Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Eile olid Ida-Euroopa vutis tähelepanuväärsed mängud, mis lõppesid kõik 0-0 viikidega:
Dinamo Kyiv 0-0 Shaktar
CSKA 0-0 Zenit
Fenerbahce 0-0 Galatasaray
Leave a comment:
-
See koss. Et algab Malaga 7.5-0 eduseisul. Ehk Real Madrid peab võitma vähemalt 8ga.
Leave a comment:
-
Real Madrid vs Malaga 19:00
0-7.5
Real Madrid @2.05
Krt ma ei saa aru mida siin 0-7.5 mõeldud on?
Leave a comment:
-
Ise suutsin sellest kasu lõigata, kui tegin Valgale panuse, kui koef coolbetis oli u 3.2.
Võib-olla oli see koefi muutus tingitud mõne Valga mängija vigastusest. Hiljem vaatasin, et mängule oli üles antud Valgal vaid 9 meest ja kuulsin ka enne mängu mingitest probleemidest vigastustega. Btw Flashscore oli Sander Saare pannud lätlaseks
Leave a comment:
-
Kas TLÜ haip või unustasid Valga fixiad mängijaid asjast teavitada 😀Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustEi tea mis jälle väikse Kalevi mängu koefitsentidega toimub. 4 tundi tagasi oli Valga võidu koef veel 1.53, nüüd juba käis vahepeal 3.40 peale ära ning enne mängu maandunud koef 3le.
Leave a comment:
-
Käisin reisil ja jäin ilma viimasest SBTst ja muust infost. Tulen tagasi ja panustamise alafoorumis stabiilselt 30-40 lugejat ja elu nagu Mehhikos. Pange aind juurde kutid
Leave a comment:
-
Ei tea mis jälle väikse Kalevi mängu koefitsentidega toimub. 4 tundi tagasi oli Valga võidu koef veel 1.53, nüüd juba käis vahepeal 3.40 peale ära ning enne mängu maandunud koef 3le.
Leave a comment:
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustTulen jälle sama vana jutuga, ega sa telekavaataja rohkem pole mõelnud selle ennustusvõistluse eraldi teema tõstmise alla? Sinu enda ennustused ja töökohaga seotud pikemad postitused, mis mulle näiteks endale rohkem huvi pakuvad, kaovad nende ennustusmängu postide sisse ära.
Luban, et rohkem seda teemat ei tõstata, kui see sinu enda jaoks parim lahendus nii.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMina olen koodiga samat meeltTagantjärgi ma mõtlen, miks ma sellele varem ei tulnud.Algselt postitas underdoggie Vaata postitust+1111111111111111
Nüüd vist peaks ju vinksvonks olema.
Leave a comment:
-
Veidi foorumis ringi käies ja blogisid uurides mõtlesin, et sigaäge oleks olnud "eika mõtted Itaalia jalgpallist" Romario blogi laadses formaadis.
Leave a comment:
-
Ma väga ei põe, enne viimast veerandaega oldi üheksa või kümnega maas.
Aga Fenerbahce tundub hetkel huvitav just nende vastu panustamise mõttes. Udoh on vast veel suurem kaotus kui Bogdanovic, sest uued korvialused mehed tundusid eile suhteliselt suvalised. Dixon ja Kalinic on veel vigased. Eile Melli, Datome ja Sloukas mängisid sisuliselt puhkuseta.
Eks ole näha mis numbritega uuel nädalal (euroliigas 2 vooru!) välja tullakse, aga arvan küll, et valitseva meistri staatus võib nii mõnegi hea +/- nende vastu tekitada.
Leave a comment:
-
Selline õnnetu panus jäi silma, kui tulemusi kontrollisin: Lisaajal suutis Milano händikäpi maha mängida.Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustEuroleague 21:05 Maccabi Tel Aviv - Baskonia
Baskonia +6,5 @1,98
+
Euroleague 21:45 Olimpia Milano - Fenerbahce
Milano +3,5 @2,12
Kombo @4,2 (18bet)
10 ühikut
Leave a comment:
-
Ok, ma loon selle jaoks eraldi teema homme.
Praeguseks aga vahetulemused SBT18 ennustusvõistlusest, kus Tauri.T arvas 14 H2H 15-st.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: