Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Palju Svenil nüüd ühikuid on? Kõik panused vist täppi läinud?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kanepi fiksib. .
    std naiste tennis ju

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Kontaveit kobistas ära kuidagi aga mis mul nuriseda, mängib halvasti ikka. Arvan, et Kanepi chokile aitas kaasa lihtsalt pausideta mängimine

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Läks nii nagu minema pidi.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    5-4 pealt löödud esimesed servid olid küll kohutavad tellised, edasi ei viitsinud vaadatagi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma ei jaga suurt midagi tennises, aga Kontaveit mängib okeilt, enda tasemele kohaselt. Kanepi fiksib. Aga võib olla mulle räigelt tundus 2. seti lõpus.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kontaveidil on päris suur lisaraskus rindade näol

See Kanepi viimane serv 5:4 oli suht funny, underdoggie was right

Leave a comment:

• cabron
    replied
    kuigi Tottenham on väga sümpaatne, siis tuleb emotsioonid kõrvale lükata ja valida Dortmund -0.25 ning samamoodi panus ka teise Inglise tiimi vastu - Sevilla +0.25.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Hea mõte jah. Ma selle teema peale kohe ei tulnud

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kuule, su mõtteid on suht hea kuulata, aga kas sa ei tahaks neid SIIA teemasse postitada? Ma ei usu, et football2u väga kuri oleks. Siin mölas kaovad nad nagu ära. Siis sa ei peaks nagu suurt blogi ka tegema, teisalt oleksid Lõuna-Ameerika mõtted ühes kohas.

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Algselt postitas Calva Vaata postitust
    30 kilo või 50 kilo, mul oleks küll päris hea motivato.
    Maast leitud raha 😂

Leave a comment:

• Calva
    replied
    30 kilo või 50 kilo, mul oleks küll päris hea motivato.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    mõnus on vahel mõelda ka, miks bookie midagi teeb - oht on küll üle laksida, aga siiski...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Underdoggie, sa ikka mõtled haigelt üle selle mänguga

Leave a comment:

• cabron
    replied
    variant ka, et tulebki over 2,5 seti ja kord juba panustanud mängija suundub sinnasamasse mõnusasse kohta uuesti, ideega "korra võitsin, proovin veel ja äkki isegi suuremate summadega"

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ma arvan, et kuna oddsid on sellised ja seda üritust on mingil määral reklaamitud kui Eesti parima naistennisisti selgitamist, siis see ei tule päris traditsiooniline šõumats, kus ala Andy Murray vahepeal Šoti seelikus mängib vms. Ilmselt on mängijatega kokkulepe, et mängitakse suht täiega. Samas mängijatel kuskil peas kindlasti käib pidevalt läbi mõte, et selles mängus pole suurt midagi kaalul ja seetõttu pole mõtet hullu panna, mistõttu ilmselt meeletult joosta ei viitsita. Seetõttu näengi võimalust, et ühel lähevad löögid korralikult ja teisel on alla keskmise päev ja tulebki 2-0. Eriti mõlema suhtelist ebastabiilsust arvestades.

Leave a comment:

Working...
X