Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Hei telekavaataja avastasin SBT 17/18 ennustusvõistluse enda postitusest ühe vea. Mul seal selline rida 1. Kvartal H2H (1/2) all -> QRKood – telekavaataja 21.
    Kuna ma nendes ennustustes panen alati enda poolt, siis on seal ikkagi mõeldud 1. Eks sa vaata kuidas aus on ja reeglid ette näevad, vb nüüd mul juba hilja oma veast teatada.
    Muudetud.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Hei telekavaataja avastasin SBT 17/18 ennustusvõistluse enda postitusest ühe vea. Mul seal selline rida 1. Kvartal H2H (1/2) all -> QRKood – telekavaataja 21.
    Kuna ma nendes ennustustes panen alati enda poolt, siis on seal ikkagi mõeldud 1. Eks sa vaata kuidas aus on ja reeglid ette näevad, vb nüüd mul juba hilja oma veast teatada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    jõle vaikne esimene kvartal tundub ja superstaar richardkoppel laseb ka tühikäigul suht
    On käimas turniiri 4. päev ja alles on 22 osalejat 23-st...

Leave a comment:

• cabron
    replied
    jõle vaikne esimene kvartal tundub ja superstaar richardkoppel laseb ka tühikäigul suht

Leave a comment:

• cabron
    replied
    ise sain veel 2.14ga, aga 2 minsaga kukkus 2.00 peale, 7 minutit enne matši

Leave a comment:

• cabron
    replied
    täna ilmselt tasavägine matš Amiens vs Lille, aga Amiens AH 0 antakse Pinnacles 2.08ga, niiet lets go

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    no vot nüüd oleks late registration küll abiks värk SBTs - viibisin täitsa eemal ja lasingi turna alguse mööda
    Ah kamoon, turna ajad olid mitu kuud ette teada.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    no vot nüüd oleks late registration küll abiks värk SBTs - viibisin täitsa eemal ja lasingi turna alguse mööda

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Uskumatu kuidas Talleres ei suutnud võita sellise domineerimisega. Siin postitatud 4 panusest läks 2 pihta. Ei saa kuidagi rahule jääda.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kell 02:30 on Talleres - Rosario. Tahaks Tallerese võitu uskuda.
    Rosario ei ole veel mitte ühtegi mängu liigas võitnud. Talleres on kodus 75% võitnud.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Ja pühapäeval mängib teine finalist Gremio Brasiilia liigas võõrsil Santosega. Seal on meister ka juba selgunud.
    Sobib.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Ja Racing lööb muidugi ära

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Tunni aja pärast Boca - Racing.

Kodumeeskond võidab väravat sisse laskmata - Jah @ 2.48

Boca on 8 mänguga löönud 21 väravat ja sisse lasknud 2. Racingu näitajad on 8 ja 9.

Lisaks jääb Racingu poolelt viimasel hetkel kõrvale Lisandro Lopez.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Fekiri väravaküsimus oli küll alatu. Aga noh vedas neil, kes "ei" vastasid.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Lauriisimo Vaata postitust
    Nba
    Memphis vs houston
    Harden over 30.0@1.91(coolbet).
    Panus:35(all in)

MEMPHIS, Tenn. (AP) James Harden scored 29 points, Clint Capela had 17 points and 13 rebounds and the Houston Rockets beat the Memphis Grizzlies 105-83 on Saturday night. Houston guard Chris Paul added 17 points and six assists in his second game since returning from a left knee injury. Paul and Harden combined for 10-of-19 […]

Leave a comment:

Working...
X