€ märk mängu kõrval.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Reali peale oleks siis kindlasti vähem raha. Teisele poole samas rohkem.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Eile päeval ma sirvisin korra panuseid ja jäi silma tüüp, kes pani kümneka koefile 50, et Liverpool võidab 4-0. "Päris optimistlik" mõtlesin endamisi. Aga näed ära tuli
.
Üldse, kui ma seda mõtet mõtlen kellegi panuse peale, siis see läheb suht alati täppi.Kommentaar
-
Pannakse muidu kõvasti neid CS panuseid või ei? Üldjuhul on see vist ikkagi väga väga kasumlik koht kontorile?Eile päeval ma sirvisin korra panuseid ja jäi silma tüüp, kes pani kümneka koefile 50, et Liverpool võidab 4-0. "Päris optimistlik" mõtlesin endamisi. Aga näed ära tuli
.
Üldse, kui ma seda mõtet mõtlen kellegi panuse peale, siis see läheb suht alati täppi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Hei kamraadid!
22. mail on Venemaa karika finaal. Kuna Moskva Lokomotiiv ka otsustas sinna pääseda, siis mul on idee seda kuhugi vaatama minna. Kas keegi veel kolmapäeva õhtul jalkat paari õlle libistades vaatama raatsiks tulla?Kommentaar
-
Kas keegi oskab öelda, kuskohast võiks leida Pinnacle ja/või SBOBeti oddside liikumisi alates turu avamisest kuni matši alguseni.
Oddsportal näitab viimast 20 liikumist ning Betbrain tihtipeale hakkab "lindistama" liikumisi mõned tunnid või lausa paar päeva hiljem, kui tegelikult avati.
Ehk veel mõni korralik portaal olemas?Kommentaar
-
BMbets on päris mugav.Kas keegi oskab öelda, kuskohast võiks leida Pinnacle ja/või SBOBeti oddside liikumisi alates turu avamisest kuni matši alguseni.
Oddsportal näitab viimast 20 liikumist ning Betbrain tihtipeale hakkab "lindistama" liikumisi mõned tunnid või lausa paar päeva hiljem, kui tegelikult avati.
Ehk veel mõni korralik portaal olemas?Kommentaar
-
Ei tea, BMBets ja Oddsportal näitavad ikkagi erinevat infot. BMbets ei näita algust üldse ning vahetult enne matši algust liigub erinevates suundades odds mõlemal
Lisatud failidKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar