Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Romario mõtted Eesti spordist
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSeekord ei olnud Valga- Kalevi mängus mingit hõngu fixingupoisist. Mulle tundub, et eestlased hindavad Kalevit kohutavalt üle.
Kommentaar
-
Aga põhimõtteliselt oli ju täna turul paari tunnise vahega siiski olukord, kus päeva alguses sai TLÜ panna panuse üle 2hese konfiga ja hiljem oli Valga Conf üle 2. Seda on juhtunud see hooaeg juba teist või kolmandat korda. Ehk põhimõtteliselt suhteliselt võrdsete heitluses kohe peale konfide väljatulemist võib tekkida olukord, kus panustaja jaoks tekib 100% kasumi teenimise koht.
Oleks hommikul pannud TLÜ 100 eurot ja hiljem Valgale 100 eurot oleks 50 eurone palgapäev sõltumata tulemusest ju kindel. Ehk ma usun, et kui selline olukord jätkub, siis varsti kasutatakse seda väga tugevalt ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÜtleme lihtsalt nii, et ma rõõmustaksin Kalevi võidu üle oluliselt vähem.
Kommentaar
-
Homme saab alguse korvpalli Balti liiga. Šiauliai liin hävitati kiirelt ära, aga praegustest valikutest Pärnu +11,5 vs Rapla ning Ogre +5,5 vs Tartu on mängitavad. Pärnu on alustanud hooaega üle ootuste hästi ning kuigi maa-ala vastu jäädi eelmisel nädalal Rapla vastu väga hätta, siis Kuusmaa vähemalt lubas, et terve mängu maa-ala ei mängita Pärnu vastu.
Ogre on Läti liigas väga vingelt alustanud ning praegune Tartu on nende jaoks kindlasti mängitav vastane, eriti olukorras, kus Vene annab julgelt avansiminuteid noormängijatele.
Kommentaar
-
2st 1
Ikka väga huvitavalt algas Balti liiga täna. Rapla - Pärnu äärmiselt atraktiivne mäng, kus Pärnu seekord mängu ära ei väristanud ning teenitult avati Balti liigas võiduarve, aga Tartu - Ogre, siis pehmeltöeldes nii halva kvaliteediga mängu tänavu ei ole isegi TTÜ ega TLÜ Kalevi esituses näinud. Täiesti mõistetamatu, kuidas Ogre Läti liigas sellise mänguplaaniga ning füüsilise konditsiooniga on 5st 5 võitnud. Tartu oleks tänase esitusega enamus võistkondadele ka koduliigas kaotanud, aga nende õnneks oli vastane veel kohutavam. Ja noh, kui oled ise +5,5 peal ning 6 punktilises kaotusseisus ei suuda Ogre 20 sekundiga viga teha, siis on meeleolukas lõpplahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust2st 1
Ikka väga huvitavalt algas Balti liiga täna. Rapla - Pärnu äärmiselt atraktiivne mäng, kus Pärnu seekord mängu ära ei väristanud ning teenitult avati Balti liigas võiduarve, aga Tartu - Ogre, siis pehmeltöeldes nii halva kvaliteediga mängu tänavu ei ole isegi TTÜ ega TLÜ Kalevi esituses näinud. Täiesti mõistetamatu, kuidas Ogre Läti liigas sellise mänguplaaniga ning füüsilise konditsiooniga on 5st 5 võitnud. Tartu oleks tänase esitusega enamus võistkondadele ka koduliigas kaotanud, aga nende õnneks oli vastane veel kohutavam. Ja noh, kui oled ise +5,5 peal ning 6 punktilises kaotusseisus ei suuda Ogre 20 sekundiga viga teha, siis on meeleolukas lõpplahendus.
Kommentaar
-
Eilsed Eesti koondise mängud (U17 vutis ja käsipall) tuletasid meelde põhitõdesid Eesti spordile panustades rahvusvahelisel tasemel - alati vastu.
aga täna ma arvan, et Pieno Zvaigzdes viskab alla 92 punkti TLÜ Kalevi vastu, TTÜ viskab alla 77 punkti Valmiera vastu ning kaotab vähemalt mõne punktiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustValmiera on kaitses ikka väga pehme.
Kommentaar
-
Täna oli päris huvitav näha, kuidas kaks kohalikku bookiet, kes kasutavad oma tradereid (Coolbet ja Betsafe) tulid Tartu - Pärnu mängus välja nii erinevate korviliinidega 143,5 ja 152,5. Tegemist ikka erakordselt suure erinevusega analüüsis. Ma ise hindaks, et täpseim liin võiks sinna vahepeale olla 147-148.
mängust rääkides, siis absoluutselt ei üllatuks kui Pärnu selle täna ära võtaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rando#6 Vaata postitustCoolbet pakub ka Pärnu +10.5 koefiga 1.9, mis senist hooaja algust jälgides peaks päris hea panus olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTäna oli päris huvitav näha, kuidas kaks kohalikku bookiet, kes kasutavad oma tradereid (Coolbet ja Betsafe) tulid Tartu - Pärnu mängus välja nii erinevate korviliinidega 143,5 ja 152,5. Tegemist ikka erakordselt suure erinevusega analüüsis. Ma ise hindaks, et täpseim liin võiks sinna vahepeale olla 147-148.
mängust rääkides, siis absoluutselt ei üllatuks kui Pärnu selle täna ära võtaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar