Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Seekord ei olnud Valga- Kalevi mängus mingit hõngu fixingupoisist. Mulle tundub, et eestlased hindavad Kalevit kohutavalt üle.
Eks on erinevaid teooriaid, miks sellised liikumised aset leidsid ja eestlased võivad kohalikul turul arvata mida iganes, aga reaalne turuolukorra reguleerimine käib ikka suurematel turgudel.
Aga põhimõtteliselt oli ju täna turul paari tunnise vahega siiski olukord, kus päeva alguses sai TLÜ panna panuse üle 2hese konfiga ja hiljem oli Valga Conf üle 2. Seda on juhtunud see hooaeg juba teist või kolmandat korda. Ehk põhimõtteliselt suhteliselt võrdsete heitluses kohe peale konfide väljatulemist võib tekkida olukord, kus panustaja jaoks tekib 100% kasumi teenimise koht.
Oleks hommikul pannud TLÜ 100 eurot ja hiljem Valgale 100 eurot oleks 50 eurone palgapäev sõltumata tulemusest ju kindel. Ehk ma usun, et kui selline olukord jätkub, siis varsti kasutatakse seda väga tugevalt ära.
Homme saab alguse korvpalli Balti liiga. Šiauliai liin hävitati kiirelt ära, aga praegustest valikutest Pärnu +11,5 vs Rapla ning Ogre +5,5 vs Tartu on mängitavad. Pärnu on alustanud hooaega üle ootuste hästi ning kuigi maa-ala vastu jäädi eelmisel nädalal Rapla vastu väga hätta, siis Kuusmaa vähemalt lubas, et terve mängu maa-ala ei mängita Pärnu vastu.
Ogre on Läti liigas väga vingelt alustanud ning praegune Tartu on nende jaoks kindlasti mängitav vastane, eriti olukorras, kus Vene annab julgelt avansiminuteid noormängijatele.
Ikka väga huvitavalt algas Balti liiga täna. Rapla - Pärnu äärmiselt atraktiivne mäng, kus Pärnu seekord mängu ära ei väristanud ning teenitult avati Balti liigas võiduarve, aga Tartu - Ogre, siis pehmeltöeldes nii halva kvaliteediga mängu tänavu ei ole isegi TTÜ ega TLÜ Kalevi esituses näinud. Täiesti mõistetamatu, kuidas Ogre Läti liigas sellise mänguplaaniga ning füüsilise konditsiooniga on 5st 5 võitnud. Tartu oleks tänase esitusega enamus võistkondadele ka koduliigas kaotanud, aga nende õnneks oli vastane veel kohutavam. Ja noh, kui oled ise +5,5 peal ning 6 punktilises kaotusseisus ei suuda Ogre 20 sekundiga viga teha, siis on meeleolukas lõpplahendus.
Ikka väga huvitavalt algas Balti liiga täna. Rapla - Pärnu äärmiselt atraktiivne mäng, kus Pärnu seekord mängu ära ei väristanud ning teenitult avati Balti liigas võiduarve, aga Tartu - Ogre, siis pehmeltöeldes nii halva kvaliteediga mängu tänavu ei ole isegi TTÜ ega TLÜ Kalevi esituses näinud. Täiesti mõistetamatu, kuidas Ogre Läti liigas sellise mänguplaaniga ning füüsilise konditsiooniga on 5st 5 võitnud. Tartu oleks tänase esitusega enamus võistkondadele ka koduliigas kaotanud, aga nende õnneks oli vastane veel kohutavam. Ja noh, kui oled ise +5,5 peal ning 6 punktilises kaotusseisus ei suuda Ogre 20 sekundiga viga teha, siis on meeleolukas lõpplahendus.
Ma vaatasin tänast Ogret ja siis vaatasin Ogre võitis 85:80 Vefi... Siis ma vaatasin enda panust Ogrele ja siis ma jõudsin järeldusele, et ma ei tea ikka kossust mitte midagi (iroonia). Mul samamoodi panus läks vett vedama, aga veel rohkem on kahju mul enda ajast... kulutada 1h sellisele antikorvpallile, mida enam kunagi tagasi ei saa.
Eilsed Eesti koondise mängud (U17 vutis ja käsipall) tuletasid meelde põhitõdesid Eesti spordile panustades rahvusvahelisel tasemel - alati vastu.
aga täna ma arvan, et Pieno Zvaigzdes viskab alla 92 punkti TLÜ Kalevi vastu, TTÜ viskab alla 77 punkti Valmiera vastu ning kaotab vähemalt mõne punktiga.
Sellega mänguga sai igas mõttes täiega puusse pandud nii analüüsi kui ka kodutöö osas. Eks ongi kahte sorti panuseid (kui ei tee seda ainult meelelahutuslikel eesmärkidel), mis kaotavad. Ühed, mis iseenesest ei olnud halvad panused ja teised, millest on tulevikku silmas pidades õppida. Tänane kuulub kindlasti sellesse katefooriasse. TLÜ Kalev oli täna aga väga tubli ning kaugel polnud ka suurüllatus. Leedu piimameistrite under tuli ka kindlalt ära
Täna oli päris huvitav näha, kuidas kaks kohalikku bookiet, kes kasutavad oma tradereid (Coolbet ja Betsafe) tulid Tartu - Pärnu mängus välja nii erinevate korviliinidega 143,5 ja 152,5. Tegemist ikka erakordselt suure erinevusega analüüsis. Ma ise hindaks, et täpseim liin võiks sinna vahepeale olla 147-148.
mängust rääkides, siis absoluutselt ei üllatuks kui Pärnu selle täna ära võtaks.
Täna oli päris huvitav näha, kuidas kaks kohalikku bookiet, kes kasutavad oma tradereid (Coolbet ja Betsafe) tulid Tartu - Pärnu mängus välja nii erinevate korviliinidega 143,5 ja 152,5. Tegemist ikka erakordselt suure erinevusega analüüsis. Ma ise hindaks, et täpseim liin võiks sinna vahepeale olla 147-148.
mängust rääkides, siis absoluutselt ei üllatuks kui Pärnu selle täna ära võtaks.
Betsafe analüütik võttis vähe optimistlikult selle mänguga.
Kommentaar