320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Romario mõtted Eesti spordist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Tartul numbriliselt äärmiselt kindel 31p-ne võit TTÜ üle. Pärast seda kui sai selgeks, et Olmre on haigeks jäänud, sai kohe vastu bet tehtud. Tarvas - Pärnu muutus ka lives pärast ulmelise visketabavusega algust väga ahvatlevaks, nt esimesel veerandil sai kätte Tarvas under 86,5 (lõpuks 70p)

    Ilmselt edaspidi hakkan ka korvpallis rohkem keskenduma live bettimisele. Meeskondade koosseisud on siin nii õhukesed, et ühe-kahe mängija kaasategemisest sõltub liiga palju. Üks väike tip ka - kui Eesti kossus on algus väga lahtine ja korviderohke, siis tasub kindlasti underile mõelda kui pakutav liin on oluliselt suurem kui mängu alguses.

    Kommentaar


      Nädalavahetusest hakkab esmalt silma Astana -7,5 vs Cramo. Ljutõts ja Arbet pikalt vigastatud, mis loob olukorra, kus väikest äärt tuleb mängida Keedusel ning ilmselt ka Harperil. Martin Dorbek alles alustas taas treeningutega. Tagamängijate ning tsentrite jätkuvalt olematu koostöö. Pikk ja ebameeldiv sõit Astanasse. Raske on näha, et sellest mängust võiks Cramo midagi positiivset kaasa võtta.

      Levadia - Flora. Kuigi under 2,5 ei ole üleliia ahvatlev treeningmänge silmas pidades, siis praegusel kujul Levadia lihtsalt ei ole võimeline mängulistest olukordadest skoorima. Nelja mänguga seni kaks väravat, millest üks Artjuni kaunis karistuslöök ning Morelli (kes on juba meeskonnast lahkunud) suurepärane individuaalne sooritus. Samas kaitseliin on Levadial Eesti mõistes väga tugev. Flora näitas nädalases, et suudetakse mängida väga korralik partii ka Austria tippklubiga. Siin on küsimus selles, et ei saa välistada, et Flora homme tulenevalt mängukoormusest noortega ei mängi. Seega pre väga teha ei taha. Muidu läheks panus juba Levadia poole kaldu, aga põhikoosseisuga tunduks u2,5 aus.

      Tammekal on suuri probleeme skoorimisega ja Maardu on üllatavalt hästi mänginud, aga seal tundub Tammeka 1,75 ka ahvatlev.

      Laupäevast Eesti kossu pole veel kahjuks väljas, aga ehk leiab sealtki miskit põnevat, kuigi see, et Rapla jõudis uue hollandlase ära registreerida rikub ilmselt selle mängu vähemalt ära.

      Kommentaar


        Transile teeme täna Pärnu vastu korralikult. Kotenko väravas + mitmed paberil korralikud leegionärid vs Pärnu.

        Kommentaar


          Kas see tähendab, et Trans@2 on hea panus?

          Kommentaar


            Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
            Kas see tähendab, et Trans@2 on hea panus?
            Jah. Flora-Levadia under jääb ära. Vaatame Levadia poole.

            Kommentaar


              Räägitakse, et Pärnu sai oma võidu siiski kätte!

              Kommentaar


                Algselt postitas peters Vaata postitust
                Räägitakse, et Pärnu sai oma võidu siiski kätte!
                Jep. 1:0 Pärnule. 23-st pealelöögist jäi Transil täna väheks, et skoorida. Jalgpall oma parimas võtmes.

                Kommentaar


                  Täna oli vastuoluline päev. Kõige tähtsam panus Narva näol tuimalt mööda, enamus teisi asju tuli õnneks ära.

                  Tammeka mängu puhul läks hästi, et reedel ei tahtnud kohe ise võtta ja mängu alguseks oli Tammeka piisvalt kukkunud, et enam ei ahvatlenud. Seal sai lives väga kenasti under 4,5 kätte.

                  Levadia poolaja võit läks mööda ja see saamatus ründefaasis isegi Flora duubli kuttide vastu ajas nii närvi, aga teisel poolajal äärekaitsja ette ja kõik väravad temaga seoses, et FT tuli vähemalt kenasti ära.

                  Viljandi -1 vs Rakvere oli suhteliselt no brainer, aga mänguliselt väidetavalt nii kindel polnudki olnud kui lõppskoor 5:1 näitab.

                  Tallinna Kalev vs Levadia U21 @2,6 oli selline gamblimise alatooniga, aga kotis ta oli.

                  kossus Pärnu +14,5 vs Tartu tuli ka väga kenasti ära ja ega kaugel polnud ka Pärnu võit. Eile olin päris kuri, et TTÜ -9 rikuti Tarva vastu väga kiiresti ära, aga tagantjärgi võib taas õnnelik olla, et seda mängida ei saanud. Mängu alguseks -17,5, mängu võitis TTÜ 6-ga. Rapla kaotus TLÜ-le oli päris suur üllatus, aga koosseisude põhjal polnud kuidagi võimalik TLÜ +9,5 isegi võtta.

                  Homme tundub huvitav näiteks Kuressaare dnb vs Welco @1,73 ja Infonet U21 on koguni 3,40 vs Kalju U21. Selles mängus peaksid koefid vahetuses olema, kuid ei toimu ka mingit liikumist.

                  Kommentaar


                    Astana - Cramo. Jube klišeeks läheb ära, aga spordis on tõesti ikka kõik võimalik. Astana oleks pidanud täna large stake olema, aga miskipärast tegin medium. Vähemalt sesmõttes võib õnnelik olla. Astana oli aga niivõrd vilets täna, et ei tahtnud poolajal isegi +9,5 teha, kuigi oli ilmselge, et Cramo ei ole võimeline terve mäng sellisel tasemel mängima. Positiivse poolepealt, siis tänasega tekkis Cramol väike lootus play-off koha poole püüdlemiseks, kuigi tõele au andes oleks see maksimaalses koosseisuki keeruline, aga ikka hea meel kui kohalikel klubidel rahvusvahelistes sarjades hästi läheb.

                    Kalju - Infonet duublid. Koefitsiendid tekitasid ikka väga suure küsimuse ja oli võimatu mitte Infonet dnb mängida, aga vaadates ka mängukäiku, siis tundub, et hindasin ise võistkondi valesti, sest Kalju oli ka parem meeskond. Emotsionaalselt ei ole taas midagi selle vastu, et Kalju noored hästi mängisid, aga treeningmäng on muidugi selline koht, kus oleks eelistanud panuse tabamist.

                    Et päev katastroofiline ei oleks, siis vähemalt Kuressaare oli oodatult Welcost parem, kuigi pakkus esimesel poolajal ka omajagu närvikõdi.

                    Kommentaar


                      Täna algab Balti liiga play-off. Tänasel mängupäeval üks kohtumine Tartu ja Barsy, kes on silma paistnud väga heitliku mänguga. Pole küsimustki, et Tartu tänase mängu võidab. Kontrollime olukorda ja võtame Barsy +31. Ei välista, et Barsy on võimeline veel rohkem ebaõnnestuma, kuid tänavune aasta on tõestanud, et suures eduseisus laseb Kullamäe ka noortel mängida. Homme on kordusmäng, juhul kui Tartu peaks väga suurelt võitma ja edasipääsu igas mõttes kindlustama, siis saab olema huvitav näha, millise liiniga välja tullakse. Plaan on suunatud eelkõige homse mängu suunas. Seega tuleb loota piisavalt suurt võitu, kuid veidi väiksemat kui 31 punkti.

                      Kommentaar


                        Tuli üsna suur võit. Eks ole nüüd näha, mis liiniga kontorid välja tulevad (edit: mõned on juba +21,5 tulnud). Tartul väga motivatsiooni ilmselt teiseks mänguks ei ole ja noored saavad platsile seisu hoidma.
                        Inter - ausaim klubi Itaalias.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
                          Tuli üsna suur võit. Eks ole nüüd näha, mis liiniga kontorid välja tulevad (edit: mõned on juba +21,5 tulnud). Tartul väga motivatsiooni ilmselt teiseks mänguks ei ole ja noored saavad platsile seisu hoidma.
                          Esimese võitis Tartu 34-ga ehk põhimõtteliselt läks, nagu vaja, kui välja arvata see, et mõni punkt liiga palju, aga Barsy oli täna taas nii kohutav, et aina müstilisem, kuidas nad Rapla ja Pärnu kotti panid ning Baronsi vastu jaanuari lõpus ainult 5-ga kaotasid. Ja see, et liin ei tulnud absoluutselt selline, nagu ma pärast sellist mängu ootasin. Kullamäe andis mõista, et kunstlikult ta kõiki noori homme kasutama ei hakka ja põhimehed peavad "töö" ära tegema. Selles valguses tunduks Tartu -21,5 isegi ehk parem, aga ilmselt jätan üldse vahele. Negatiivse üllatusena on ka TLÜ homme Liepaja vastu kontorites favoriit.

                          Kommentaar


                            Täna võtsime Pärnu +25,5 vs Prineai. Prienai on tugev meeskond ja võõrsilmäng Leedus ei tõota kunagi head, aga liin tundub hetke olukorda arvesse võttes siiski veidi liiga suur. Edasipääsejas siin paaris ei ole kahtlust (erinevalt EPL-st, kes peab favoriidiks Pärnut), aga Pärnu on saanud päris kenasse mängurütmi ja usun, et Pärnu midagi kergelt siiski ära ei anna.

                            Ja noh, kuidagi ei suuda ka eemale hoida Barsy +27,5. Ei oska isegi enam öelda, kui hea või halb see on, aga martingaleme eilset mängu.

                            Kommentaar


                              Vaatame veidi WRC poole.

                              Tänak edestab Ogieri ja Evansit @3,6 (Olybet)
                              Tänak edestab Östbergi @1,85 (Coolbet)
                              Tänak TOP3 @ 2,5 (Coolbet)
                              Tänak võidab @ 13 (Olybet)

                              Mitte et ma väga suur ralli spetsialist oleks, aga tundub väärtust olevat küllaga.

                              Kommentaar


                                Täna pakuvad huvi halliturniiril FCF U21 @1,70 vs Kalju U21. Flora koosseis on lihtsalt ühtlasem ja kvaliteetsem.
                                ja korvpallis TTÜ vs Rapla @1.81. Ei saa öelda, et kumbki meeskond hetkel heas hoos oleks, aga Rapla korvi all peaks selle mängu ära võtma.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X