320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Romario mõtted Eesti spordist

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Katsun siin Romario eemaloleku ajal teemat elus hoida. Tänases Valga-Rakvere mängus ei oska midagi võtta. Tundub tegelikult selline suureskooriline mäng, aga liin on ka vastavalt 166.5, mis väga suurt väärtust endas ei oma. Küll aga hakkas silma neljapäevane Tartu vs Cramo mäng. Balti liiga pronksi peale siis seekord. Hetkel on koefid triobetis ja mõnes teises suuremas kontoris üsna 50-50 kanti. Meenutuseks, et esimese mängu võitis Tartu Suurhallis 12 punktiga, nii et tullakse üsna soliidse eduga Tartusse. Üldiselt aga sellised edud on mentaalselt märksa raskemad kui näiteks 1-2 punktised. Kindlasti ei lähe Tartu seda mängu kaotama, aga eks kuskil kuklas on ikka mõte, et 12 on ju edumaa.

    See esimene mäng läks Cramol mitmete asjade nahka. Varrakut pingil polnud ja Reinbok-Mürka duo pole päris see ikka. Samuti oli Cramo ka 2 päeva varem mänginud üsna tulise mängu VEFiga, kus kedagi eriti puhaka ei saanud. Seekord mängis Cramo Moskvas sealse CSKAga ja kuigi saadi 32ne koslep, siis positiivse noodi pealt sai mänguaeg üsna laiali jaotatud. Gladness vist mängis seal pea 30 min, aga teised nn. põhimehed said kõik max. 25 min ja ei tohiks nii läbi omadega olla. Samuti pole peale seda mängu Cramol "tähtsat" mängu kuni järgmise nädalavahetuse VTBd. Vahepeal põrgatatakse palli EMLi playoffis Rakverega, aga no sellepärast kedagi hoidma ei pea. Varraku intervjuust sain ka aru, et meeskonnale see pronks ikkagi korda läheb ja no eks ole juba auasi see Tartu võitmine. Nagu asjaosalised on öelnud, siis ega Eestis see koduväljak nii suur eelis pole ja ma usun, et Cramo teeb selle mängu veel huvitavaks ja pronks pole veel kellelegi kaela riputatud. Cramo võit 1.88ga tundub samas ikka super ja väga kahju, et SBT selleks ajaks veel alanud pole

    Kommentaar


      Nonii täna on siis TTÜ vs TLÜ/Kalev Bet365 on hetkel tulnud välja o159.5 liiniga,mis minu arvates on value küll,täiesti pingevaba mäng ja usun,et 160sanga pressitakse ikkagi suht kerge vaevaga ära täna. Mänguaega peaks jaguma paljudele ja ilmselt keegi väga riskida ei taha,ühegi vigastuse jms. Mängu liin on -3,5 TTÜle aga viimasel ajal on need kaks satsi vägagi ettearvamatud,niiet pigem seda ei näpiks,kui peaksin panema siis vast ikkagi TTÜ -3.5.

      Kommentaar


        Täna TTÜ vs Väike Kalev peaks korviderohke tulema. Bet365 pakub mulle 159.5. Coolbet pakub 164.5, mis peaks ka väärtust pakkuma, aga muidugi mitte nii palju. Põhihooaja viimane mäng, mõlemal on kohad selged, mitte millegi peale ei mängita peale au. Nii et ma pigem eeldan, et tuleb lahtine jookse-viska mäng. TTÜ pole niikuinii tuntud oma kaitse poolest. Eks mõlemad tahavad võita ja hea tujuga playoffi minna, kuid kuna moneyline on üsna 50-60 siis seda pigem ei puutu.

        Kommentaar


          Algselt postitas Rohukas7 Vaata postitust
          Nonii täna on siis TTÜ vs TLÜ/Kalev Bet365 on hetkel tulnud välja o159.5 liiniga,mis minu arvates on value küll,täiesti pingevaba mäng ja usun,et 160sanga pressitakse ikkagi suht kerge vaevaga ära täna. Mänguaega peaks jaguma paljudele ja ilmselt keegi väga riskida ei taha,ühegi vigastuse jms. Mängu liin on -3,5 TTÜle aga viimasel ajal on need kaks satsi vägagi ettearvamatud,niiet pigem seda ei näpiks,kui peaksin panema siis vast ikkagi TTÜ -3.5.
          Võtsid sõnad suust

          Kommentaar


            Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
            Võtsid sõnad suust
            hehe Ühtlasi on 158.5 saadaval triobetis 1.90ga,mis peaks olema ikka väga hea koht! Ise panin suhteliselt suurelt.

            Kommentaar


              Algselt postitas Rohukas7 Vaata postitust
              hehe Ühtlasi on 158.5 saadaval triobetis 1.90ga,mis peaks olema ikka väga hea koht! Ise panin suhteliselt suurelt.
              Tundub hea koht ja olevat. Ma lähen esialgu keskmise panusega ning ootan koosseisud ära. Võimalik, et Kalev otsustab Dzele puhkama jätta ning siis peaks neil korvi all raskem olema.

              Kommentaar


                Kusagil seda, et Cramo võidab pronksi saab panna? Kui Tartu hakkab lagunema juhuslikult pole see 13 ju üldse võimatu.

                Kommentaar


                  Marathonbetis saab. Cramo pronks 4.3 koef. Arvestades et seal samas Marathonbetis Cramo -10 koef on ainult 2.54, siis 2 (lisaajale) või 3 lisapunkti eest 2.54-->4.3 on küll ikka väga hea.

                  Kommentaar


                    Vaatad ja imestad neid rünnaku lahendusi..vabaviskeid ei visata sisse. Kurjaks ajas see ttü - kalevi mäng.

                    Kommentaar


                      No see mängu lõpp oli nüüd küll natukene liiast. Esimene poolaeg läkski nii nagu umbes aravta oli,kolmandal ei tahtnud enam väga minna,kuigi ikka mõned rasked lahendused kukkusid ka lõpuks. Kuid mis viimasel veerandajal toimus oli ikka korralik porno, kumbki sats ei tahtnud nagu väga seda mängu mängida enam,pandi täiesti puusalt,TTÜ isegi lõpus ei üritanud enam, ja viimasel 3min mis lugesin pandi vabakaid vist 11/4,sinna need mõned punktid jäidki ja üldse viimase 4min visati vist lõpuks 7-8 sanga,lausa kurb oli vaadata,kuidas enam ei tahetud.

                      Kommentaar


                        Jep, sama ebareaalselt nagu see over 161,5 lõpus läks, tuli mõnusa kobinaga Cramo võit ära.

                        Kommentaar


                          See TTÜ vs Kalev oli täpselt selline nagu eeldada võis, kuid viimane veerandaeg läks asi väga pingevabaks. Ma sinna väga suurelt ei läinud, osati ka sellepärast, et ma olin enda kohta üsna võimsalt läinud Cramo võidu peale. Pinnaclest sain isegi mingi hetk 2.25 ning ei hakanud ka ära backima, kuna enne mängu tundus value minu silmis lihtsalt nii suur. Läks seekord õnneks.

                          Tulevik vs Tammeka mängus on meeldib mulle madal skoor väga. Nagu mazz ütles, siis on väheste väravate eest Eesti liigas ka paremaid koefitsente olnud, kuid need jäävad siiski pigem esiliigasse. Hetkel pakutakse aga 2.25 koefi kahe ründes üsna impotentse satsi mängus ning ma usun, et siin mängus max. 2 värava nägemist pean ma enam kui 50% tõenäoliseks, seega väärtust minu silmis on. Eks kiire avavärav või eksimus võib asja muidugi pea peale pöörata. Eriti Tuleviku värav oleks minu arvates ohtlik. Aga kas ma näen ühte satsi siin löömas vähemalt kahte väravat? Pigem mitte.

                          Nädala long shotiks võib vabalt valida ka Tulevik vs Tammeka 0-0, mille korral Olybet maksab 11.6kordselt raha tagasi, ning seda ma ka proovin, aga et mitte kõiki mune ühte korvi panna, siis valin hoopis Kalju vs Infonet 0-0, mis tooks raha tagasi 9-10kordselt. Tallinna klubide vahel tundub hetkel olevat tegu üsna taktikaliste mängudega ning nii Puštov kui ka Frantsev tahavad pigem taga kindla hoida ja see on selline mitte "must win" aga "must not lose" mäng.

                          Kommentaar


                            Täna siis Cramo vs Tarvas,liin on Bet365 169.5. Triobetis 170.5 aga Coolbetis 166.5 ja arvan,et viimasel on väärtust küll,okei,võibolla mitte üleliia palju,aga on. Mõlemad selle hooaja mängud on julgelt üle läinud ja mõlemad satsid mängivad kiiret ja mõnusat mängu,kui vähekenegi visked tabavad siis peaks ära tulema küll. Play off küll,aga eks kõik saavad aru,et siin mingeid võimalusi ei ole ja Tarvas sisuliselt juba ennast selleks aastaks kokku ka pakkinud,Cramo tuleb lihtsalt nautima ja oma ära tegema,peaks tulema üsna mõnus korviderohke mäng. Lisaks on Tarvas ka selline tiim,kes ikka mängib oma mängu edasi kui isegi ollakse 30ga taga ja kõva pakk tulemas siis tuure maha ei keerata,vaid pannakse ikka samamoodi edasi.

                            Mängu liiniks on ette köetud meile 30.5,mis on korralik loto, pane kumbale poole tahad,ei saa ette heita,pigem usun,et cramol saavad vähe rohkem teise järgu vennad ka mängida ja Varraku esimesed play off mängud tavaliselt ei lõppe hullu pakiga,ise valiksin +30.5 tarvale aga seda ise kindlasti ei mängi,vaid lähen o166.5 mängima,et oleks ikka endal huvi jälgida.

                            Kommentaar


                              Liinid peaks üsna paigas olema ja suurt väärtust siit hetkel vähemalt ei saa. Tasub oodata koosseisud ära ja vahetult enne mängu midagi proovida ehk. Täitsa võimalik, et Simmonsid ja Liutychid saavad üldse puhkepäeva ja siis võib kindlasti Rakvere + händisid proovida. Cramo ei tundu, et viitsib neid pisikesi nii suurelt üldises pildis loputada kui Tartu.

                              Kommentaar


                                Solgin natukene teemat:
                                - Tulevik vs Tammeka. Tammeka 1.95 (optibet)
                                Tuleb ära võtta enne kui langeb!!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X