Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
Ma arvan, et see Valga bet ei ole otseselt halb, aga ise hetkeseisuga skipin selle. Eks ta üks jookse-viska mäng pigem tule, aga over liin ka mõistetavalt kõrge, et see ka ei ahvatle. Tänasest algavad ka jalgpalli meistrivõistlused Esiliiga B-s ning homme Esiliigas, kus avavoorus loodetavasti leiab miskit head. Tänane Kalju U21 - Raasiku on pigem paigas ning sealt ei ole hetkeseisuga miskit võtta.
Kui nägin, et Rakverelt võeti Matsalu ära ja ka Baker polnud millegi pärast rivis, siis olin tulemuses ikka üsna kindel. Pärnu-Rapla oli müstika, ning peab tänama oma kontorit, kes selleks ajaks oli Rapla koefi juba alla 1.5 kukutanud, mis veenis mind mängust eemale hoidma. Tundus, et Bubalo sai Marsi peatamisega hakkama, ning Raplal üldiselt oli uskumatult kehv viskepäev.
Baronsi vastu oli neil natuke kehv päev ja Barons tabas kaugviskeid pea 50%, aga pole TTÜ ka midagi erilist olnud, ning kui kaotusi Cramole oli ka oodata, siis viimane mäng Pärnu vastu on mul endiselt meeles, kui uskumatult sitt esitus väga räsitud Pärnu vastu. See ameeriklane tundub Valgal olevat päris asjane ja ma pigem näen seda mängu 60-40 TTÜle puhtalt kodusaali pealt. Nii et Valga koef Pinnacles 3.48 tundub nagu väärtus. Vb oskad paremat nõua anda?
Leave a comment: