Algselt postitas N4pster
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Romario mõtted Eesti spordist
Collapse
X
-
Peaks nii olema jah. Igale 100 eurot pannes oleks kasum 992 eurot.Algselt postitas Sonderfern Vaata postitust9.92 panust, pead silmas siis ühikut? Et panustades iga kord viigile 1 ühiku, jääd kasumisse 9.92 ühikut?
Leave a comment:
-
9.92 panust, pead silmas siis ühikut? Et panustades iga kord viigile 1 ühiku, jääd kasumisse 9.92 ühikut?Algselt postitas gd77 Vaata postitustKui võtta viimased 2 aastat ehk aeg, mil suur nelik on eksisteerinud, siis oleks kasum 48 mängu peale 9.92 panust. 2016 6.32 ja 2015 3.6. Oddsid on oddsportal.comist võetud keskmised.
Leave a comment:
-
Kui võtta viimased 2 aastat ehk aeg, mil suur nelik on eksisteerinud, siis oleks kasum 48 mängu peale 9.92 panust. 2016 6.32 ja 2015 3.6. Oddsid on oddsportal.comist võetud keskmised.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustLihtsalt selline uljas mõte. Kui reaalne oleks kasumisse jääda, kui panustada kindel summa Eesti Meistriliiga Tallinna klubide omavahelistes mängudes alati viigi peale?
Leave a comment:
-
Nüüd on juba turuolukord selline, et Narva dc on mõistlikum, aga ma ise jätan selle mängu vahele.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustVaatan, et Paide - Trans mängu numbrid on kuidagi liiga kaldu läinud Paide poole. Ega Trans nii kohutav nüüd ei ole ja pigem tasub vist nende topeltvõimalust võtta.
Leave a comment:
-
Vaatan, et Paide - Trans mängu numbrid on kuidagi liiga kaldu läinud Paide poole. Ega Trans nii kohutav nüüd ei ole ja pigem tasub vist nende topeltvõimalust võtta.
Leave a comment:
-
Pean siiski rikkuma enda põhimõtet, et ma ei tee panuseid Kalju ametlikele kohtumistele. See, et Pärnu ei löö väravat @1,85, tundub ikkagi liiga hea, et loobuda.
Leave a comment:
-
Nendes hooaja panustes on kõigis kindlasti väärtust jah.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa natuke lendan laivi Coolbeti hooaja panustega.
Arvestades natuke tagatausta, siis minu arust ilmselged väärtused on:
1. Levadia TOP3 finiš @1,30 (jah veidi väike ja veidi pikemaajalisem, kuid väärtust ju on)
2. Tammeka saab parema koha kui Vaprus @1,90
3. Tulevik saab parema lõppkoha kui Vaprus @1,90.
Ja Vapruse võitude liin on langetatud 5,5 peale
.
urmari kommentaari ei oskagi kohe kuidagi kommenteerida.
Leave a comment:
-
9 kuuline panustamine on igal juhul võit. Kui eksid, oled juba 9 kuud ilma selle rahata hakkama saanud, küllap saad edaspidigi. Aga õige panus, see on justkui lotovõit juba.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa natuke lendan laivi Coolbeti hooaja panustega.
1. Levadia TOP3 finiš @1,30 (jah veidi väike ja veidi pikemaajalisem, kuid väärtust ju on)
.
PS: kusjuures oled tubli oraakel olnud, vahepealse suure miinuse suutsid edukaks plussiks mängida! Ma juba vaatasin, et isegi spets saab panustades vastu pükse, aga tuleb välja, et ei pruugi saada.
Leave a comment:
-
Ma natuke lendan laivi Coolbeti hooaja panustega.
.
Leave a comment:
-
Seda küll. Samas on hea võimalus Konatega mängusituatsioonis liikumisi harjutada ning hea fiilinguga Leetu sõita. Rakvere oli TLÜ vastu tõesti õnnetu ning vaid hea tabavus ja Kalevi staatiline kaitse hoidsid neid esimene veerandaeg mängus. Tundub, et nad ise ka ei oota enam siit hooajalt midagi ja pigem tahtsid mehed viimastel ülemineku päevadel uppuvalt laevalt maha hüpata. Eks motivatsioon hakkab eriti teisel poolajal rolli mängima, aga ma ise enne koefitsentide välja tulemist arvasid asjaolusid arvesse võttes, et Tartu peaks sinna 100p kanti viskama ning ei usu, et Rakvere 60st väga kõrgemale saab. Aga eks ole nähaAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTeoorias peaks Tartu praeguse Rakvere täiesti maatasa tegema, aga ma veidi pelgan, et noormängijad kannavad täna Tartul suuremat koormust kui tavapäraselt. Kolm mänguvaba päeva jääb küll Balti liiga mängu vahele, et ilmselt sellele mõeldes väga palju roteerima ei peaks, aga ees on ootamas ka pikk bussisõit ja väga tähtis kordusmäng. Põhimõtteliselt võib tegemist olla Tartu viimase olulise mänguga tänavu. Langetakse välja, siis võib hooaja ära lõpetada ja rahus kevadel hõbemedalid vastu võtta.
Leave a comment:
-
Teoorias peaks Tartu praeguse Rakvere täiesti maatasa tegema, aga ma veidi pelgan, et noormängijad kannavad täna Tartul suuremat koormust kui tavapäraselt. Kolm mänguvaba päeva jääb küll Balti liiga mängu vahele, et ilmselt sellele mõeldes väga palju roteerima ei peaks, aga ees on ootamas ka pikk bussisõit ja väga tähtis kordusmäng. Põhimõtteliselt võib tegemist olla Tartu viimase olulise mänguga tänavu. Langetakse välja, siis võib hooaja ära lõpetada ja rahus kevadel hõbemedalid vastu võtta.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustRakvere vs Tartu -29.5 tundub ahvatlev. Tea mis satsiga Tartu peale läheb, kuid tasemevahe peaks olema korralik ja Tartu üldiselt mängib väikestega mänge üsna brutaalselt. Eks tuleva nädala mäng Leedus on Kullamäel pisut mõttes, aga selle Rakvere vastu, keda me TLÜ vastu nägime, ei tohiks suuri probleeme ka selle händikäpi täitmisega tulla. Mulle üldiselt ei meeldi väga suuri liine puutuda, aga sellel tundub hetkeinfo põhjal väärtust nagu olevat.
Leave a comment:
-
Rakvere vs Tartu -29.5 tundub ahvatlev. Tea mis satsiga Tartu peale läheb, kuid tasemevahe peaks olema korralik ja Tartu üldiselt mängib väikestega mänge üsna brutaalselt. Eks tuleva nädala mäng Leedus on Kullamäel pisut mõttes, aga selle Rakvere vastu, keda me TLÜ vastu nägime, ei tohiks suuri probleeme ka selle händikäpi täitmisega tulla. Mulle üldiselt ei meeldi väga suuri liine puutuda, aga sellel tundub hetkeinfo põhjal väärtust nagu olevat.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: