Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Romario mõtted Eesti spordist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
    Hea töö nagu ikka. Kahjuks ma jalkat endale kättesaadavates kontorites ei leidnud, aga Kalevi koef tundus endalegi natuke uskumatu. Ma sain enda kontorist veel isegi 1.75ga ja läksin hooaja suurima panusega, mis õnneks alt ei vedanud. Nii et tänud selle eest Kui nägin, et Rakverelt võeti Matsalu ära ja ka Baker polnud millegi pärast rivis, siis olin tulemuses ikka üsna kindel. Pärnu-Rapla oli müstika, ning peab tänama oma kontorit, kes selleks ajaks oli Rapla koefi juba alla 1.5 kukutanud, mis veenis mind mängust eemale hoidma. Tundus, et Bubalo sai Marsi peatamisega hakkama, ning Raplal üldiselt oli uskumatult kehv viskepäev.

Täna on TTÜ vs Valga, kus ma jälle jäärapäiselt üritan oma Valga juttu ajada Baronsi vastu oli neil natuke kehv päev ja Barons tabas kaugviskeid pea 50%, aga pole TTÜ ka midagi erilist olnud, ning kui kaotusi Cramole oli ka oodata, siis viimane mäng Pärnu vastu on mul endiselt meeles, kui uskumatult sitt esitus väga räsitud Pärnu vastu. See ameeriklane tundub Valgal olevat päris asjane ja ma pigem näen seda mängu 60-40 TTÜle puhtalt kodusaali pealt. Nii et Valga koef Pinnacles 3.48 tundub nagu väärtus. Vb oskad paremat nõua anda?
    Eile olid jah päris tulusad mängud. Maardu pealt tehti kenasti. Tundub, et Tarvast on ka Baker lõplikult Austraaliasse lahkunud ning Metsalu, nagu mainitud, mis tähendab, et suure tõenäosusega ei võida Rakvere enam ühtegi mängu see hooaeg. Tagantjärgi võin ise ka õnnelik olla, et Raplast ilma jäin, aga see ebastabiilsus on ikka täiesti müstiline.

Ma arvan, et see Valga bet ei ole otseselt halb, aga ise hetkeseisuga skipin selle. Eks ta üks jookse-viska mäng pigem tule, aga over liin ka mõistetavalt kõrge, et see ka ei ahvatle. Tänasest algavad ka jalgpalli meistrivõistlused Esiliiga B-s ning homme Esiliigas, kus avavoorus loodetavasti leiab miskit head. Tänane Kalju U21 - Raasiku on pigem paigas ning sealt ei ole hetkeseisuga miskit võtta.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Tänased valikud

Infonet U21 vs Maardu dc @1,72. Maardu on selgelt alahinnatud. Kerge küsimus on muidugi alati selles, millise koosseisu Maardu täpselt kokku saab, aga kvaliteedilt ollakse kindlasti üle.

Rakvere Tarvas - TLÜ Kalev @1,7. Kui vahepeal tundus, et Kalev hakkab oma mängu leidma, siis viimasel ajal on taas väga õnnetud oldud, aga Rakvere on kindlasti koht, millest peaks üle olema ning see väärtus on hea.

Pärnu - Rapla 1xbet tuli välja Rapla 1,89, mis on erakordselt hea. Loodetavasti tekib endal ka võimalus kuskil panna.

Hea töö nagu ikka. Kahjuks ma jalkat endale kättesaadavates kontorites ei leidnud, aga Kalevi koef tundus endalegi natuke uskumatu. Ma sain enda kontorist veel isegi 1.75ga ja läksin hooaja suurima panusega, mis õnneks alt ei vedanud. Nii et tänud selle eest Kui nägin, et Rakverelt võeti Matsalu ära ja ka Baker polnud millegi pärast rivis, siis olin tulemuses ikka üsna kindel. Pärnu-Rapla oli müstika, ning peab tänama oma kontorit, kes selleks ajaks oli Rapla koefi juba alla 1.5 kukutanud, mis veenis mind mängust eemale hoidma. Tundus, et Bubalo sai Marsi peatamisega hakkama, ning Raplal üldiselt oli uskumatult kehv viskepäev.

Täna on TTÜ vs Valga, kus ma jälle jäärapäiselt üritan oma Valga juttu ajada Baronsi vastu oli neil natuke kehv päev ja Barons tabas kaugviskeid pea 50%, aga pole TTÜ ka midagi erilist olnud, ning kui kaotusi Cramole oli ka oodata, siis viimane mäng Pärnu vastu on mul endiselt meeles, kui uskumatult sitt esitus väga räsitud Pärnu vastu. See ameeriklane tundub Valgal olevat päris asjane ja ma pigem näen seda mängu 60-40 TTÜle puhtalt kodusaali pealt. Nii et Valga koef Pinnacles 3.48 tundub nagu väärtus. Vb oskad paremat nõua anda?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Tänased valikud

Infonet U21 vs Maardu dc @1,72. Maardu on selgelt alahinnatud. Kerge küsimus on muidugi alati selles, millise koosseisu Maardu täpselt kokku saab, aga kvaliteedilt ollakse kindlasti üle.

Rakvere Tarvas - TLÜ Kalev @1,7. Kui vahepeal tundus, et Kalev hakkab oma mängu leidma, siis viimasel ajal on taas väga õnnetud oldud, aga Rakvere on kindlasti koht, millest peaks üle olema ning see väärtus on hea.

Pärnu - Rapla 1xbet tuli välja Rapla 1,89, mis on erakordselt hea. Loodetavasti tekib endal ka võimalus kuskil panna.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas tannn Vaata postitust
    Keegi kuskil juba Eesti meistriliigale ka hooaja panuseid pakub ?
    Olybetis on olemas.

Coolbetis on Pärnu ja Tallinna Kalevi hooajaennustused. Põhimõtteliselt riskivaba investeerimist pakutakse. Pärnu alla 11,5 võidu @1,4. Kalev ei võida karikat ega pääse Euroopa liigasse @1,1 (oli enne kõrgemgi)

Leave a comment:

• tannn
    replied
    Keegi kuskil juba Eesti meistriliigale ka hooaja panuseid pakub ?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    See vaid poolenisti Eesti sport, aga mulle millegi pärast meeldib Valgat proovida täna Baronsi vastu Läti liigas. Mitte võidu peale, aga +12.5 tundub natuke kõrge liin mulle. Valga on peale seda kihlveoteemat natuke end kokku võtnud, ning meeskonnas peaks ka uus ameeriklane NBA D liigast väljakul olema. Tartu vastu näidati kohati üsna korraliku mängu ning Barons on selgelt klass madalam sats sellest. Baronsil vaja Kolmapäeval Balti liiga raames Saaremaale Kaleviga mängima sõita ning võimalik, et ei panda täie rauaga siin täna. Kõrget panust ei julge panna, kuna Valga nimi päris puhtaks veel pestud pole, kuid kui eeldada, et kõik täna aus on, siis ma arvan, et uue hingamise ja mõned uued näod saanud Valga suudab üsna kõva lahingu anda.
    Üpris veendunud, et hetkel annab Valga endast maksimumi. Tundub täitsa mõistlik koht olevat jah.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    See vaid poolenisti Eesti sport, aga mulle millegi pärast meeldib Valgat proovida täna Baronsi vastu Läti liigas. Mitte võidu peale, aga +12.5 tundub natuke kõrge liin mulle. Valga on peale seda kihlveoteemat natuke end kokku võtnud, ning meeskonnas peaks ka uus ameeriklane NBA D liigast väljakul olema. Tartu vastu näidati kohati üsna korraliku mängu ning Barons on selgelt klass madalam sats sellest. Baronsil vaja Kolmapäeval Balti liiga raames Saaremaale Kaleviga mängima sõita ning võimalik, et ei panda täie rauaga siin täna. Kõrget panust ei julge panna, kuna Valga nimi päris puhtaks veel pestud pole, kuid kui eeldada, et kõik täna aus on, siis ma arvan, et uue hingamise ja mõned uued näod saanud Valga suudab üsna kõva lahingu anda.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Eks see oli ainult ajaküsimus jah.

Täna tundub, et Levadiat veidi alahinnatakse ning +0,5 võiks HIFK-i vastu 1,9ga olla hea panus.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Peamiselt seetõttu, et kokkuleppemängude tõendamine on väga keeruline protsess ja vajab ka alaliidult endalt väga suurt initsiatiivi. Võimalik, et ka neil on kahtlused, aga suurt väärtust see ilma tõendideta ei oma. 100% kindlusega ei ole võimalik väita, et oli kindlasti tegemist pettusega, aga sügavad kahtlused Valga mängude puhul tekivad ja mitte esimest korda. Korvpallirahva seisukohta antud teema puhul näitab seegi, et aktiivses korvpalligrupis olid sealsed arvamusliidrid üldse pahased, et korvpallis on käimas kampaania "Ei kokkuleppemängudele" ja välistasid täielikult võimaluse, et korvpallis võiks selline probleem aset leida.

Läti politsei uurib.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Tagantjärgi tarkus, aga ma ei tea, mida ma põdema lõin. Oleks pidanud Vytautasele ikka väga suurelt minema, aga parem väikselt võita kui suurelt kaotada See tasemevahe oli tegelikult väga hästi teada ja kiirgas välja igast elemendist.
    Pärnu viskepäev oli ka kohutav, aga tõesti, Vytautas oli ikka mitu klassi üle. Tegid Pärnu poiste ümber ringe ning näitasid, et suudavad need pingipoisid ka väga edukalt mängida. Mul lõi mingi hetk ka kahtlus sisse, kui nägin et -11.5 liin muutus -8.5ks. Aga lõpuks oli see bet juba praktiliselt esimese veerandiga tehtud. Ka under tuli, kuigi viimase veerandi ajal hakkas see jookse-viska mäng seda pisut kahtluse alla seadma

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Tagantjärgi tarkus, aga ma ei tea, mida ma põdema lõin. Oleks pidanud Vytautasele ikka väga suurelt minema, aga parem väikselt võita kui suurelt kaotada See tasemevahe oli tegelikult väga hästi teada ja kiirgas välja igast elemendist.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Tõsi ta on, kuid seda oli arvata ka enne mängu, et päris täissatsiga nad peale ei tule. Samas on neid ilmselt 9-10 ning ka pingimeestel peaks klassi olema, et see väga õhukese koosseisuga Pärnu ümber lükata. Suuri summasid ei taha proovida, aga mingit väärtust ma selles betis ikka veel leian.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Vytautasel täna 3 olulist mängijat puudu, mis teeb tolle mängu olukorra keerulisemaks.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Mis ideed sul Balti liigaga homme on? Ise tahaks proovida Vytautas -10.5 voi siis Under 150.5. Vytautasel küll voimalik et esimesed mehed ei mängi, kuid Pärnu on ilmselt 6 mehega, kui just Raap imekombel ei parane. Ei tea, kuidas Vytautasel motti on, aga ma ei näe Pärnut siin üle 60p viskamas.
    Mulle meeldib Vytautas -10,5. Tõestasid nad ka sügisel TLÜ Kalevi vastu eurosarjas, et isegi kui väga selgelt üle ollakse, siis jalga gaasipedaalilt ära ei võeta. Pärnut ei näe tõesti üle 60p viskamas, aga kuna edasipääseja on juba otsustatud, siis pigem rõhutakse leedukate poolelt rohkem ründemängule ja võib tulla selline lustlikum kohtumine. Kerge mõte on ka Rapla +13,5 võtta, millele on omajagu vastuväiteid, aga võitlema lähevad nad Valmierasse kindlasti isuga.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Mis ideed sul Balti liigaga homme on? Ise tahaks proovida Vytautas -10.5 voi siis Under 150.5. Vytautasel küll voimalik et esimesed mehed ei mängi, kuid Pärnu on ilmselt 6 mehega, kui just Raap imekombel ei parane. Ei tea, kuidas Vytautasel motti on, aga ma ei näe Pärnut siin üle 60p viskamas.

Leave a comment:

Working...
X