320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nasfali spordiennustused-analüüs

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Kas Telekavaataja teab su betsafe kasutajanime, äkki tal siseinfo, see oleks muidugi ebaloogiline, sest selliste andmete avaldamine poleks väga viisakas ja ilmselt ka keelatud.
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sooviks ka telekavaatajalt teada, et kust tuleb Cashouti info? Oletusel, et ma tegin cashouti ja sa triobetis töötad, siis kas tõesti tohiksid sa seda avaldada?
    Ma töötan Betsafe's tõesti.

    Mida ma tegin?


    Lugesin kiiruga su kokkuvõtet ning vaatasin, et märkisid mängule +31,5. Kiiruga nägin, et olid murelik selle panuse üle ning tegin CashOudi nalja. Tagantjärgi mõeldes oli see loomulikult sitt sõnastus.

    Mida tasub teada?

    Kutid, ma olen läbi SBT opereerinud nüüdseks juba 3 aastat igasugu isiklike andmetega ja mitte kordagi, ma kordan, kordagi pole ma kuidagi neid kuritarvitanud või avaldanud. Samuti on minu pangakontost läbi käinud nüüdseks juba tuhanded eurod ja mitte ühtegi nendest pole ma omakasupüüdlikult omaks võtnud. WTF, kust sellised mõtted kuritarvitamisest? Ma saan aru veel Nasfalilt, aga karl54...

    Ja üleüldiselt, kust ma üldse oleks pidanud teadma, et sa seda Betsafe's panustasid. Meil Aasia händikäppe pole...

    Mis nüüd saab?

    See on väga tõsine oletus, ma ütleks isegi süüdistus. Mulle tegelikult ei mahu pähe, kuidas te üldse selle peale tulite seoses minuga. Kurb ja vihane on meel tõsiselt. Hetkel ma olen kasutanud oma Betsafe töökohta ainult selleks, et aidata Soccerneti panustamise kommuunil areneda. Võiks ju päevapealt lõpetada või mis?

    Ma boikoteerin seda blogi siin. Miks? Seletan allpool.

    Ja kuigi mul pole õrna aimugi, mis on su kasutajanimi Betsafe's või nimi, siis ma tõe huvides vaatan, kas sa selle panuse tegid meie juures ja mis sellest sai. Jah, ma jätan selle enda teada, aga nüüd äratasid mu huvi. Jah, see võtab mult natuke tööaega, aga ma saan hakkama.

    Nasfali blogi ei ole enam aktiivne pärast 1.03.2018 @1,4 24 eurot (telekavaatajaBet)

    Miks ma seda arvan?

    1. Sest sa hoomad end üle. Sa kirjutad kõigest kõike. Tundub, et sa reageerid suhteliselt närviliselt oma panustele ning sellise iseloomuga inimestel on pikemas perspektiivis raskem järjepidevalt midagi teha.
    2. Sa ei saa täpselt aru, kuidas su blogi peaks välja nägema. Sul pole visiooni. Vahepealne tembeldamine ei too pikemas perspektiivis huvi. Esialgne vaib vaibub ning ennast sundida on oluliselt raskem.

    Miks on raske uskuda, et sa panustamisest elatud?

    1. Sest sa panustad kõigele.
    2. Sest sa lähed nii suurelt Euroopa Liigale.
    3. Sest sa panustad suhteliselt puuduliku analüüsi pealt (vähemalt Venemaa võistkondade pealt nägin).

    Miks mulle sellised blogid ei istu?


    1. Sest need annavad vale signaali inimestele
    2. Sest need annavad vale informatsiooni mängudest

    Mis saab kui ma kaotan?

    SBT21 ja SBT22 on sulle minu arvelt.

    Mis saab, kui ma võidan?

    Midagi.

    Ja edaspidiseks- ma üritan vähem nalja teha ja ma sooviks vähem süüdistusi enda kohta kuulda. Tõsiselt mehed, ma enda blogis avan teile ettevõtte tagamaid vaikselt ja luuleliselt ja siis selline pauk. Võib olla ma reageerisin üle, ilmselt tegingi seda, aga.. Mõni asi lööb vere keema.

    Siia blogisse tulen ma järgmine kord 1. märtsil.
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      #92
      Nasfal, kas sa siis tegid reaalselt cash out i või mitte?

      Kommentaar


        #93
        Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
        Noh teine õhtu peab ütlema, et THANK YOU NBA

        Oklahoma võitis, siis +21hega. Vahepeal ka Knicks ikkagi tuli korraks ohtlikult lähedale sinna +13 juurde, aga Oklahoma suutis panna 4 kolmest järjest.

        Täna, siis lõikasin taaskord näppu Euroopa Liigaga... Ülimalt kahtlane, kus klubide tugevus ei pruugi ikkagi mitte midagi määrata. Osad mängivad seda alagruppi ikkagi totaalselt automaatika peal ja teiste jaoks on see eluvõimalus ja mängivad nii, et ninast veri välja. Paberi peal on üks meeskond ehk klassiga üle kõvasti, aga teine meeskond võtab asja 101% tõsidusega. Ehk peaks Euroopa Liiga alagrupiturniiri jätma siiski oma valikust välja.

        Kokkuvõte:

        1) EL kella 20.00 mängudest tuli pisikene kahjum, kuid see oli marginaalne
        2) Korvpalli Euroliigas läks, siis 1 pihta 1 mööda ehk siis samuti mitte midagi
        3) EL kella 22.00 oli ikkagi tõeline ebaõnn ja tuli korralik LOSS, kus kukkusin alustatud 200 ühiku pealt 50 ühiku peale
        4) NBA oli siis taaskord pääserõngas ning korralik kahene Kombo landis ära, mis tõstis tagasi kuhugi 180 ühiku peale.

        Suurt kaotust ei tulnud ja 20 ühikut on pigem selline marginaalsem kaotus.

        See NBA hooaeg on ikkagi suhteliselt hästi alanud, sest eelmine aasta ma mingihetk lõpetasin sinna panustamise ära, sest see muutus totaalseks loteriiks, kus igaüks võis ükskõik, millistes oludes võita igatühte. Hetkel hooaja alguses tundub asi, kuidagi loogilsem.

        Homme on kindlasti väga kõvad Korvpalli Euroliiga mängud. Jalgpallis on 4 kõrgliigas mäng, kuid pealevaadates otseselt mingit huvitavat mõtet pole tulnud.
        See jääb minulgi väga häguseks. Euroopa liigas läks üks mänguvoor uttivisse ja kohe lõpetad? NBAs on kolm mängu täppi läinud ja kohe on kogu liiga loogiline ja beatable? Pluss panna kombole selline stake peale punast päeva jätab mulle mulje, et sa natuke 'chaseid' oma kaotuseid. Praegu läks õnneks, aga pikas perspektiivis teeb selline lüke need punased päevad veel punasemaks. Aga sa selle +-ev uskuja vist nkn pole

        Kommentaar


          #94
          Telekavaatajal tuleks siinkohal küll paar korda sügavalt hingata ja järele mõelda veidi kas on ikka koht solvumiseks

          1) Sina ise küsisid millises kontoris nasfal panustab
          2) Sa töötad sellessamas kontoris, mis vastuseks anti
          3) nasfali reaktsioonist on näha, et te ei ole omavahel sõbrad lasteaiast saati, kelle vahel selline lõõpimine tavaline oleks ning samuti et cashout esimesel võimalusel ka tehti.

          sa ju võid päriselus ema teresa heasüdamlikum vend olla, kuid mida sa ise sellisest naljast mingilt siiski suhteliselt anonüümselt internetitüübilt sellistel tingimustel arvaks teiselt poolt või kõrvalseisjana?

          PS kaine loogika ütleb et euroopa liiga on selgelt kõige biiditavam suurtest jalgpalliliigadest ja sinna peakski suurelt peale lendama kui arvad, et jagad matsu

          Kommentaar


            #95
            Esiteks kui Zenit läks juhtima 2-0 3-0 tegin 90% cashouti. Miks? Sest zenit ei viitsinud enam üldse mängida ja lasi endale ka hiljem ühe tagasi lüüa. Peale cashouti tulin ma siia blogisse ja esimese asjana vaatas mulle vastu telekavaataja post kindla väitega, et närv ei pidanud vastu ja tegid full cash outi. Alguses ma mõtlesin natuke, et kust sa tead ja siis tuli meelde, et töötad triobetis. Isegi kui tahtsid nalja teha siis pole hullu midagi, aga no katsu nüüd ise ka aru saada, et see jooksis lollikt kokku.

            Kommentaar


              #96
              Euroopa liigaga olen ma enne oma blogi juba väga kõvasti sisse saanud. See oli lihtsalt jätk. Nba kombo beti ma vaatasin juba päeval, et selline väga huvitav ning õhtu lõpuks otsustuski see mulle päästerõngaks.

              Kommentaar


                #97
                Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
                Telekavaatajal tuleks siinkohal küll paar korda sügavalt hingata ja järele mõelda veidi kas on ikka koht solvumiseks

                1) Sina ise küsisid millises kontoris nasfal panustab
                2) Sa töötad sellessamas kontoris, mis vastuseks anti
                3) nasfali reaktsioonist on näha, et te ei ole omavahel sõbrad lasteaiast saati, kelle vahel selline lõõpimine tavaline oleks ning samuti et cashout esimesel võimalusel ka tehti.

                sa ju võid päriselus ema teresa heasüdamlikum vend olla, kuid mida sa ise sellisest naljast mingilt siiski suhteliselt anonüümselt internetitüübilt sellistel tingimustel arvaks teiselt poolt või kõrvalseisjana?

                PS kaine loogika ütleb et euroopa liiga on selgelt kõige biiditavam suurtest jalgpalliliigadest ja sinna peakski suurelt peale lendama kui arvad, et jagad matsu
                +1 Täiesti random rant telekavaataja poolt siinkohal.

                Sa ei ole ise sellest mingit saladust teinud, et töötad betsafes, vastupidi. Siis teed sellise ebaõnnestunud "nalja" ja siis solvud, kui inimestel tekib täiesti õigustatud kahtlus, mis Nasfali viimase postituse valguses veel süvenes tegelikult.

                Ja mida sa selle enda postituse teise osaga saavutada üritad? Keegi polegi palunud sul Nasfali blogi lugeda või veel vähem kaasa kommenteerida. Kogu lugupidamise juures, olen siiani alati su panustamise teemalisi postitusi huviga lugenud, aga sel korral jätsid küll endast väga üleoleva mulje. Siiras vabandus ebaõnnestunud nalja pärast oleks olnud asjakohane.

                Kommentaar


                  #98
                  Tänud, kes võtsid vaevas ja avaldasid ka oma arvamust antud teema kohta

                  Tänase juurde

                  Jalgpall: West Ham-Brighton liiga ebastabiilne... Hemedi puudumisel läheb Brighton veel rohkem kaitsesse istuma ja kellegil pole õnnestunud sealt eriti läbi minna ning kas West Hamil on täna piisavalt kvaliteeti selleks? Kalduks ikkagi pigem Westhami võidule, aga liialt loto seega ei panusta. Schalke-Mainz noh siin ka Schalke peaks nagu võitma, aga noh Mainz on ka hetkel ikkagi heas hoos ja viimased 4 mängu skoorinud nii, et ei tasu vast seda ka torkida. Kui kellegil on huvitavaid mõtteid tänaste mängude kohta võib alati jagada ja saab arutada, aga ise hetkese seisuga vast jätan jalgpalli täna tahaplaanile.

                  Korvpalli Euroliiga

                  Khimki-Zalgeris

                  Khimki puhul on tegemist selle hooaja ühe parima ründekvaliteediga meeskonnast euroliigas. Shvedi puhul ma julgeks väita, et tegu on ikkagi Euroliiga top 3 mängujuhiga ja isiklikult ma pean hetkel teda parimaks. Lakersist tulnud PF Robinson on meeskonda iga mänguga aina paremini sulandumas ja viskab väga korralikult. Himki viimane mäng VTB Parma Permiga oli muidugi korralik ülesõit ja pandi 106 punkti ja sellejuures ikkagi mängitati kõiki mehi võrdselt.

                  Zalgerise puhul oli juba mängus Crvena Zvedaga näha, et kaitsemäng kannatab meeletult. Suvel lahkus mitu head kaitsemängijat ning meeskonna liider Leo Westermann (Cskasse) ning meeskond ei toimi. Zveda seevastu jooksis muidugi veel rohkem tühjemaks ning Zalgeris seal läbi kannatamise sai ikkagi napi võidu, kuid pilt oli kõike muud kui ilus. Khmiki puhul me räägime ikkagi Nbast ja teistest väga kõval Euroopa tippmängijatest, kes Zalgerise ligadi logadi mängu hetkel peaksid kergema vaevaga ära kasutama. Zveda edu mängus tuli ikkagi sellest kui üritati kiiremini sööta ja leiti koheselt väga häid viskepositsioone kolmese tagant ning mängus pandi neid üle 10ne. Khimki puhul on tegemist muidugi väga hea kolmesemeeskonnaga, kes mängib väga kiiret söödumängu nii, et Zalgeris mingihetk peaks murduma. Vigadega oli samuti neil 1 mäng meeletult probleeme ja mitu meest kukkusid välja mängust.

                  Panus Khimki üle 83 @1,88 50 ühikut


                  Olympiacos-Unicaja

                  Olympiacose puhul, siis meeskond vahetus samuti suvel suhteliselt tugevalt ja hetkel veel mäng väga hästi ei suju. Ei koduliigas Panathinaikose vastu ega polnud mitte midagi ilusat ka Baskonia vastu euroliigas, Baskonia puhul on tegemist meeskonnaga, kes hetkel on tõsises kriisis. Unicaja on, aga väga hästi hoogu üles saamas ja muututakse nii koduses liigas kui ka mujal iga mänguga aina paremaks. Euroliigas suudeti Fenerbache alistada kuigi Fenerbache pole see hooaja algus samuti kõige kergem, aga taset näitab see siiski kõvasti. Viimases Hispaania liiga mängus küteti Betisele 99 punkti nii, et põhimehed mängisid pmst 1 poolaja. Olympiacose vastu võõrsil peaks tulema ikkagi suhteliselt aeglase tempoga mäng ja kui emb kumb reaalselt ära ei vaju, mida ei tohiks juhtuda, siis peaks sellest tulema äärmiselt tasavägine 50-50 mäng. Kihlveokontorid pakuvad muidugi Olympiacost kindlaks favoriidiks @1.33 ja Unicajat outsideriks @3.40 ja siin kindlasti julgematel on väga õigustatud risk minna Unicaja võidupeale välja. Samas Olympiacos võib koduväljakul ikkagi siin kodupubliku toetusel viimase viskega võidu endale vormistada, kuid mitte suurelt

                  Panuseks sellele mängule on Unicaja Malaga võit (+6) @1,94 - võivad kaotada, aga mitte suurelt, sest olympiacos hetkel ei näe välja purustav tiim ning eriti veel Unicaja vastu. Panuse suurus 50 ühikut

                  3) Crvena zveda vs Barcelona

                  Crvena Zveda puhul räägime me ikka totaalselt uuenenud tiimist, mille tase on langenud ja ei ole ka enam vana head peatreenerit. Zalgerise küll suudeti visata, kuid nagu ma eespool kirjutasin siis Zalgerisel on hetkel kaitses tugevamate vastu selged probleemid. Barcelonal oli eelmine hooaeg muidugi õudusunenägu ja selle + on see, et neid see hooaeg tugevalt alahinnatakse. Meeskonnas on tehtud teatud vahetusi toodud taset kõvasti juurde ning ründemäng sujub võimsalt ja kohati on ikkagi väga nauditav vaadata. Crvena Zveda jääb hetkel Barcelonale ikkagi igas elemendis alla ja väga kõvasti. Barcelona viimased 3 mängu on pandud 111-98-102 punkti. Eriti kõva saavutus on Panathinaikosele pandud 98 punkti muidugi ja see näitas juba ära, et meeskonnal on sisu. Panathinaikose ja Zveda vahel on muidugi ka suur vahe. Serbia klubi võib olla nii sümpaatne sats kui tahes, aga praegune Barcelona on neile ikkagi igati ülejõu käiv ja Zalgerise vastu tehtud hea mäng oli ikkagi rohkem juhuslik. Peale seda kaotati teises Euroopa karikasarjas Budocnostile ja seda enda kodus ning lasti endale visata 79 punkti.

                  Panus on siis siia: Barcelona üle 82 @1,92 panuse suurus 100 ühikut.

                  Kommentaar


                    #99
                    1) Barcelona pela oli, siis ikka väga ulmeline... Platsil tundus 1 poolaeg, et kogu meeskond oli eile kuskil Hollys grindil käinud ja keegi midagi aru ei saanud. Teine poolaeg vast võeti külma dušhi ja mängiti oma taseme vääriliselt ja pandi mõlemal veerandajal 25 punkti. Kokku tuli, siis 82 ehk täpselt liini, mis tähendab siis lihtsalt panustatud raha tagasimakset. Müts maha muidugi Crvena ees see, et Barcelona tegi 1 poolajal kõike muud kui mängis, siis nemad tegid endaoma ära ja tasuks võit neile. Kuna oli suur panus pandud, siis ma peale sellist avapoolaega olen rahul ka oma panustatud raha tagasisaamisega ehk +-0

                    2) Khimki oli juba algusest peale kõvasti üle ja poolaja norm visati ka ilusti väikese varuga täis. Kolmas veerandaeg hakati totaalselt lolli mängima ja Nba vennad üritasid ma ei tea mis Weekly top üritusi teha ja feilisid ikka halenaljakalt kui donkiti otse rõngasse ja lauda ja mööda ja julgelt võib väita, et mingi 12-14 punkti jäi tulemata. Siiski 85 visati ja olemas +44 ühikut

                    3) Olympiacos vs Unicaja no Olympiacose visketabavus 1 veerandajal oli ulmeline ja saadi 10nega ette, teisel veerandajal Unicaja võitis 6ega ehk vahe oli +4. Selline kahe võrdse vaheline duell, aga natukene kartust, et Olympiacose mäng on palju energilisem ja parem nii, et võivad väga ohtlikult mingihetk ikkagi eest ära minna, kuid eks paistab.

                    Kommentaar


                      3) Teine poolaeg oli ikkagi korralik andmine ja Unicaja oli koguaeg nagu veidikene parem, aga Olympiacos suutis ikkagi raskete visetega seda eduseisu hoida. Mängu lõpp oli muidugi ülipõnev ja kõikus koguaeg seal -3 kuni -8 peal, aga lõpuks suudeti ikkagi väga lähedale tulla ja kaotati 80-75 ehk läks pihta. +47 ühikut Unicaja kohta käis täna ikkagi korralik tõde, et vigaderohkes mängus vabavisked otsustavad võitja. Vabaviskeid visati 30/17 ehk totaalsel rahvaliiga tasemel ja mis pole kohe kuidagi omane Unicajale. Lõpp hea kõik hea.

                      Euroliigaga jäi siis saldoks Himki mängust +44 ühikut ja Unicaja mängust +47 ühikut ehk kasum on +91 ühikut. Oleks Barcelona suutnud ka 82 punkti pealt oma 3-4 neljast visket mõne sisse panna oleks korralik palgapäev. Aga noh +91 nii, et peab rahul olema. Öösel, siis NBA ja väga huvitavaid mänge tulemas ning kindlasti leiab kohti.

                      Kommentaar


                        NBA time siis

                        1) Bucks vs Cleveland

                        Bucksil on Brogdoni ja Antega (pika nimega Kreeklasega) olemas korralikud rünnakuvedajad, Bostoni vastu näidati väga korraliku ja orienteeritud rünnakut. Bucksi vast kõige tugevam külg on kaitse, siis Clevelandi rünnakut teades, siis ainult kaitsest lähtuvalt seal kindlasti mängima ei saa hakata ja Clevelandi kvaliteet leiab oma kohad nagunii ülesse. Lebron võttis esimest mängu väga tõsiselt ja mängis meeskonna heaks mitte nagu eelmine hooaeg, kus põhiturniiril lasi ikka väga tuimalt automaatika peal. Clevelandi enda kaitse midagi erilist ei ole samuti ja no seda ei saagi olla kui Wade, Rose jne on platsil seega ei tohiks Bucksi rünnak ka kinni kiiluda ja suudava ka teised mehed panna peale kahe.

                        Panus üle 209,5 @1,92 ja panuse suurus 50 ühikut

                        2) Hornets vs Atlanta Sellest kirjutas natukene juba ka Karl enda Nba blogis. Jutt on põhiliselt ikkagi sama, et Hornetsil ei ole meeskonnas liidreid - 4 põhivenda on oudis. Atlantal on ikkagi suhteliselt nõrk meeskond, aga meeskonnas oli Schöderi näol ikkagi tegemist väga hea liidriga, kes suudab meeskonda vedada ja seda ta näitas Dallase vastu. Atlanta on hetkel ikkagi väga alahinnatud, kuid täna on neil kindlasti väga märkimisväärne võimalus ja ma ise vastupidiselt kihlveokontoritele pean neid favoriidiks

                        Atlanta Hawks win @2,6 panus 50 ühikut. Kui Atlanta peaks mingihetk saama ikkagi üsna märkimisväärse edu, siis olenevalt mängupildist ma kindlasti kaaluks ka Cashouti siin, aga seda ikkagi sõltuvalt mängukäigust ja kui mäng sujub, siis väldin seda.

                        3) Indiana Pacers - Portland Pacersil on ka mitu meest vigased, kes ehk ei ole nii olulised just ründefaasis, kuid just kaitsefaasis. Brookylini vastu oli ikka näha, et kaitses jäädi hätta, kuid Brookylini enda kaitse oli veel sitem ja lihtsalt suudeti nad üle visata. Seisuks jäi 140-131? Portland seevastu on suhteliselt hästi kokkumänginud ja ikkagi Läänes kindla playoff kandidaadiga. Lillard tundus esimeses mängus Sunsi vastu ikkagi väga näljane. Pat Connaughton, kes oli eelmine hooaeg ikkagi episoodiline mängija on pingilt tulles suurepärane viskaja.

                        Panus: Portland üle 114 @1,91 50 ühikut

                        4) 76 ers vs Boston

                        Boston on kaks mängu kaotanud - esimene Clevelandile oli tegelikult selline 50-50, kus suure mõju andis ka Bostoni mehe võigas jalaluumurd. Bucksi vastu vast oldi lihtsalt väsinud, sest kohe oli teine võõrsilmäng otsa ja Bucksil tegi kreeklane imemängu muidu oli Boston igati sees. Nüüd saadi puhata ja meeskonnas on ju tegelikult sisu ikkagi ja Kyle Irvingul oli eelmine mäng samuti isiklikult väga kehva. 76ers pealtnäha tegi väga korraliku mängu Wizardsi vastu kaotades ainult 120:115, aga mängus endas oli näha ikkagi kui Luckylt pandi neid kolmeseid. Lõpuks oli protsent ikkagi tugevalt üle 40 ja need hoidsidki 76ersit mängus. Ma usun, et tegu oli lihtsalt hea päevaga ja ehk esimese mängu emotsiooniga pandud. Boston suutis Clevelandi ja ja Bucksi kolmese taga ikka väga hästi ohjata ja usun, et ka täna võetakse 76ersil nende suurim trump ära ja korviall olid nad ikkagi suht nadid.

                        Boston Win @2,23 eks esimese kahe kaotuse puhul ja ühe mehe vigastuse pärast alahinnatake, kuid ise pean neid ikkagi täna favoriitideks. Loodan, et tegu ei ole roheliste prillidega, sest minupuhul on tegu siiski Bostoni kauaaegse fänniga. Võimalik, et kui Boston juhtima läheb ja mängupilt midagi väga kindlat ei ole võin ka kaaluda mingihetk Cashouti, kuid hetkel usun, et selleks ei tohiks väga suurt põhjust tulla. 50 ühikut on panuse suurus.

                        Kommentaar


                          Half Time update

                          1) Pacers vs Portland

                          Portland viskas siis napilt, kuid kindlalt ikkagi mõlemal veerandajal oma normi täis ja näitab ilusat ründemängu. Mõlemal veerandajal pandi võrdselt 31 punkti ning kui esialgu oli vaja keskmisel 28,5 punkti veerandajaga, siis teisel poolajal on vaja nüüd 26 punkti veerandajal. Heas seisus ja lootust on, sest Pacers on 10 puntki kaugusel ja hetkel kindlasti veel hoogu maha ei võeta.

                          2) Hornets vs Atlanta

                          Atlanta tuli palju teravamalt peale ja 1 veerandaeg võideti +10nega ja teist alustati samuti väga hästi ja vahepeal oldi lausa +17nega ees? Aga siis vaikselt Hornets hakkas mängu tagasi tulema ja lõpuks võitis veerandaja 4aga ning Atlanta juhib poolaeg 56:49. Eks tasavägist mängu oligi oodata, ühel on vigastused kuid tase on kõvem, teisel on kogu sats mängus, aga tase nõrgem. Samas Atlanta mängis esimesed 17 minutit ilusti ja viimasel 7mel tuli mõõn. Loodetavasti tullakse sama tervalt peale teisele poolajale nagu alguses. Lootust on ka siin

                          3) Bucks vs Cleveland

                          Esimesel veerandajal oli kuidagi hästi toores, kuid ikkagi suudeti 50 punkti kokku visata. Teise veerandaja algus algas väga korvidevaeselt, kuid lõpus pandi mõlemalt poolt ja väga korralikult ning kokku visat 54 punkti ning täpselt poolaja normi sisse. Kui jätuks samasugune mängupilt nagu oli seda teise veerandaja teine pool, siis over 209,5 peaks kukkuma kolinal. Lootusrikas

                          4) 76ers vs Boston

                          Esimene veerandaeg algas vaikselt Bostoni rütmis ja seda ka teise veerandaja algus, kuid siis 76ers tegi seda jälle ja pani 4 kolmest järjest. Boston kaotas poolaja 50:46. Hetkel vast pean kõige sitemas seisus olevaks mänguks. Ehk hindasin lihtsalt taaskord Bostonit natukene üle. Samas Bucksi kui Clevelandi vastu näidati teisel poolajal ja just 3mandal veerandajal pausilt tulles hoopis teist korvpalli ja mängiti väga hästi. Loodetavasti suudab Brad Stevens mehed seekord samamoodi üles motiveerida. Go Boston!

                          Kommentaar


                            Loodetavasti järgisid oma algset strateegiat Atlantaga... üldiselt päris normaalne saak ühe õhtu kohta, Portland muidugi oleks pidanud ka ära tulema, aga parem push kui loss

                            Kommentaar


                              1) Pacers vs Portland

                              OMASFDASFASFSDSAAFAF kolmas veerandaeg Portland paugutas ilusti edasi ja viimane veerandaeg läks ka ilusti 3.30 oli mängida visatud oli 112 punkti ja kogu algviisik vahetati välja ja need kinomehed suutsid visata ainult 2 punkti. Täpselt 114 ja otse liini ehk panuse raha tagasi. Kui õhtul Barcelona üle oli mul heameel, et sitast seisu vähemalt liinigi sain, siis no nüüd küll nagu oli wtf moment. Miks? Varem olen ainult paar korda sinna saatusliku ühe punkti joonele sattunud ja täna, siis 2 korda järjest. +-0 ühikut

                              2) Hornets vs Atlanta, polegi midagi rääkida. Atlanta lagunes kuskil 3 veerandajal nii ära, et ma ei pannud tähelegi. Juhtisid 5 punktiga ja järgmine hetk olid 10nega taga. Oleks pidanud 2 veerandajal +17 peal cashoutima, aga pakkus ikkagi suhteliselt vähe kasumit seega loobusin. Juhtub vähemalt algus näitas, et oli ikkagi õigustatud riskipanus, mis lihtsalt ei kestnud lõpuni. -50 ühikut

                              3) Boston vs 76ers. Brad Stevens suudab mehed teiseks poolajaks ikka väga hästi ülesse motiveerida. Mängupilt oli hoopis teine ja kui 3mas veerandaeg suutis 76ers veel kuidagi tempos püsida, siis viimane veerandaeg rulluti üle ja +10nene võit. Forca Boston. +61,5 ühikut

                              4) Cleveland vs Bucks Mäng oli väga kõva ja noor kreeka jumal on ikka tasemel. Vahepeal tundus,et lititi hullult kolmeseid ja visati mõlema korviall, aga skoor ikkagi jäi tagasihoidlikuks. Kokku visati 213 punkti ehk suhteliselt napikas, kuid samas ei olnud nagu kordagi kahtlust, et täis tuleb. +46 ühikut

                              -50+61,5+46=57,5 ja liita siia Euroliiga +91,5 siis tänane +149 ehk peab rahule jääma.

                              7 panust/4võitu/2 liin/1 kaotus

                              Kommentaar


                                Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                                Loodetavasti järgisid oma algset strateegiat Atlantaga... üldiselt päris normaalne saak ühe õhtu kohta, Portland muidugi oleks pidanud ka ära tulema, aga parem push kui loss
                                Just selle Portlandi kohapealt ongi mul ülimalt kahju kohati... Atlantaga kahjuks läks vett vedama, aga no mis teha. Betsafe ahned koid ei tahtnud cashoutiga midagi pakkuda kuigi edu oli +17. Aga õhtuga peab rahule jääma tõesti, kasum on põhiline

                                Kommentaar

                                Working...
                                X