Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Samas sai Šotimaa treener just kinga ja pole kursis kas uus on juba pukis. Pakuks pigem võitu Portugalile siit.
-
Türgi :O kuidagi kahtlane...
Paluks arvamust...Šotimaa + Portugal = lihtne raha ?
Leave a comment:
-
Jõuluvana jagab täna tasuta üllatusi.
Panustage Armeenia, Türgi ja Venemaa peale!
Leave a comment:
-
Huvi pärast just proovisin seda triobetis. Panusteks olid siis 0,1; 0,2; 0,4; 0,8 jne. Mingi 5 minutit jändasin ja duubeldasin oma raha igatahes.
Leave a comment:
-
No tore. Aga arvuta siis mitme ebaõnnestunud spinniga sa 500 peale jõuad. Ja siis arvuta, et palju sa teoreetiliselt selleks ajaks pappi võitnud oled, kui see krahh tuleb. Ja siis arvuta palju see krahh sulle maksma läks. Ja siis võrdle kaotatud summat ja võidetud summat ja ütle kõigile see võidunumber.
Leave a comment:
-
Enam-vähem nii jah. Kindlat reeglit ei ole, aga umbes nii see käib mul: 0.1, 0.3, 0.6, 1.5, 3, 6. Selle aja peale peaks võit tulema. Aga nõrgemad võivad ka varem loobuda
Leave a comment:
-
mismoodi need panused sul tõusevad?
0.1, 0.1, 0.2, 0.4, 0.8, 1.6 ... ?
Leave a comment:
-
Ei-ei, alustan alati 0,10€-ga ja lõpetan siis, kui võit käes. 5€ oli seeria viimane panus, mis võidu koju tõi. Seni kuni sa siis siin vastust kirjutasid, tegin mina paar kiiret spinni ja kolmekas jälle taskus.
Leave a comment:
-
Noh väga hea. Arvuta nüüd esimese sammuna välja, et mitme ebaõnnestunud spinniga sa 500 peale jõuad.
Leave a comment:
-
Ma eeldan et maksimaalsel panusel on piirang peal. Ja üsna väike piirang. Lisaks pole härra Tembul ilmselt vahendeid piiramatult.Algselt postitas fitti Vaata postitustVana hea martingale! See ju töötab alati, ei?
Leave a comment:
-
Töötab ikka. Seni olen näinud, et üks värv on tulnud välja maksimaalselt 5 korda järjest. Dubleerid panust ja ootad vaid võitu
Leave a comment:
-
Vana hea martingale! See ju töötab alati, ei?Algselt postitas cannuman Vaata postitustahah. Keenjalane plaan
Leave a comment:
-
ahah. Keenjalane plaanAlgselt postitas Tembu Vaata postitustViimasel ajal olen aru saanud, et olen hiiglama halb ennustaja ning mu pilgud on pöördunud ruleti poole. Punane-must-punane-must kasvava panusega ning jälle lõunasöögiraha teenitud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: