Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
A ja rallinädalavahetuste nädalatel vist jalka podcasti pole. Vähemalt esialgu.
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKas sa osaled seal?
Aga oli seepärast, et Tarmo Kink ei peaks enam trenni jooksma vms. Ja seda ka, et rallinädalavahetustel seda vist ka ei hakka olema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJärgmine jalkalive tuleb homme kell 17.00.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJa nii need negatiivsed arvustused ilmuvad ja levivad
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustEile otsides pani järelikult spotify pange. Ei tulnud ühtegi vastet betsafe ja kalev kruuile, kui otsingusse kirjutasin. Täna tuli kohe ette. Tehnilised viperdused!
Leave a comment:
-
Algselt postitas check Vaata postitustNo Kruusi intekad ja Betsafe LIVE-d on seal juba ammu olemas. On siis midagi olulist veel, mida Spotify-s pole?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustTänud. S*tal ajal on konn ka kala, aga spotify on ikkagi väga basic koht, kus enda podcaste ja muud säärast promotakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustTänud. S*tal ajal on konn ka kala, aga spotify on ikkagi väga basic koht, kus enda podcaste ja muud säärast promotakse.
Intervjuude puhul ma olen sinuga nõus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitusthttps://podcast.ee/betsafe/
ei tea muidugi, kas see sobib, mulle sobib, kuigi kipub kinni jooksma, kui kiiremaks paned.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKas betsafe podcaste ei oleks võimalik välja tulles potifysse riputada? Vahel oleks palju mugavam kuulata.Betsafe podcast. Netikasiinod, pokker, spordiennustus, live TV, spordi sponsoreerimine jne. Saatejuht Kalev Kruus.
ei tea muidugi, kas see sobib, mulle sobib, kuigi kipub kinni jooksma, kui kiiremaks paned.
Leave a comment:
-
Kas betsafe podcaste ei oleks võimalik välja tulles potifysse riputada? Vahel oleks palju mugavam kuulata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKes seal Aparaadio podcastifestaril esinevad?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: