Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust* Portugali händikäp ja viik (3,50) Ehk siis iga Hispaania minimaalne paremus toidab.
* Arbeloa kaart nt (2,70) arvestades, et tema vist peab kõige enam Rondaldot katma. Samas head koefid ka Ramose (2,95), Alonso (3,20) ja Pepe (2,30) kaartidel
Kurat, ei olnud ennem mängu aega väga uurida asju, jäin vähe hilja peale, oleks muidu mõne sinu kaartide soovituse võtnud
Kommentaar
-
Kuna mu ennustus, et Hispaania võidab Portugali normaalajal läks täiesti aiataha, siis võtan risti vastupidi riski ja panustan Itaalia normaalaja võidu peale Saksamaa vastu. Ja teie väljatoodud kaardi saajate peale ennustamine pakub ka mulle endale huvi. Valisin ise välja, et kaardid võiksid saada sellised mängijad nagu Boateng (2,95), Badstuber (4,00)."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas DONtastic Vaata postitustJa teie väljatoodud kaardi saajate peale ennustamine pakub ka mulle endale huvi. Valisin ise välja, et kaardid võiksid saada sellised mängijad nagu Boateng (2,95), Badstuber (4,00).
Kommentaar
-
Algselt postitas DONtastic Vaata postitustKuna mu ennustus, et Hispaania võidab Portugali normaalajal läks täiesti aiataha, siis võtan risti vastupidi riski ja panustan Itaalia normaalaja võidu peale Saksamaa vastu. Ja teie väljatoodud kaardi saajate peale ennustamine pakub ka mulle endale huvi. Valisin ise välja, et kaardid võiksid saada sellised mängijad nagu Boateng (2,95), Badstuber (4,00)."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Panin kah 25.06 ennustuse,et manduckic jääb parimaks väravalööjaks..no seda muidugi koos teistega..koef oli toona 30.00,see jagati nüüd siis 6-ga,sain koefiks 5.00..triobet arvutas ka ümber..pool päeva rahasid välja ei maksnud..ja nüüd tuleb välja,et tühistati see pilet hoopis..minu meelest selle tühistamisega rikub reegleid.Mille alusel pilet tühistati,ei saa mina veel aru..oskab keegi seletada..hoiatus siis teistele panustajatele..palju all raha ei olnud,kuid oleks võitnud 25 eur.
Kommentaar
-
Kusjuures ei saanud triobetil ka mingit näpukat olla..seisuga 25.06 oli mitmel mehel 2-3 väravat kirjas,kes jätkasid turniiri..a´la gomez,ronaldo,torres,fabregas..ja triobet eeldas ,et keegi lööb ikka üle 3 värava ja sellest ka koefitsent 30.00 manduckicile,et selle taha nad peita nüüd ei saa,et vabandame jah,meie viga..ja nüüd tühistame selle,võtsin ühendust hommikul,eestikeelset vastust siiamaani pole,inglise keeles vastasid siis nii palju et 6 parimat lööjat oli,koef jaotub 30/6 ja konfiks tuleb 5,panus oli 5 eur,5x5 on 25 eur,nüüdseks panus hoopiski tühistatud.Kahtlane keiss,ütleks.
Kommentaar
-
Tere,
Kindly informing, that your bet has won. The only thing is, that IT Department is trying to fix the issue with correct odds and amounts, which had appeared during registration of correct results. We apologize for temporary inconveniences.
Lugupidamisega,
Kestutis
Customer Support
vastus tulnud..paras segadus seal..eks näis kuidas laheneb..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar