Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mul pole sõnu. Atleti mängis ligemärjal platsil, QPR otsustas just täna oma "supermängu" teha pluss punane kaart Evertonile ja Marseille... Gignac varakult vigastada ja edasi töötas juba, et kui ise ei löö, lüüakse sulle...
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Mis värk sellega on, et ma olen 2 korda üritanud triobeti kontolt väljamakset teha ja igakord on umbes päev-2 hiljem see raha tulnud tagasi mu triobeti kontole ja ülekantud ei ole.
Mis värk sellega on, et ma olen 2 korda üritanud triobeti kontolt väljamakset teha ja igakord on umbes päev-2 hiljem see raha tulnud tagasi mu triobeti kontole ja ülekantud ei ole.
Kui suurt väljamakset sa teha oled proovinud? Minu meelest oli 60 euri alamlimiit, mida välja saab võtta, võin ka eksida.
Juventus to win to nil @ 1.95 - Juventusel on see must win mäng, hetkel 2 viiki kahest kohtumisest, Taani klubil pole piisavalt kvaliteeti.
Chelsea to win to nil @ 5.00 - Ootan vähe väravaid ja nappi chelsea 0:1 või 0:2 võitu.
Bayern Munich @ 1.44 - Bayern pärast kaotust BATE-le vajab kindlasti võitu, et alagrupist edasi pääseda, Lille on olnud see hooaeg mannetu, kaotasid kodus BATE-le ja Debuchy on vigastatud.
PSG @ 1.53 - Horvaadi satsil on meeskonnasisesed probleemid, Fännid protesteerivad klubi juhatuse vastu. Kindel away win siin.
Zenit St Petersburg @ 1.50 - Anderlechtil pole piisavalt kvaliteeti CL-is läbilöömiseks. Zenit-il on siit mängust kindlad 3 p vaja võtta. Anderlechti väravakunn Mbokani on vigastusega väljas..ei näe kuidas nad siit mängust isegi punkti saaksid.
Kommentaar