Algselt postitas cannuman

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Betsafe

Collapse

X
- 

Ma enam ei soovi. Tahan ikka soovunelmat elus hoida, et saan bettimisega sigarikkaks ühel päeval!Algselt postitas Darren Vaata postitustMul on Cannu meistritöö olemas, olen pakkumistele avatud :P

Joga Bonito!!!
Kommentaar
 - 

Mõtlen sama, et livebet ei koosne ainult mängu võitjale panustamisest. Kornerid, kaardid, väravate arv jne.Algselt postitas Aramis Vaata postitustMis mõttes, livebet lõppenud - mida ta jahute?
Pluss ma pakuks, et isegi lõpptulemust poleks kinni pandud (lollid/julged oleks saanud viigile ja Rootsi võidule ka panna, Saksamaa võidule poleks ilmselt pakkumisi vastu võetud).sigpic
Kommentaar
 - 

Rootsi võitu vast mitte, pigem handicapidega.Algselt postitas Tanel Vaata postitustMõtlen sama, et livebet ei koosne ainult mängu võitjale panustamisest. Kornerid, kaardid, väravate arv jne.
Pluss ma pakuks, et isegi lõpptulemust poleks kinni pandud (lollid/julged oleks saanud viigile ja Rootsi võidule ka panna, Saksamaa võidule poleks ilmselt pakkumisi vastu võetud).
Kommentaar
 - 

Mõtle nüüd: mida Triobet kaotaks sellest, kui ta lubaks Rootsi võidule panustada? Kui keegi on nõus sinuga tõsimeeli või nalja pärast kihla vedama, et Andorra võidab Hispaaniat 3:0, siis sa võtaks ilmselt raha vastu ju. Tasuta raha! Ainult väga erandlikel juhtudel võib lollidel või neil, kel rahast kahju pole, vedada.Algselt postitas Crackerz Vaata postitustRootsi võitu vast mitte, pigem handicapidega.sigpic
Kommentaar
 - 

Öösel peetud kohtumised kinnitasid seda teooriat. Kolm võitu koduväljakutelt ning sain Sao Paologa 1,76koefi. Tänud!Algselt postitas football2u Vaata postitustSamas soovitan alati soosida kodumeeskonda, kuid suured suudavad ka võõrsil teha, ja meelde jätta, et Brasiilia liigas ei ole koondisepause!
Kommentaar
 - 

Tegin vahelduseks hommikul korraliku tuuri liigades ja valisin umbes 30-40 ennustust välja tabelite, statsidel põhinevate nõuannete põhjal ning tegin hulganisti euroseid kombosid, mis kattusid üsna vähe, et oleks töö juures huvitav liveskoori jälgida. Umbes 75% läks täppi. Tegin kokku 14 5- kuni 7-tiimisest kombot. Enne koju jõudmist täpseid kombosid ei vaadanud ning olin küllaltki veenunud, et mõned tulid ära, sest mäletasin, et paaril juhul olid mööda läinud tulemused üsna kindlasti samas piletis. Aga võta näpust.... 6 korda oli ühega mööda läinud, ülejäänud kahega, üks kolmega ka.
Need mängud rikkusid ära:
Evian TG - Toulouse under 2,5 (skoor: 0-3)
Crystal Palace - Millwall 1 (skoor: 2-2)
Real Madrid - Celta Vigo, handicap 0-2, 1 (skoor 2-0)
Nice - Saint Etienne 2 (skoor 1-1)
Viktoria Plžen - Jablonec 1 (skoor 1-1)
Orduspor - Elazigspor 1 (skoor 2-2)Last edited by Tanel; 21.10.12, 01:38.sigpic
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar