Algselt postitas Litmanen37
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustmul oli sama asi. välja arvatud, et ma panin tähele, et nad tegid vea ja kandsin raha kiiresti sealt välja. nüüd kui sisse login siis on kontol -2000 krooni.
Kommentaar
-
13.03.2008 21:30 Werder Bremen - Glasgow Rangers (Boubacar Sanogo - Werder Bremen) Will not score 1.45 Tühistatud
Mismõttes nagu. Sellepärast, et tuli vahetusest? Oleks ta kahelt meetrilt oma võimaluse ära löönud, kas siis oleks ka tühistatud?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Hello, Boubacar Sanogo didnt played in starting 11 so according rules ticket must be cancelled.
Linas
Team Triobet
Samas ma muidugi tunnistan, et väike jeen sai sellele asjale panustatud peaasjalikult tänu BBC-le, kelle teada Sanogo üldse viirusega major doubt oli. Aga ühesõnaga mingu nad siis metsa.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Ei ole ennustusega seotud aga vahest keegi osavpea oskab vastata sellele Texas Holdemi tõenäosuse küsimusele:
Mängijaid kokku kuus, mängus sees veel kaks (st. 4 on foldinud)
mul on käes risti 2, risti poiss
maas on risti 3, risti 8, risti 10 , ärtu poiss, ärtu 5
Kui suur on tõenäosus et teisel järelejäänud mängijal võib olla risti emand/kuningas/äss ja veel mingi risti kaart
Ehk kui suur on tõenäosus et teisel mängijal on parem käsi
Kommentaar
-
puht teoreetiliset võttes peaks olema nii, et tal piisab kui on risti mutt/kunn või äss eks? + veel üks risti...
Seega tn et esimene on "tugev risti" on 3/45. Tn et teine on muu risti on 7/44
ehk siis kokku tn et tal on 2 ristit, millest 1 on vähemalt mutt on:
2*( 3/45*7/44) äkki? Aga reaalset on tn muidugi suurem, kui ta lõpuni mängib ja teised foldivad..
Kommentaar
-
Võib-olla rumal küsimus, aga kui ma panen Triobetis süsteemi üksikpanusena näiteks sellepeale, et Pärnu võidab Levadiat (konf 30) ja Kalju võidab Sillamäed (konf 1.62) (ehk siis kokku konf 15.81), kokku 20 krooni, siis sellel juhul kui Vaprus kaotab ja Kalju võidab, saan tagasi 158,1 krooni?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustVbla panen nüüd täitsa puusse, aga mis sõnast tuleb lühend konf? Konfiguratsioon? Kas sel juhul on see sama mis koefitsient? Ärge kõvasti naerge, eks, mul oli mata napilt kolm.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar