Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Betsafe

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Zigmaister
    Asjahuviline
    • Dec 2007
    • 500

Täna proovin sellisele kombole pihta saada. Tundub, et koss hetkel ära tulemas. Untitled.jpg

Kommentaar

• Tofoa
      cantankerous
      • Aug 2026
      • 18350

Algselt postitanud kasutaja Zigmaister poolt
      Täna proovin sellisele kombole pihta saada. Tundub, et koss hetkel ära tulemas. [ATTACH=CONFIG]3020[/ATTACH]
      Nope
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• Zigmaister
        Asjahuviline
        • Dec 2007
        • 500

Korvpall siiski tuli ära! Betis luges normaalaeg, mitte lisaaeg. Aga kaotus tuli sellegipoolest Leicster ei suutnud viigist enamat ja QPR võitis 1-0. Mul on kohutav loose-streak hetkel, kohe teps mitte ei õnnestu.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
          Me engana que eu gosto
          • Jan 2009
          • 8175

Real Madrid+Espoo Blues combona 3.60 koefitsent Tonybetis....äkki saad võidulainele tagasi!

Kommentaar

• Zigmaister
            Asjahuviline
            • Dec 2007
            • 500

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
            Real Madrid+Espoo Blues combona 3.60 koefitsent Tonybetis....äkki saad võidulainele tagasi!
            Kuidas härra kommenteerib?

Kommentaar

• j6u1uv4n4
              Me engana que eu gosto
              • Jan 2009
              • 8175

Algselt postitanud kasutaja Zigmaister poolt
              Kuidas härra kommenteerib?
              Lukko lõi ilma väravavahita mängides viimasel minutil viigivärava - seda tihti ei juhtu, ning Real Madrid....no comments

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                Me engana que eu gosto
                • Jan 2009
                • 8175

In hindsight oleks pidanud reali mängus over 2.5 goals võtma sama koefitsendiga

Kommentaar

• bubbles
                  Eesti koondislane
                  • Jun 2010
                  • 2409

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
                  Väike offtopic, kuid äkki peaks täna proovima PSG ja Schalke võidule 2.51?

Kommentaar

• Väravavaht
                    GK
                    • Apr 2002
                    • 1083

PSG võidus ei näe küll suurt probleemi, aga Herthat ei tea kunagi ette, võib vabalt minna nagu reverse fixture, kus 0-2 Schalkele kaotati, kui ka teistpidi, võideti ju näiteks Dortmundi ning hetkel ollakse AINSAD, kes Bayernile rohkem kui ühe(ühes mängus) see hooaeg löönud on...

Kui mul mune oleks(vist olen munadeta), siis paneksin PSG to win ja Hertha goals over 0,5...
                    et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

• bubbles
                      Eesti koondislane
                      • Jun 2010
                      • 2409

Kurat, ja kas Boateng on ka tänasest mängust eemal?
                      Algselt postitanud kasutaja Väravavaht poolt
                      PSG võidus ei näe küll suurt probleemi, aga Herthat ei tea kunagi ette, võib vabalt minna nagu reverse fixture, kus 0-2 Schalkele kaotati, kui ka teistpidi, võideti ju näiteks Dortmundi ning hetkel ollakse AINSAD, kes Bayernile rohkem kui ühe(ühes mängus) see hooaeg löönud on...

Kui mul mune oleks(vist olen munadeta), siis paneksin PSG to win ja Hertha goals over 0,5...

Kommentaar

• tarretis
                        Meeskonnaliige
                        • Jul 2012
                        • 234

Algselt postitanud kasutaja bubbles poolt
                        Kurat, ja kas Boateng on ka tänasest mängust eemal?
                        Jah ja siit saad infot lineuppide kohta:

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

Vabandust, aga mis v*tt nende dokumentide nõudmisega lahti on? Miks ma pean üles laadima "värvikoopiat" enda dokumendist? Miks ma pean üles laadima enda kommunaalarveid ja pangaväljavõtteid? Mis nahhui see triobeti asi on? Või on see mingi uus ja kenjaalne maksuameti nõue? Igal juhul väga hea meetod kihlvedude vastu. Saatsin neile igatahes kirja, et võivad mu arvel olevad mõnedkümned eurod endale per**e pista.

Mõnu turns ballack või midagi.

Kommentaar

• ericbana
                            Asjahuviline
                            • Jun 2004
                            • 7758

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                            Igal juhul väga hea meetod kihlvedude vastu. Saatsin neile igatahes kirja, et võivad mu arvel olevad mõnedkümned eurod endale per**e pista.
                            Ära murdu veel. Eesti klubide euromängud ju kohe ukse ees.

Kommentaar

• norsk
                              -
                              • Jul 2003
                              • 5809

Pole mõnda aega Trios käinud ja nüüd sisse logides leidsin eest kõige ebamugavama panustamiskeskkonna, mida ma eales näinud olen. Kas vana look'i tagasi ei saa kuidagi?
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

• Amos
                                Eesti koondislane
                                • Oct 2009
                                • 1553

Algselt postitanud kasutaja norsk poolt
                                Pole mõnda aega Trios käinud ja nüüd sisse logides leidsin eest kõige ebamugavama panustamiskeskkonna, mida ma eales näinud olen. Kas vana look'i tagasi ei saa kuidagi?
                                Oota kuni sa telefoniga sisse lähed... no minge perse ausalt. Triobet vajas hädasti parandamist, kuid nüüd on see ikka täiesti perse omadega kukkunud

Kommentaar

Töötlen...