Täna proovin sellisele kombole pihta saada. Tundub, et koss hetkel ära tulemas. Untitled.jpg
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Korvpall siiski tuli ära! Betis luges normaalaeg, mitte lisaaeg. Aga kaotus tuli sellegipoolest Leicster ei suutnud viigist enamat ja QPR võitis 1-0. Mul on kohutav loose-streak hetkel, kohe teps mitte ei õnnestu.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
PSG võidus ei näe küll suurt probleemi, aga Herthat ei tea kunagi ette, võib vabalt minna nagu reverse fixture, kus 0-2 Schalkele kaotati, kui ka teistpidi, võideti ju näiteks Dortmundi ning hetkel ollakse AINSAD, kes Bayernile rohkem kui ühe(ühes mängus) see hooaeg löönud on...
Kui mul mune oleks(vist olen munadeta), siis paneksin PSG to win ja Hertha goals over 0,5...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Kurat, ja kas Boateng on ka tänasest mängust eemal?PSG võidus ei näe küll suurt probleemi, aga Herthat ei tea kunagi ette, võib vabalt minna nagu reverse fixture, kus 0-2 Schalkele kaotati, kui ka teistpidi, võideti ju näiteks Dortmundi ning hetkel ollakse AINSAD, kes Bayernile rohkem kui ühe(ühes mängus) see hooaeg löönud on...
Kui mul mune oleks(vist olen munadeta), siis paneksin PSG to win ja Hertha goals over 0,5...Kommentaar
-
Jah ja siit saad infot lineuppide kohta:
Kommentaar
-
Vabandust, aga mis v*tt nende dokumentide nõudmisega lahti on? Miks ma pean üles laadima "värvikoopiat" enda dokumendist? Miks ma pean üles laadima enda kommunaalarveid ja pangaväljavõtteid? Mis nahhui see triobeti asi on? Või on see mingi uus ja kenjaalne maksuameti nõue? Igal juhul väga hea meetod kihlvedude vastu. Saatsin neile igatahes kirja, et võivad mu arvel olevad mõnedkümned eurod endale per**e pista.
Mõnu turns ballack või midagi.Kommentaar
-
Oota kuni sa telefoniga sisse lähed... no minge perse ausalt. Triobet vajas hädasti parandamist, kuid nüüd on see ikka täiesti perse omadega kukkunud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar