Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
-
Trios siis Premier League riskivaba panus 100 krooni piires selle nädala mängudele. Hea võimalus mõne komboga õnne proovida
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Huvitavad tingimused:
* Risikvaba panus on saadaval vaid kliendi esimesele panusele, mis on tehtud Premier League mängule ajavahemikul 15-20 detsember 2009.
* Riskivaba panus hüvitatakse ainult juhul, kui esimene panus kaotab.
* Tagasimakse maksimaalne summa on 100EEK'i.
* Pakkumine kehtib Eesti, Läti ja Leedu klientidele
* Üldised Reeglid ja Tingimused kehtivad samuti.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Huvitavad tingimused:
* Risikvaba panus on saadaval vaid kliendi esimesele panusele, mis on tehtud Premier League MÄNGULE ajavahemikul 15-20 detsember 2009.
* Riskivaba panus hüvitatakse ainult juhul, kui esimene panus kaotab.
* Tagasimakse maksimaalne summa on 100EEK'i.
* Pakkumine kehtib Eesti, Läti ja Leedu klientidele
* Üldised Reeglid ja Tingimused kehtivad samuti.
Mulle tundus see kahtlane. Keegi võiks ühendust võtta ja igaks juhuks üle küsida
Kommentaar
-
Eelmine aasta, kui Triobet andis "100% võiduvõimaluse", kaotasin ma 2k
Kirjutasin ka tarbijakaitsele, aga need tõdesid peale poolt aastat menetlemist, et kuna Triobet nende kirjadele ei reageeri ja ettevõte on
registreeritud Kiribatil (vms), siis nad teha midagi ei saa.
Kommentaar
-
Küsisin siis Triobetis järgi ja Viktor vastas mulle ilusas eesti keeles nii:
Tere Siim,
Kinnitame et kombopanus lähevad samuti arvesse. Head õhtu jätku!
Lugupidamisega,
Viktor
Customer SupportKommentaar
-
Kommentaar
-
Kui ta juba nii ilusas eesti keeles kirjutas, et "kombopanus lähevad" siis lonks kesvamärjukest ja kombosid tegema
Kommentaar
-
keegi aston villa võidu peale võõrsil julgeb panna?
...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar