Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
Sellest ei maksa heituda, sest kui max kätte tuleb, peab seda edasi panustama, sest mis see tõenäosus ikka on, et üks värv ainult tuleb, teist peab sama palju ju tulema hakkama. Ehk lihtne raha, kui natuke oleks kõrvale pandud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Hommik!
MINU JUHISED:
1. Printida Smutovi postitused paberile kaasa!
2. Käia läbi nii kõik Hansapanga kui ka SEB sularahaautomaadid, ja võtta neist kõigist niipalju sularaha kaasa kui annab.
3. Ja anda tuld, Kreutzwaldi 23, Tallinn
MINU ÕPETUSSÕNAD
Maksimum limiiti tagumistel laudadel pole. Uskuge mind, ei ole. Ühel hetkel lihtsalt Te ei saa arugi, et see panus millega Te mängite, on mingi maksimum. Heh, kökatsid mängivad nii väikeste panustega. Krt, miks seda suurendada ei saa. Aa ok, see on maksimum vä. Sry, ma ei teadnud. Aga miks Teil nii väike maksimum on? Kas kuidagi suuremaks ei saa? Härra, see on maksimum. Seda ei saa suurendada. No preili, teeme selle mängu ära, ja siis vaatame uuesti seda asja. Rsk, palju see maksimum oli?
Gut luck!
KarevTarga inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."Kommentaar
-
kas keegi oskab seletada,mida tähendab jalgpalli ennustamisel valik "Topeltšanss"?...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)Kommentaar
-
ma oskan.. topletšanss tähendab seda ,et saad panustada kaks korraga ehk siis et üks neist tiimidest võidab(viiki ei tule) võidab kodumeeskond või teeb viigi(võõrsil tiim ei võida) ja kolmas ,et võidab võõrsil tiim või teeb viigi(kodumeeskond ei võida) ..
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
lihtsalt tajub mis kaart laual on?
Kommentaar