mina! ..panin astoni, manu, chelsea, arsenali ja liverpooli võidule..ning teised viiki.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustmina! ..panin astoni, manu, chelsea, arsenali ja liverpooli võidule..ning teised viiki.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustkurb, Liverpooli ennustusega rikkusid ära
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustpanin kombo arsenali võidu ja chelsea viigi peale
saan soti tagasi ikka kui kaotan?
Kommentaar
-
Algselt postitas KJK Vaata postitustAga kui ma eile võitsin, kas siis mul on võimalus veel ühe korra riskivabalt panustada?
* Risikvaba panus on saadaval vaid kliendi esimesele panusele, mis on tehtud Premier League MÄNGULE ajavahemikul 15-20 detsember 2009.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar