Tuleb ikka kasuks kui tellid Triobeti infolehti Nad ise ka hetkel ei tea kui kaua võib sellega aega minna aga nad igatahes töötavad selle kallal väga palju ja raskelt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Triobet on halb ennustusportaal, paremini kasutada portaale nagu Betfair, Bet365, kus on head koeffitsientid ja kedagi ei valeta oma klientidele. Kui raha kandega raskusi tekkivad, siis võib UniBet - i kasutada, seal on väga lihtne süsteem ja väga mugav. Kuulsin, et TrioBet-il enam ei saa raha ülekanda momentaalselt..
Kommentaar
-
Algselt postitas FUZZU Vaata postitustkeegi korvpalli kah ennustab? mida pakute?
Kommentaar
-
Algselt postitas JT8055 Vaata postitustKas keegi mängib Betfairil?
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustAitab.. lähen triobetilt üle betwini
Mis puutub Triobet, kui kliendile valetaja, siis see on üsna rumal jutt - tavaliselt tulenevad arusamatused reeglitega mitte tutvumisest. Samuti pole vahet koefitsientides ei bet365 ega unibetiga, rääkimata mugavusest.Ma olen nende kõigi klient ja no Bet365 pole kuskilt otsast mugav.Peale betfairis möllamise on Euroopast ikkagi reaalne alternatiiv BWin, sest ta tuleb varakult välja om asjadega.
Kommentaar
-
Tehke oma matemaatika ise. Või ma siiski aitan-43,3858175 ehk 43,39
Milan 1,55
Lazio 1,72
Juve 2,35
Napoli 2,77
Roma 2,50
Pole siin teemas eriti kirjutanud, et nüüd lambist tuleks mingit ila ajama. Pealegi pole mingi noor kes tähelepanuvajadusest siin seda kirjutas. Jälgisin pingsalt Juve mängu, sest olid ühega peal ja said punase lõpus ja olin teiste tulemustega juba rahul ja lõpppilt oli masendav...
Ainukeseks lohutuseks oleks Milani häving õhtul, kui nad mul teises kombos ainult sees ei oleks.
Kõike head
edit: aitaks pildiga aga ei oska linuxi süsteemis seda teha, andke andeksINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar