Algselt postitas Epic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Jonxxxx Vaata postitustsaadeti peale 1. kihlvedu kiri emailile Triobetist, et pean oma konto verify'ma. pean saatma neile pildi siis juhilubadest, 3-kuu pangakonto väljavõttest ning elukoha kinnitamiseks utility bill'i või tax billi?
Kas teen pangakonto väljavõttest screenshoti ning saadan neile? Ja juhilubadest või id-kaartist teen pildi ja saadan ühe meiliga?
Ning mis asi on utility bill või tax bill? Kuidas ma saaksin selle nõudmise ka täidetud? :/
Kommentaar
-
*
Algselt postitas Aramis Vaata postitustSuvaline arve, mis on sinu nimel - utility nagu vesi, elekter, telefon, internet., kus on peal sinu nimi ja aadress.
okei, kuid mis saab sel juhul kui näiteks minu nimele ei tule arvet? mis variante siis kasutada elukoha tõestamiseks?
Ning kas oleks parem 3 kuu konto väljavõte välja printida ning teha näiteks digikaga pilt ja siis saata neile (et mitte screenshotina?) või oleks kõige parem minna panka ja küsida konto väljavõtet kohe paberil?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jonxxxx Vaata postitustokei, kuid mis saab sel juhul kui näiteks minu nimele ei tule arvet? mis variante siis kasutada elukoha tõestamiseks?
Ning kas oleks parem 3 kuu konto väljavõte välja printida ning teha näiteks digikaga pilt ja siis saata neile (et mitte screenshotina?) või oleks kõige parem minna panka ja küsida konto väljavõtet kohe paberil?
Sissekirjutuse andmed peaksid saama ka minu teada riigiportaalist eesti.ee. Eks seal vast screenshot varianti vaja kasutada.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jonxxxx Vaata postitustsaadeti peale 1. kihlvedu kiri emailile Triobetist, et pean oma konto verify'ma. pean saatma neile pildi siis juhilubadest, 3-kuu pangakonto väljavõttest ning elukoha kinnitamiseks utility bill'i või tax billi?
Kas teen pangakonto väljavõttest screenshoti ning saadan neile? Ja juhilubadest või id-kaartist teen pildi ja saadan ühe meiliga?
Ning mis asi on utility bill või tax bill? Kuidas ma saaksin selle nõudmise ka täidetud? :/see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustmis jama on?. Triobetis oli Brasiilia-Hollandi mängul võimalus panustada kuni 300 EEKi 0 -0 viigi peale. Juhul kui valesti läheb, saad raha tagasi. Praeguseks on pilet kaotatuks tunnistatud ja raha pole tagasi tulnud. Kaua ülekanne võib aega võtta?
raha oleksid tagasi saanud ükskõik mis tulemusele panustades JUHUL, kui mäng lõppenuks 0-0.
Kommentaar
-
Dear Mihkel,
We have temporarily closed your account.
We need to verify your identity and request documents before we can reopen it. We kindly ask that you send us a photocopy or scan of one of the documents from each of the categories listed below:
bla-bla-bla
küsisin milles probleem, ning saatsid vastu sellise kirja.
Hello,
it's just due to security reasons, please don't take anything
personal. we will be waiting for a copy.
Thank You!
Vytautas
ülemõistuse ebanormaalne. Hakkasin kontrollima, kas eilse Hispaania võiduga teenitud raha ülekanne on vastu võetud, kuid triobeti sisse ei lase, ning meilile oli kiri saadetud.
ja põhjust ka ei ütle, miks ajutiselt suleti.
kuradi vitautased ikkaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustDear Mihkel,
We have temporarily closed your account.
We need to verify your identity and request documents before we can reopen it. We kindly ask that you send us a photocopy or scan of one of the documents from each of the categories listed below:
bla-bla-bla
küsisin milles probleem, ning saatsid vastu sellise kirja.
Hello,
it's just due to security reasons, please don't take anything
personal. we will be waiting for a copy.
Thank You!
Vytautas
ülemõistuse ebanormaalne. Hakkasin kontrollima, kas eilse Hispaania võiduga teenitud raha ülekanne on vastu võetud, kuid triobeti sisse ei lase, ning meilile oli kiri saadetud.
ja põhjust ka ei ütle, miks ajutiselt suleti.
kuradi vitautased ikka
Eks see vast nagu tolli "kollasesse" ja "punasesse" koridori suunamine, kus süsteem kohati täiesti suvaliselt valib välja "kahtlasi" saadetisi, mida vaja kontrollida. Esimesel juhul esitatakse kinnitamiseks lihtsalt nõutud paberid ning teisel juhul näidatakse see arvuti või mõne tolliamentiku arust kahtlane saadetis ette.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar