320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Soovitus Serie Bst:

    Livorno - Juve Stabia 1
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      Algselt postitas Jr Vaata postitust
      Championship : Peterborough'i tiimi uudiseid veel üleval pole, vb keegi key on väljas, aga Trios atm 2.85 võõrsil tabeli viimase Bristoli vastu tundub küll väga ahvatlev, arvestades, et viimases 3s voorus on üsna tugevad vastased võidetud. Eriti võõrsilvõidud Cardiff (1-3) ja Wolves ( 0-3) ja nende vahel tenniseskooriga homewin (5-4) Bolton. Samuti Dnb @ 2.07 Peterborough'ile

      League 1 : Sheffield Utd : Tabelis 1, kodus üsna banker 1.3 pakkumine, tuleb külla tabeli viimane, Hartlepool Utd, kellel vorm väga kehva ja nemad said eelmises voorus võõrsil 3-0 tabeli 18ndalt, Carlile Utd'ilt. Julgematele hc'ga, Sheffield 0-1 @ 1.77

      League 2: Bradford City, kodus 3 võitu järjest, overall 26st kodumängust ainult 3 kaotust. Bradfordil liiga parimaid kaitseid kodumängudes, vastasel Rochdale, liiga halvim võõrsilmängudes. Trio pakkumine 1.87

      Peterborough + Sheffield -1 , Bradford. 3ne kombo: 9.43
      12 minutiga on kõik ikka väga pea peal Ei, ei heida ette, vaid lihtsalt märgin.

      Kommentaar


        Algselt postitas Tanel Vaata postitust
        City mängu kohta on mul eelmise mängu järgsete kommentaaride ja viimaste mängude impotentsuse põhjal selline arvamus, et Mancini tahaks täna väravaid näha. Ohtlik mäng.
        Esimese 5 minutiga City löönud juba 2kolli

        Kommentaar


          Kõige hullem on see, et littisin kombosse Norwich-ManCity Under 3.5, no 14 mintaga on juba finito, sest 80min ei tohi 4ndat tulla. Nigga please.

          Peeter ja Brääd viigistas, Sheffield vast hc'd enam üle ei löö, aga võit võib veel tulla.

          Kommentaar


            No mida Stoke. 9 mänguga lastakse kodus lüüa ainult 4 ja nüüd lastud poolajaga 3.

            Kommentaar


              Algselt postitas Jr Vaata postitust
              Kõige hullem on see, et littisin kombosse Norwich-ManCity Under 3.5, no 14 mintaga on juba finito, sest 80min ei tohi 4ndat tulla. Nigga please.
              Ei maksa nii kergelt ka alla anda. Öösel sai NBA-s pandud, et O.J Mayo viskab Dallase eest alla 15,5 punkti. Poolajaga paugutas 13 täis, kohe teise alguses sai 15 täis, aga edasi istus mängu lõpuni nulli peal. Seejuures oli ikka suurema osa ajast väljakul.

              Kommentaar


                Lay panustamise ilu ja valu: hetkeseisuga Stoke mäng otsustamas, kas päev tuleb -30€ või +60€

                Kommentaar


                  Algselt postitas Keemik. Vaata postitust
                  Betfair-st olen kuulnud, teiste kohta ei tea.
                  Kindlasti siit foorumist läbi käinud, aga kuidas üldse Eestis nendele lehtedele ligi pääseb? Betfair ja bet365 jne näiteks.

                  Kommentaar


                    Siin õpetus. http://www.pokkeriprod.com/google-dns/

                    Kommentaar


                      Google DNS.

                      Edit: Jõuti ette.

                      Ise olen 365-te üle kolinud. Umbes 14 koefi 15-st on paremad kui trios. Valikuid ka rohkem.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Täna siis üsna tume päev. Tegin mitu 3mängulist kombot, kuid igas ühes suutis keegi minule mitte sobiva tulemuse välja mängida.
                        Kõige suurem üllatus oli Celticu kaotus Hibernianile.
                        Samuti rikkus Stoke kaotus ja Man City 1 väravaline võit ära.
                        Tahaks öelda,et viimased kaks läksid punase kaardi nahka, aga selle taha ei saa kahjuks end peita, sest Stoke oli juba enne kaarti taga ja Man City lasi endale lüüa nii kaardiga/kaardita ja tegi ise sama.
                        Ilmselt selleks aastaks panustamisega kõik, kui ainult homme Chelsea peale üksikpanusena mingi suurem summa panna, aga eks näis.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                          Täna siis üsna tume päev.
                          Mul täpselt vastupidi. Võtsin tänase päeva praktiliselt täielikult nö panustamiseks. Olen livebetti jälginud ja erinevaid mänge uurinud. Päeva alustasin kontoseisuga 20€ ja praeguseks on seis 95€. Kusjuures olen mänginud päris kindlate panustega. Panused on olnud näiteks Sunderland- Tottenham over 1,5 sinna lükkasin kohe all in. Siis olen kasutanud kombot Manu võit, Man city over 1,5 ja Fulham over 0,5. Siis näiteks livebetis mingi 80 minuti paiku panin kombo, et Villa-Wigan ja Wolves-Ipswich seisub jäävad nii nagu nad on (vastavalt 0-3 ja 0-2 seisud ning võis arvata, et erilist andmist enam ei käi). Kõige riskantsem panus oli üksikpanus Swansea võidule, aga sinna lükkasin ainult 7€.

                          Koefid on nagu kindla peale asjadel alati võrdlemisi väiksed, aga selle tasandab suuremate panustega mängimine. Selles suhtes on kõik asjad olnud üpris kindlad ja suurt riski pole millegagi võitnud. Nüüd õhtul ilmselt näiteks suurem summa Arsenal-Newcastle over 1,5 vms.

                          Kommentaar


                            Uhh milline lõpp Stoke mängus, 32 meetrilt 3:3 viigivärav, mis muutis päeva -30 hetkega +57. Tänasega lay panustamisest täpselt nädal möödas ja seni täppi 7/8, kõik panused olnud 20 euri ja kasum hetkel 105 eurot. Stoke kaotusega oleks see ainult 16

                            Kommentaar


                              Üle pika aja mõtlesin veits lolli panustajat mängida ja panin väikestele koefidele. Manchester Unitedi võit 1.27, Cardiffi dnb 1.3, Tranmere dnb 1.32, Tottenhami dnb 1.47, Hull City dnb 1.33 ja Stoke dnb 1.38(mis tühistati). Läbi mingisuguse õnne tuli see ära ehk siis 20 eurilt 85e peale.
                              sigpic

                              Kommentaar


                                Täna tundub suht okei Everton-Chelsea (both teams score). Ise tegin veidi aega tagasi ja oli 1.65. Sidusin selle QPR - Liverpool over 1.5-ga. Kokku tuli koef ca 2. Ise panin veidi suurema summa peale

                                Kommentaar

                                Working...
                                X