Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Betsafe

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • karl54
    Meeskonnaliige
    • Apr 2004
    • 5180

Algselt postitanud kasutaja Aramis poolt
    Lambist ei sule keegi mingeid kontosi.
    Ou keegi on jälle purjus, panin Asik üle 12,5, ta tegi ju 8 lauda? aga trios pandi panus siniseks ja kanti raha ja nüüd kui ma teen nt panuse siis milallgi tuleb kiri juhul kui kontol raha pole, et pean kiiresti võla tagasi tegema no tra küll

Tahaks kõik laskesuusatamsie peale panna, kui ma nüüd ära kaotan selle siis olen jälle mina süüdi. Nt mõni ei vaata tulemusi ja juhul kui kui ta võitis selle eksimusega suurema summa nt 1000 või rohkem eurot kasumit ja mängib kohe maha selle, siis päris pull võib olla seda niinimetatud võlga tagasi maksta

Kommentaar

• dontastik
      més que un club
      • Jun 2012
      • 3440

Täna ainult 2 NBA mängu ja tegin 2 piletit. Mõlemasse kümnekas sisse.

1. Denver võidab Minnesotat üle 7,5 punktiga.
      2. Knicks võidab Spursi üle 1 punktiga.

1. Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves alla 203,5 punkti.
      2. New York Knicks - San Antonio Spurs üle 207 punkti.
      "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

Kommentaar

• karl54
        Meeskonnaliige
        • Apr 2004
        • 5180

Algselt postitanud kasutaja dontastik poolt
        Täna ainult 2 NBA mängu ja tegin 2 piletit. Mõlemasse kümnekas sisse.

1. Denver võidab Minnesotat üle 7,5 punktiga.
        2. Knicks võidab Spursi üle 1 punktiga.

1. Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves alla 203,5 punkti.
        2. New York Knicks - San Antonio Spurs üle 207 punkti.
        Päris head, Spurs võidaks muidu, aga nagu eile Portlandi ja Clippersi pealt nägime kaks mängu järjest võõrsil ei ole head.Ehk ilmselt su panused võidavad

Kommentaar

• tannn
          Meeskonnaliige
          • Mar 2009
          • 327

Algselt postitanud kasutaja karl54 poolt
          Ou keegi on jälle purjus, panin Asik üle 12,5, ta tegi ju 8 lauda? aga trios pandi panus siniseks ja kanti raha ja nüüd kui ma teen nt panuse siis milallgi tuleb kiri juhul kui kontol raha pole, et pean kiiresti võla tagasi tegema no tra küll

Tahaks kõik laskesuusatamsie peale panna, kui ma nüüd ära kaotan selle siis olen jälle mina süüdi. Nt mõni ei vaata tulemusi ja juhul kui kui ta võitis selle eksimusega suurema summa nt 1000 või rohkem eurot kasumit ja mängib kohe maha selle, siis päris pull võib olla seda niinimetatud võlga tagasi maksta
          Sama siin, mul oli kas Asik üle 12.5 laua. Ning pilet oli ka sinine, aga noh summa polnud suur õnneks ? Kuidas tavaliselt taolises olukorras käitutud on? Ega meie ju selles süüdi pole, et nad pidevalt vigu oma töös teevad.

Kommentaar

• karl54
            Meeskonnaliige
            • Apr 2004
            • 5180

Algselt postitanud kasutaja tannn poolt
            Sama siin, mul oli kas Asik üle 12.5 laua. Ning pilet oli ka sinine, aga noh summa polnud suur õnneks ? Kuidas tavaliselt taolises olukorras käitutud on? Ega meie ju selles süüdi pole, et nad pidevalt vigu oma töös teevad.
            Mul kunagi oli tegin panuse selle niiöelda võidu rahaga ja saatsid meilile kirja, et nad tegid vea ja kanna võimalikult kiiresti raha tagasi, aga see panus hiljem võitis js siis võtsid sealt tagas

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Algselt postitanud kasutaja karl54 poolt
              Mul kunagi oli tegin panuse selle niiöelda võidu rahaga ja saatsid meilile kirja, et nad tegid vea ja kanna võimalikult kiiresti raha tagasi, aga see panus hiljem võitis js siis võtsid sealt tagas
              Peaks ka kunagi proovima, et saadaks pärast mängu kirja, et tegin panustades vea ja palun kandke raha võimalikult kiiresti tagasi. Äkki mõnel pühajärgsel päeval näkkab!

Kommentaar

• petteri
                Eesti koondislane
                • Sep 2008
                • 1647

Täna Shotimaal Edinburghi derby Hearts vs Hibernian. Häid panuseid on vähemalt kaks - Hibs X2 (trios 1.7, bet365-s 1,72) ja alla 2,5 värava (trios 1,8 ja 365-s 1,75).

Kommentaar

• Aramis
                  Abee
                  • Aug 2001
                  • 5982

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                  Peaks ka kunagi proovima, et saadaks pärast mängu kirja, et tegin panustades vea ja palun kandke raha võimalikult kiiresti tagasi. Äkki mõnel pühajärgsel päeval näkkab!
                  No kui sa peale mängu seda teed, siis on kurb. Enne mängu on sanss canceliks olemas, kuigi on rule, et kliendi soov ei ole canceliks piisav põhjus, aga mina olen tööl olles teinud neid küll, kui on normaalne klient ja vaevus küsima. Aga jah, eeldus on, et mäng pole alanud ja ta on selle pileti lähiajal pannud. Mis aga puutub valesti regamisse, siis tuleb vastu pead anda neile, kes seda tegid, aga see ei muuda kuidagi seda tegelikku tulemust, mis reaalelus juhtus.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                    Bradolf Pitler
                    • Jan 2004
                    • 30425

Algselt postitanud kasutaja Aramis poolt
                    No kui sa peale mängu seda teed, siis on kurb. Enne mängu on sanss canceliks olemas, kuigi on rule, et kliendi soov ei ole canceliks piisav põhjus, aga mina olen tööl olles teinud neid küll, kui on normaalne klient ja vaevus küsima. Aga jah, eeldus on, et mäng pole alanud ja ta on selle pileti lähiajal pannud. Mis aga puutub valesti regamisse, siis tuleb vastu pead anda neile, kes seda tegid, aga see ei muuda kuidagi seda tegelikku tulemust, mis reaalelus juhtus.
                    Ma olen kuidagi tuimalt kogemata pannud panuse, mida ma sugugi ei mõtle. Õnneks jäi mäng ära.

Kommentaar

• tannn
                      Meeskonnaliige
                      • Mar 2009
                      • 327

Nonoh, triobet võttis tolle Asik üle 12,5 võidu ära. (mis on ka arusaadav)
                      Häbiväärne on see, et ei saanud ühtegi teadet sellest, et nad on teinud vea ja vabandavad. Maksan siis selle -0,74 võla ära ja lahkun ka arvatavasti triobetist. (st, et olin ka jõudnud osa võidust uute piletisse investeerida ja 'võlaks' jäi 0.74€ )
                      Good job again võib öelda

Kommentaar

• zizi
                        Asjahuviline
                        • Apr 2004
                        • 306

Ah, savi. Kirun ka Triobetti Mis seal pühade ajal toimus? Kes neid jõulukalendri tekste koostas? JUBEDALT vigu täis ja korduvalt!! Sai isegi tähelepanu juhitud sellele, ikka samamoodi edasi (Y) "jaa, annan teada..jaa ellab..ellab.."
                        Ahjaa, kas seal mingid lohakad inimesed tööl v? Klient küsib midagi ning support vastab: ?? (tra mingi kutseka piffid tööl v??) Isegi kui klient ei oska oma lauset formuleerida, peab klienditugi korrektseks jääma.
                        Ise nii suur ettevõte, aga selliseid asjad toimumas (kirjavead, lohakus, klientidesse pohhuilt suhtumine..)

Kommentaar

• Soldat
                          Professionaal
                          • May 2011
                          • 463

Sai ka laskesuusa peale väike panus tehtud, kolm asja läksid küll neljast mööda, kuid tulemus on selline:

Triobet.jpg
                          Müün jalkasärke!:
                          http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109

Kommentaar

• idikas
                            Eesti koondislane
                            • Oct 2011
                            • 1007

Algselt postitanud kasutaja petteri poolt
                            Täna Shotimaal Edinburghi derby Hearts vs Hibernian. Häid panuseid on vähemalt kaks - Hibs X2 (trios 1.7, bet365-s 1,72) ja alla 2,5 värava (trios 1,8 ja 365-s 1,75).
                            Tänud, võtsin X2 ja kerge kopikas kukkus!

Kommentaar

• petteri
                              Eesti koondislane
                              • Sep 2008
                              • 1647

Algselt postitanud kasutaja petteri poolt
                              mõlemad pihtas, keegi kuulas ka?

edit: rõõm kuulda

Kommentaar

• moosin2gu
                                casanova
                                • Sep 2010
                                • 84

REAL ZARAGOZA VS. REAL BETIS

Mida arvate betise võidust? Konf on super,üle 3 igalpool. Betis võõrsil vorm jääb alla ainult barcale ja zaragoza on nagu ta on.

Kommentaar

Töötlen...