320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Katari puhul keskkaitsjad olid küll kahtlased, aga ülejäänud meeskond üritas küll väga eeskujulikult tulemust saavutada.
    No kaotuseks piisab kaitsjate "tegudest" ju olenemata sellest mida ründajad teevad

    Kommentaar


      Isegi kui sa tahad,et oma meeskond kaotaks ei saa sa ju lihtsalt palli auti toksida või oma väravasse lüüa. Tuleb "act normal" mentaliteediga mängida

      Kommentaar


        Oeh. Etienne suutis peaaegu viimasel sekundil ära lüüa...
        sigpic

        Kommentaar


          PSG Võidab Ta jee

          Kommentaar


            Siit võttes tänaseid vihjeid... siis täielik põrumine

            Kommentaar


              Algselt postitas PanuseAnts Vaata postitust
              Siit võttes tänaseid vihjeid... siis täielik põrumine
              Mida ise siis homseks välja ennustamiseks pakud ?

              Kommentaar


                Algselt postitas PanuseAnts Vaata postitust
                Siit võttes tänaseid vihjeid... siis täielik põrumine
                Viskad ainult teemasse pilgu peale, et mis pakutakse jah. Kui kehvasti läheb, siis hakkad halvustama w

                edit: PSG suudab kolli ära lüüa või ei? (kui keegi mängu vaatab)

                Kommentaar


                  Olen täiesti null ja algaja Ei halvusta kedagi, kuid ei taipa, kuidas isikud, kel üle mitmetuhande postituse siin foorumis, nii mööda ennustavad. Ma ise ikka ootan ja vaatan mis kogenenumad isikud homme välja pakuvad siin foorumis.
                  Ise vaatan PSG mängu. Alex teeb ehk vea, nii väsinud ja vana, Lucas super, Ibra loid. Kuid suudavad rünnata. Lives 9,5 et Psg saab kotti

                  Kommentaar


                    Korigeerin oma avaldust: Foorumil pole häda midagi, väga hariv ning silmi avav & huvitav. Ning tänu antud Foorumile leidsin Moneymaker´i, tänu kelle tänase facebook vihjele olen 15 min jooksul võitmas, 45 €.

                    Kommentaar


                      Serie A nädalavahetus

                      Koefid 365-st.

                      Värvid:

                      Roheline - pane maja peale (vähemalt 4/5, et juhtub)
                      Kuldne - peaks ära tooma (vähemalt 2/3, et juhtub või 3/4, aga koef veidi madal)
                      Punane - julgematele (vähemalt 1/2, et juhtub või 2/3, aga koef veidi madal)

                      Bologna - Chievo: Kaks küllaltki võrdset tiimi, aga Serie A-s tähendab see reeglina kodumeeskonna võit. Bologna @ 2,00 on küllaltki riski väärt, arvestades, et kedagi tähtsat neil puudu pole. 1X @ 1,25 on vägagi kindla peale minek, sest Chievo võõrsilvorm pole suurem asi. Kes tahab veel paremat koefi, siis Bologna võidu asemel võib ka panna Bologna to score over 1,5 @ 2,20, sest olen üsna kindel, et kui Bologna võit tuleb, siis tuleb see ka 2 väravaga. Pealegi on Chievo Verona igas 9 võõrsilmängus 7-st vastasel 2 tükki lüüa lubanud. Seoses sellega võib vähe konservatiivsem valida hoopis over 1,5 goals @ 1,40.

                      Inter - Pescara: Ei julge taas otseselt soovitada, aga kui midagi pähe lööb, siis on both teams to score @ 1,80, sest Interil 3 viisakat kaitsjat puudu ja ülejäänud on saapad.

                      Torino - Siena: Pühapäeva hommikune mäng.Torinol on massiivselt probleeme mängukeeldude ja vigastustega ja 5-6 põhimeest väljas, kuid väikesed favoriidid nad siiski on. Nende koef on 2,20 aga jätaks pigem puutumata. Probleemid on eelkõige kaitses, mistõttu tasuks arvata, et pigem tuleb väravate mäng. Siena on meeskond, kes läheb nulli hoidma, aga over 1,5 @ 1,40 peaks siiski ära tulema kui ka Siena - no clean sheet @ 1,28.

                      Cagliari - Genoa: Cagliari 9 mängu järjest võiduta, aga Lazio vastu oldi soliidsed ning Genoa võõrsil ei ole väga hea. Mõlemal meeskonnal paar probleemi vigastuste/keeldudega ehk siis sellel rindel üsna võrdse seis. Pakuks, et Cagliari @ 2,00 on riskitav. Väravaid palju ei tohiks tulla, aga under 2,5 @ 1,67 pole eriti meelitav ilmselt.

                      Catania - Roma
                      : Romal Osvaldot ja Pjanicit pole, mis on suur kaotus. Catania on ilma oma mängujuhi Lodita. Aga Catania peaks kodus vägagi terav olema ka ilma temata ning neil on üsna sobiv tiim Roma haavamiseks. Both teams to score @ 1,40 kui ka 2nd half goals over 1,5 @ 1,61 on normaalsed. Lisaks sellele pakuks veel välja Catania over 1,5 @ 2,00. Tulemuse osas võib Catania 2,87-ga täiesti riskida, aga kuna selle tõenäosus jääb pigem 50% piirist allapoole, siis 1X @ 1,61 on parem variant. Teist nädalat järjest pakun ka välja ühe kaartide turu, sest punase kaardi potentsiaal on tolles mängus suur (peaks muutuma üles-alla lahinguks... palju kiirrünnakute mahavõtmisi, potentsiaalsed viimase mehe vead, üle keemine mõlemas tiimis võimalik). Over 5,5 cards @ 1,72 (kui mängija saab kaks kollast ja punase, siis läheb see arvesse 3 kaardina).

                      Lazio - Atalanta: Lazio @ 1,57. Lazio oli Cagliari vastu veidi liimist lahti, aga nädala keskel Cataniaga mängides oli juba teine asi. Atalanta tundub hetkel kehva olema ning lisaks on meeskonnas seoses üleminekuakna ja vigastustega veidi segadusi, mis peaks mõjutama. Kuna Atalanta viimased 3 võõrsilmängu suurematega (Juve, Roma, Fiorentina) olid kõik vähemalt 3-väravalised kaotused, tundub Lazio -1 @ 2,50 väga fantastiline. Või veidi vähem riskantsem on Lazio over 1,5 @ 1,72.

                      Napoli - Palermo: Palermol ei ole seda relva olemas, millega Napolile võõral väljakul probleeme valmistada. Seega Napoli @ 1,30. Usun, et ka Napoli -1 @ 1,80 tuleb ära. Lisaks tasub panna over 2,5 @ 1,57, aga koefitsient on Napoli viimaste kodumängude tõttu veidi madalam kui sooviks, et sellele panna.

                      Parma - Juventus
                      : Parma on ajalooliselt kodus suurtele suuri probleeme valmistanud ning on hetkel Tardinil 14 mängulisel kaotusteta seerial, mille hulka kuulub ka eelmise aasta 0:0 viik. Siiski on see faktor ning Juventuse viimase nädalavahetuse esitus võõrsilvõistkonna võidu üsna meelitavatesse kõrgustesse lükanud. Juventuse @ 1,72 on vaatamta Chiellini, Asamoah ja Marchisio puudumisele riskiväärt, sest Parmalgi on mitu põhimeest telerist jälgimas mängu. Both teams to score @ 1,72 on samuti hea ning võib-olla isegi vähemriskantne variant. Over 2,5 @ 1,95 on ka viimaste mängude põhjal mõeldav, eriti arvestades, et Chiellinit pole Juventusel.

                      Udinese - Fiorentina
                      : Antud mängus on mõistlik both teams to score @ 1,72, sest Fiorentina vaevalt kaitsma läheb ja kahes järjestikuses mängus kuivale jääb. Udil on samal ajal kontrapotentesiaali. Kuna suuremat kompamist ei tohiks tulla, toon välja first half goals over 0,5 @ 1,40. Fiorentina @ 2,45 on ka riski väärt, sest lõppkokkuvõttes on tegu parema meeskonnaga.

                      Sampdoria - Milan: Sampdoria suutis kehva Milani võõral väljakul väikese õnnega pooleks alistada. Milan on samal ajal paremaks saanud, kuid Sampdoria saab sel korral kodus mängida ning 1x @ 1,75 on mõistlik. Mõlemal tiimil vigastusprobleemid, aga mingit suurt mõjutajat pole. Ühtlasi pakun ka Milan clean sheet, No @ 1,40, sest puhta lehega koju sõita on neil viimasel 10 võõrsilmängul õnnestunud täpselt 0 korda. Seetõttu võib proovida ka both teams to score @ 1,72. Veidi vastupidiselt both teams to score'ile võib julge mees proovida Sampdoria to keep a clean sheet 4,00. Milan on küll palju väravaid löönud, aga võõral väljakul Sampi vastu jäävad suured klubid tihti väravate löömisega hätta ning Milanil võib pärast nädalakeskset mängu Juventusega (mõned põhimehed said 120 minutit) kumm veidi tühjem olla.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Proovin premmi mängudega veits asian handicapi. -0.5 tähendab võitu ja 0 tähendab viigi korral raha tagasi.
                        Arsenal 0. Cityl puudub 2 kolmest põhimängijast, Yaya ja Aguero.
                        ManU -0.5. ManU koduväljakul sel hooajal kümnest mängust 9 võitu, meeskond on väga heas hoos ja RVP skoorib pea igas mängus. Pakun 2:1 või 3:1 võitu ManU-le.
                        Fulham -0.5. Wigani kaitsel läheb keeruliseks takistada Ruiz+Berba duot. Wigan võib skoorida aga Fulham lööb rohkem, +2.5 väravat tundub ka hea diil olevat.

                        Koeff 7.03 @ Bet365

                        Kommentaar


                          Täna sain meeldiva üllatuse osaliseks. Väidetavalt Bet365 tagastab su raha, kui sa panustad correct score'ile või HT/FT-le ja mängu tulemuseks peaks jääma viik. Kasutan juba BET365-te nii paar kuud ja tuleb tõdeda, et triobet on selle kõrval ikka päris sitt. Ainuke asi, mis häirib on otsingu mooduli puudumine või ma lihtsalt ei leia seda. See edasi tagasi klõpsutamine on tüütu.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Keemik. Vaata postitust
                            .
                            Vabandan ette OT pärast, aga kuidas sa sellest EMTA juurdepääsu blokeeringust läbi saad? Kas on browseri settingutes mingi asukoha muutmine või asud sa Eestist väljas?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Wr1ght Vaata postitust
                              Vabandan ette OT pärast, aga kuidas sa sellest EMTA juurdepääsu blokeeringust läbi saad? Kas on browseri settingutes mingi asukoha muutmine või asud sa Eestist väljas?
                              Google Public DNS IP addresses

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Wr1ght Vaata postitust
                                Vabandan ette OT pärast, aga kuidas sa sellest EMTA juurdepääsu blokeeringust läbi saad? Kas on browseri settingutes mingi asukoha muutmine või asud sa Eestist väljas?
                                http://www.onlinekasiino.ee/kuidas-kasutada-google-dns/ maybe this will help u

                                Kommentaar

                                Working...
                                X