320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    t2nud, kuidas seda bet365s teha

    Kommentaar


      Teed nt. oma 5 valikut ja vajutad "Multiple Bet Option" see on kohe su valikute all. Sealt valid siis omale sobiva slipi.

      Kommentaar


        selge sain

        Kommentaar


          Algselt postitas Calva Vaata postitust
          http://www.soccervista.com/forum/sho...9310#post69310 somebody explain this to me please
          Mis seal tähendavad need Arsenal -1/1.5, Chelsea -0.5 ja Inter Milan +0.5?
          Et Arsenal lööb alla kahe, Chelsea alla ühe ja Inter vähemalt ühe?
          Ei tundu just väga mõistlikud lahendused minu arust.

          Kommentaar


            Algselt postitas KingK Vaata postitust
            Mis seal tähendavad need Arsenal -1/1.5, Chelsea -0.5 ja Inter Milan +0.5?
            Et Arsenal lööb alla kahe, Chelsea alla ühe ja Inter vähemalt ühe?
            Ei tundu just väga mõistlikud lahendused minu arust.
            Loe siit ja vaata tabelit http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_handicap ehk Chelsea -0.5 peaks tähendama, Chelsea võidab, siis bet võidab. Arsenal -1= Arsenal võidab 2 või enama väravaga- bet võidab, kui vähemaga siis panuse summa tagasi.

            Kommentaar


              Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
              Nonii, sess läbi võib natuke ka huvitavaid koefitsente vaadata. Enne tahaksin kiita Tanelit. Super analüütiline töö tegelikult. Kohe näha, et inimene on väga huvitatud Itaalia liigast ning on võimeline panustest tõelisi pärle noppima. Mul kahjuks nii detailsed teadmised liigadest puuduvad (välja arvatud Venemaa liiga võib olla), kuid mingid mõtted siiski peas tekivad.

              +1

              Tõesti on hea lugeda, kui panusele on mingi kerge analüüs/põhjendus ka antud. Kuigi jah, siin enamus vist lihtsalt kirjutab panuse ja kogu lugu, mis pole ka muidugi vale.
              Aga aru ma ei saa nendest, kes enne mängu ei postita midagi ja peale mängu oma võidupiletiga kargama tulevad
              Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

              Kuigi ma üldiselt skipin karikamänge ja Eurokarikaid, siis otsustasin end siiski ühe Hispaania karikamänguga end täna siduda.

              Nimelt Sevilla - Real Zaragoza.
              Panuseks, mille valin on Zaragoza värav @1,80. Teist korda ma põhjendust kirjutada ei viitsi, kes väga tahab mu arvamust lugeda, siis võin lingi anda. Usun, et selle teema esmane funktsioon on vihjeid jagada. Kuid iga kord kui siia midagi kirjutan proovin teha väikese numbrilise võrdluse.
              Üllatavalt hea koefiga oli selle panuse väärtus ning tuli muidugi kindlalt ära ka.
              Aga lingi võid tagantjärgi ikka visata, kui viitsid.

              Ise keskendun peamiselt Hispaania ning Saksamaa liigadele ja samuti karikamänge ei taha eriti näppida, kuid oli isegi mõttes Barca -1,5 täna õhtul lükata. Aga isegi järjestikused viik ning kaotus pole kataloonlaste koefitsenti eriti tõstnud ja lisades veel Malaga staadioni ülimalt kehva seisundi siis on koef 2,0 lahja sellise händicapi jaoks.

              Kommentaar


                Mida tähendab triobetis kolmekordne panus? Kas nagu kolmiksüsteem? Või kakskiksüsteem, kuna sealne algpanus korrutatakse kolmega?

                Kommentaar


                  Algselt postitas baller Vaata postitust
                  Mida tähendab triobetis kolmekordne panus? Kas nagu kolmiksüsteem? Või kakskiksüsteem, kuna sealne algpanus korrutatakse kolmega?
                  Kui ma ei eksi, siis eelmisel leheküljel oli sellest just juttu. Kaksik -või kolmiksüsteem annab su kombol võimaluse eksida e. oletame, et su kombo koosneb 5st mängust, valides kolmiksüsteemi , peab su kombo sisaldama vähemalt 3 võitu, et raha saada.

                  Kindel ma muidugi pole, sest kasutan juba pool aastat Bet365-te.

                  Kommentaar


                    Serie A nädalavahetus

                    Koefid 365-st.

                    Värvid:

                    Roheline - pane maja peale (vähemalt 4/5, et juhtub)
                    Kuldne - peaks ära tooma (vähemalt 2/3, et juhtub või 3/4, aga koef veidi madal)
                    Punane - julgematele (vähemalt 1/2, et juhtub või 2/3, aga koef veidi madal)

                    Lazio - Chievo Verona: Lazio kodumängude koefid on jätkuvalt arusaamatult kõrged. Chievo Verona, julgen öelda, on koos Palermoga liiga halvim võõrsiltiim (kuigi tabeli järgi on veel üks nende vahel). Nende kaitseliin on võõral väljakul liiga halvim ning mäng jääb ka kehvaks (10 mänguga 24 väravat). Lazio hoog on piisav, et kodus võit ära võtta. Kloset pole, aga Floccari on heas vormis ning Chievol on mitu-mitu tähtsat puudujat. Lazio @ 1,57 on oma 50% ülehinnatud. Taaskord on palju mõistlikum kasutada veelgi parema koefiga variante: Lazio over 1,5 @ 1,80. Isegi Lazio over 2,5 @ 3,50 on täiesti võimalik. Või siis Asianiga Lazio -1 @ 2,1. Asiani Lazio -1,5 @ 2,68 pakume siis ka välja juba.

                    Juventus - Genoa: Genoal on uus treener, kes peab esimeses mängus võõrsile sõitma: tuleb kaasa tunda. Juventusel on Marchisio tagasi ning eelmises voorus oldi Udinese vastu rünnakul hea hooga. Juventus @ 1,16 on kordajana mõistlik, aga koef muidugi väike. Genoale ei tohiks Juve stiilis võistkond kuidagi sobida ning seda näitas ka hooaja esimene mäng, mille Juve võitis 1:3. Pigem mõelda Juventus -1,5 @ 1,58 ja Juventus over 2,5 @ 1,83.

                    Bologna - Roma: Pühapäeva hommikune mäng lubab väravaid. Over 2,5 @ 1,47 ei ole kutsuv, aga esimene mäng sel hooajal jäi 2:3 ning olen mõlemat tiimi viimastel nädalatel küllaltki palju näinud, et seda loota, kuigi Roma on veidi väsinud olnud. Tegelikult tasub ka over 3,5 @ 2,10 riskida. Both teams to score @ 1,40 on aus väärtus. Tulemuse turg pole ehk selle mängu kõige kindlam koht, aga arvestades Roma kolme tähtsat puudujat ja seda, et Bolognal on palju ohtlikke mehi eesotsas Gilardino ja Diamantiga, on Bologna @ 2,90 ülehinnatud koefitsiendiga. Bologna over 1,5 @ 2,00 on veidi konservatiivsem.

                    Atalanta - Milan: Antud mängus võib Milan @ 2,10'ga riskida, sest Atalantal on paar võtmemeest puudu, paar tähtsat mängijat kehvas vormis ning Milanil on selles valdkonnas kõik korras. Atalanta suudab reeglina kodus suurtele probleeme valmistada, aga Milan pole neile sobinud. Aga see on riskikas.

                    Cagliari - Palermo: Kaks kehva tiimi lähevad üksteisega vastamisi. Palermo näitas Lazio vastu OK mängu, aga Cagliari on viimased mängud ka enam-vähem olnud ja kaldun seetõttu Cagliari @ 1,90 poole.

                    Catania - Fiorentina: Montella külastab oma endist koduklubi. Fiorentina vorm on jätkuvalt küsimärk (potentsiaali on, aga värava ees joostakse kokku), aga Catania on heas hoos olnud. Ometi näen Fiorentina @ 2,37-s head väärtust, sest Catanial on puudu 3 ülitähtsat mängumeest. Fiorentina sai nüüd hädavajaliku nädal aega oma pea selgeks saamiseks ja patereide laadimiseks.

                    Parma - Napoli: Parma on jätkuvalt ebamugav vastane, pika kaotusteta seeria peal ja nende vastu panustamiseks peab julge olema, aga Napoli viimaste nädalate hea vormi valguses on raske Napoli @ 2,37 mööda vaadata. Reeglina on see mäng Mazzarri Napolile sobinud. Napoli over 1,5 @ 2,25 on praktliselt sama sisuga, sest Napoli võit = ilmselt kaks väravat vähemalt. Parmal on aga endas kahe värava potentsiaal peidus + potentsiaal raha kiiremini kätte saada. Pidi ka mu sellen ädala kaardieri olema, aga kahjuks pakub kontor ainult over 6,5'te ja see on liiga riskantne.

                    Sampdoria - Pescara: Sampdoria pole viimasel ajal kodus palju väravaid löönud (või üldse palju väravaid löönud), ent julgeks sealt mängust soovitada Sampdoria over 1,5 @ 1,80 või ka Sampdoria @ 1,61. Pescara on ilma kolme parema ründemeheta.

                    Udinese - Siena: On sarnane mäng. Koduvõistkonna võidule ehk Udinese @ 1,57 tasub loota. Siena ei oska võõrsil kaitsta, Udinese on heas vormis ning lööb ka halvas vormis olles kodus väravaid. Ründes pole kedagi tähtsat puudu ja Udinese over 1,5 @ 1,80 on siingi hea väärtus. Over 2,5 @ 2,00 samuti.

                    Inter - Torino: ei anna midagi.

                    Prioriteetmängud: Lazio - Chievo Verona ja Udinese - Siena.

                    Edit: Lisa-tipp homseks. Elvante viimastes mängudes näinuna soovitan homme Elevandid over 1,5 @ 1,80 või kogu mäng over 2,5 @ 2,25.
                    Last edited by Tanel; 25.01.13, 23:39.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Sporting Braga - Benfica

                      Mõlemad meeskonnad lähevad võidu peale välja ja mõlemal (aga eriti Bragal) on kaitseliinis tähtsad lülid puudu. Samas ründejõudu on mõlemas meeskonnas küll ja veel. Vähemalt 3 kolli ei tohiks eriti suur probleem olla.

                      Over 2,5 @ 1,9 (bet365)

                      Kommentaar


                        Lisaks veel Leverkusen (0) @ 1,9, mis tundub ka päris ahvatlev. Freiburgil on keskvälja äss Aafrikas ja veel üks põhikaitsja ning ründaja puudu ning 0-0 mängus Mainziga oli eelmine nädal seda kohe näha ka, kui veeretati igav viik. Leverkusen peaks võtma siit võidu ära, kuid viik pole ka võimatu, seega asian handicap +0 on hea variant.

                        Kommentaar


                          Greuther Furth - Mainz (mõlemad võistkonnad ei löö väravat)
                          Tonybet @1,90
                          Triobet @1,85
                          Paf @1,83
                          Bet365 @1,83
                          Bwin @1,75

                          Õigluse mõttes peab ütlema, et panus mõlemad löövad värava oli Tonybetis kõige madalama väärtusega (1,80), kõigis teistes oli üle selle numbri, kõige kõrgem bwinis, kus oli 1,95.
                          Instagram

                          Twitter

                          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                          telekavaataja.blogabet.com

                          Kommentaar


                            Lazioga ettevaatlik. Hernanes ja Mauri pingil.
                            sigpic

                            Kommentaar


                              Lazio algkoosseis on samas koefid üles ajanud. Ja Chievo on võõrsil väga sitt. Võidu koef on praegu fantastiline.

                              Edit: Imbetsillid.
                              Last edited by Tanel; 26.01.13, 19:45.
                              sigpic

                              Kommentaar


                                Tegin ühe suurema panuse kus 2 viimast mängu veel jäänud (Taneli soovituste põhjal Lazio ja Juve võidud) kui need ka täppi lähevad saab päris kena summa kokku.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X