Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No Kruusi intekad ja Betsafe LIVE-d on seal juba ammu olemas. On siis midagi olulist veel, mida Spotify-s pole?
Eile otsides pani järelikult spotify pange. Ei tulnud ühtegi vastet betsafe ja kalev kruuile, kui otsingusse kirjutasin. Täna tuli kohe ette. Tehnilised viperdused!
Eile otsides pani järelikult spotify pange. Ei tulnud ühtegi vastet betsafe ja kalev kruuile, kui otsingusse kirjutasin. Täna tuli kohe ette. Tehnilised viperdused!
Ja nii need negatiivsed arvustused ilmuvad ja levivad
Ma pole kauem kui paar minutit vaatanud ainult ühte podcasti (Rõivase oma) ning enamik nendest ka esimesel päeval. Mind väga huvitaks - kas Sul on võimalik tuua välja ükskõik missugune arvnäitaja selles teemas? Usutavasti on mõttetu küsida otse: "Palju vaatajanumbrid peaks olema, et toimuks", sestap jätan Sulle õiguse ise valida, kuidas vastad...
(Aga mind tõesti huvitab, et milline on see vaatajanumbrite prognoos)
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Ma pole kauem kui paar minutit vaatanud ainult ühte podcasti (Rõivase oma) ning enamik nendest ka esimesel päeval. Mind väga huvitaks - kas Sul on võimalik tuua välja ükskõik missugune arvnäitaja selles teemas? Usutavasti on mõttetu küsida otse: "Palju vaatajanumbrid peaks olema, et toimuks", sestap jätan Sulle õiguse ise valida, kuidas vastad...
(Aga mind tõesti huvitab, et milline on see vaatajanumbrite prognoos)
Ma ei saanud su küsimusest aru tegelikult.
See, millele ma vihjasin on see, et ralli on praegu teemas. Kõik vaatavad ja followivad rallit. Jah, praegu tuleb palju vendi välja, kes ütlevad, et mind ei huvita ja nii. Aga reaalselt see on kuum ja mitu mitu korda kuumem kui jalgpall.
Aga see pole otsene põhjus. Otsene põhjus on see, et samas stuudios hakatakse filmima rallistuudiot TV3 spordile. Ja kuna ralli on kuumem kui jalgpall, siis jalgpall jääb vahele.
Võib-olla tulevikus pannakse jalka näiteks uuele ajale, ma pole kindel. Pigem mitte.
Ja meie ärile on vaatajanumbrid muidugi olulised, aga on ütleme olulisemaid näitajaid.
Kommentaar