Sporditotalisaatorid kitkuvad kana

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Betsafe

Collapse

X
- 

Just tegin Pere Leib - Selver mänguga 200-st kroonist 818 krooniAlgselt postitas Epic Vaata postitustlivebet on ülekõige!
Samas avastasin, et cancel funktsioon on kahjuks eemaldatud
edit: ning päeva lõpuks on erinevate livebetidega kogunenud 1743 krooni

Kommentaar
 - 

Epic, kui vana sa oled muidu?Algselt postitas Epic Vaata postitustJust tegin Pere Leib - Selver mänguga 200-st kroonist 818 krooni
Samas avastasin, et cancel funktsioon on kahjuks eemaldatud
edit: ning päeva lõpuks on erinevate livebetidega kogunenud 1743 krooni
Kommentaar
 - 

piisavalt vana, et triobetis mängidaAlgselt postitas Darren Vaata postitustEpic, kui vana sa oled muidu?

Kommentaar
 - 

Eem, kolm aastat tagasi olid sa ju 12?Algselt postitas Epic Vaata postitustpiisavalt vana, et triobetis mängida
Kommentaar
 - 

tänapäeva teadus on imelineAlgselt postitas Darren Vaata postitustEem, kolm aastat tagasi olid sa ju 12?
Kommentaar
 - 

Lükkasin ka oma triobeti konto käiku, vaatab kuidas läheb ehk õnnestub 'poolakat teha'.Algselt postitas daywalker Vaata postitustNiimoodi tegi mingi poola võll oma viiest zhlotist 11736.4 zhlotti. Not bad
The other line moves faster.
Kommentaar
 - 

1.12 Juhul kui klient püüab panna Triobet’i suhtes toime pettusi (näiteks eeskirjade 1.4-5, 1.9-11 ja/või 2.3 rikkumine), võidakse kliendi panusepiiranguid alandada, tema konto sulgeda, võidud konfiskeerida ja/või kõik tehtud panused tühistada (isegi juhul, kui tulemused on selgunud). Samuti võidakse kaaluda kohtuliku hagi esitamist.Algselt postitas Darren Vaata postitustTäna siis Triobet määras mu maksimumpanuseks kolmandiku tavainimeste omast. Huvitav, millega ma nad ära hirmutasin?
nohh, millist eeskirja rikkusid? Kas 1.4, 1.5, 1.9, 1.10 ja/või 2.3?
Kommentaar
 - 

Mitte ainsatki. Ma usun, et neile nähtavasti ei meeldinud mu betting pattern.Algselt postitas Undi Vaata postitust1.12 Juhul kui klient püüab panna Triobet’i suhtes toime pettusi (näiteks eeskirjade 1.4-5, 1.9-11 ja/või 2.3 rikkumine), võidakse kliendi panusepiiranguid alandada, tema konto sulgeda, võidud konfiskeerida ja/või kõik tehtud panused tühistada (isegi juhul, kui tulemused on selgunud). Samuti võidakse kaaluda kohtuliku hagi esitamist.
nohh, millist eeskirja rikkusid? Kas 1.4, 1.5, 1.9, 1.10 ja/või 2.3?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar