Algselt postitas SDK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitusträägi lähemalt sellest kontrapanusest
Enne Reali Mängu oleks pidanud tegema (double change) tüüpi panuse Reali vastu. Et siis ennustada et real kaotab või jääb viiki mäng. Ehk siis lay tüüpi panus kui tead mis see on.
Ma olen 3 ööd magamata ja andestage kui eksin, aga põhimõtteliselt see tähendaks koefitsenti 2.50 vist umbaudu?
Ehk siis potensiaalsed 100 000 on soolas. Sellest 25k näiteks oleks pannud Reali vastu.
Heal juhul oleks saanud 75k ja sital juhul 25*(2.50-1) = 37.5k puhtal kätte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Tamme Vaata postitustMa ei saa sittagi nendest ime asjadest aru, ma olen lihtne. Panen kombo peale lihtsalt.
Aga loodetavasti järgmine kord tuleb ära, raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno trikk on selles, kui enne viimast kombo mängu kõik pihta läinud on ja tõsine summa soolas nagu sul, siis on targem riske hajutada mingi võit kindlustada. Eriti veel siis kui kombo viimane koefitsent mingi suurem oleks. Sul lihtsalt ei jopanud ütleme nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEhk siis potensiaalsed 100 000 on soolas. Sellest 25k näiteks oleks pannud Reali vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raainis Vaata postitusthmm,ei teadnudki,et siuke võimalus on,a kust või kuidas ma seda siis hajutada saan?
Suht mõistlik oleks olnud, kuivõrd see mäng oli teistest hiljem. Samas, koefitsient Realil oli ka suht madal. Sisuliselt oleks see olnud trade off, kas 150k kui real võidab, või näiteks pool sellest kindla peale, ükskõik, mis tulemus lõpuks reali mängus on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustSelle näite juures oleks pidand kõvasti pappi panema X2 ja/või pluss 1 händikäpi peale, ehk siis Real Madridi vastu, ükskõik milliseis kihlveokontoris. Või Betfairis lay, või aasia bookmakerite juures aasia händikäpile.
Suht mõistlik oleks olnud, kuivõrd see mäng oli teistest hiljem. Samas, koefitsient Realil oli ka suht madal. Sisuliselt oleks see olnud trade off, kas 150k kui real võidab, või näiteks pool sellest kindla peale, ükskõik, mis tulemus lõpuks reali mängus on.
Kommentaar
-
Kusjuures ma täna just mõtlesin sellele. 150K-ne pilet on soolas. Pangakonto ja panustamiskonto on aga suht nullis. Tahad riske hajutada 22.00 algavaks mänguks, kontrabet... Kust raha saada nii kiiresti panustamiskontole??? Hui nii hilja õhtul mingi ülekanne sõbralt või vanematelt või kellelt iganes su pangakontole jõuaks. Piiks-piiks ja raha tuleb... Kas õhtul nii hilja ka nii ruttu tuleb? Isegi buddy transfer mängurist sõbra panustamiskontolt võtab vist oma aja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar