Usun, et kõik kes mängida soovivad, seda ka teha saavad. Kuhugi ikka mahub, iga aasta on veel kohapealgi mõni võistkond täiendusi vajanud. Või kui vabaagente rohkem, siis tõesti kasvõi FC Ülejäägid, aga palju vingem oleks, kui saaksite oma tiimi kokku nii, et miski teid ühendaks ka. 2 Barca logo on juba lubav algus, tehke natuke lobitööd ja igaüks võtab sõbra ka kaasa ja ongi punt koos...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Triobet esitleb: Soccerneti sõprade turniir ja suvepäevad 2014
Collapse
X
-
Seinast seina, seltskonnad on mõlemal üritusel üsna sarnased. Täpsemat numbrit võid silmaga ise mõõta: http://www.soccernet.ee/soccerneti-soprade-turniir1Kommentaar
-
Külaline
Naisi vähe......Seinast seina, seltskonnad on mõlemal üritusel üsna sarnased. Täpsemat numbrit võid silmaga ise mõõta: http://www.soccernet.ee/soccerneti-soprade-turniir1Kommentaar
-
Kommentaar
-
Külaline
Pidasin silmas et miks pole turniiril naiskonda :-) jalkanaised on armsad :-)Kommentaar
-
BVB - VaprusKommentaar
-
Külaline
tuleks siis kalevi naiskond special guest staarina või vähemalt paide linnameeskonna tohter
oleks lõbusam
Kommentaar
-
Tänaseks on kirjas või kuuldavasti kohe kirja saamas kuus võistkonda. Kardan, et üle kümne ei mahuta ajapiirangu tõttu selgi aastal - olge nobedad!
Hiljemalt uue nädala alguses saab paika ka buss, auhinnalaud jm info, mida hetkel igatsete. Jääge lainele.Kommentaar
-
Kui oled huvitatud siis võta initsiatiiv enda peale ja pane võistkond kokku. Ma oleksin liitumas siis.Kommentaar
-
Tuleb vist oma meeskonda välja panna jah. Küsisin paari tüübi käest, kas nad oleksid huvitatud. Üks ütles jah, teistelt ootan vastust. Hetkel olen meeskonna nimeks panemas The Devil's Rejects. Peaks olema sobilik küll. Kui ma olen saanud rohkem jah-sõnu, siis regan meeskonna ära."Sometimes you see beautiful people with no brains. Sometimes you have ugly people who are intelligent, like scientists." Jose Mourinho
Kommentaar
-
Külaline
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar