Väga pole ju külanaisi peole tulnud? Getter Jaani on paar korda käinud, aga see on ka kõik.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccerneti vutituriir ja suvepäevad 2018
Collapse
X
-
-
2014 (kui ma ei eksi) suvepäevadel otsustas kasutaja Lauriisimo proovida õnne ja peopaiga omanike alaealist peretütart peole kutsuda (pärast avastust, et mingi uks viib otse nende elutuppa, kus nood parasjagu perekondlikult telekat vaatasid).
Peretütar ei ühinenud.Kommentaar
-

Vahepeal on õhtuse toitlustuse korraldus paika loksunud. Keegi ise söögikraami kaasa võtma ei pea, st liha grillimisega tegeleb meie oma grillmeister "sarvedega eesti mees". Menüüs on grill-liha friikartulitega ja grillburgerid, lisaks õlu ja vesi. Arveldamine toimub sularahas.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Aga teemasse ka. Süüa saab, kellel jook saab otsa aitan hädast välja. Burgereid saab olema kahte moodi veiseliha ja kusagil teemas oli soov vana kooli burgereid saada, prooviks seda ka teha.grill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....Kommentaar
-
Spetsiaalselt sinu jaoks võin ühe kapsalehe grilli peale panna.grill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mingid kummalised naised on küll kaasa võetud. Kunagi oli mingi tüüp enda naise kaasa võtnud, kellega siis sauna veeti. Mees saadeti puid tooma ja siis kõik teised olid palja naise üle rõõmsad. Vähemalt nii legend räägib, mina olin toona õnneks kuskil kaugel maal lebotamas.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar