Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soccerneti vutituriir ja suvepäevad 2018
Collapse
X
-
Ei pannud kellegi rahaga minema. Sõbranna murdis Tallinnas käeluu ära ja pidin temaga poole ööni Emos passima... Väga perse läks ikka kõik.
Samas turna oli täitsa mõnus ja oleks tahtnud ikkagi väga pikemaks jääda nagu alguses plaan oli, aga jah.Kommentaar
-
Nah, ma ütlesin! Kõik rääkisid seda, kuidas Nasfal pani rahadega minema, aga mina muudkui rääkisin, et tglt tegi ta autoga avarii.
Stseen haiglast:
Arst: "Me peame teid operatsioonile viima."
Nasfal (üleni verine): "Türa, ärge jamage, ma pean Sambazele viina viima."
(Hoiab samal ajal viina käes)
Arst: "Ei, te võite kohe ära surra, teil pole jalga enam all."
Nasfal: "Mind oodatakse!"
Samal ajal suvekatel:
Sambaz: "Tra, 20 eurot, on mees."
Teised: "Faking Nasfal tegi Francescot!"Kommentaar
-
Hahahhaa mvNah, ma ütlesin! Kõik rääkisid seda, kuidas Nasfal pani rahadega minema, aga mina muudkui rääkisin, et tglt tegi ta autoga avarii.
Stseen haiglast:
Arst: "Me peame teid operatsioonile viima."
Nasfal (üleni verine): "Türa, ärge jamage, ma pean Sambazele viina viima."
(Hoiab samal ajal viina käes)
Arst: "Ei, te võite kohe ära surra, teil pole jalga enam all."
Nasfal: "Mind oodatakse!"
Samal ajal suvekatel:
Sambaz: "Tra, 20 eurot, on mees."
Teised: "Faking Nasfal tegi Francescot!"
Ei tegelt ma ei võtnud kelleltki mingit raha seega väga alatud süüditused
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Aa, see meenus ka, et ma märkasin mingit õnnetut noormeest, kes istus ja polnud mitte üheski seltskonnas päris. Kutsusime siis enda juurde ja rääkisime, et miks talle ManU meeldib. Tüüp oli jummala okei ja siis lõi lambist noa õllepurki ja pärast roopis pool õue täis. Et, noh, kahtlased vennad käisid ka.Kommentaar
-
-
Sambaz rääkis samalajal naisega, kes küsis kui purjus olen ja millal koju tulen ja siis toffukas viskab kaela selle pasa. Valus oli raisk. Hakkan taastuma alles nüüd, sest tra tuli peale võtta.Kommentaar
-
Pärast rääkisid kõik talle, et Rootsi võitis Ola Toivoneni kübarast 3:2 ja vaene mees oli üsna stressis.Kommentaar
-
Ja ma ütlen, et suvepäevad on need, kus peab naistele ütlema, et kõik on okei, oleme sigapurjus, aga võõraid naisi ka pole.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar