Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti vutituriir ja suvepäevad 2018
Collapse
X
-
Azzurri alajäägid on oodatud näiteks Dinosauruste punti. Ilmselt nii mõnigi sats võtaks teid veel meeleldi kampa, nii et otsus on teie.
Leave a comment:
-
Võistkondade nimekiri on lukus. Alustame kell 11, kõik mängivad kõigiga läbi. Mänguaeg on 17 minutit. Ajakava on siin.
Pidin täna toitlustajale tellimuse ära esitama. St lõunasöök on garanteeritud neile, kes on tänaseks registreerunud. Kokku sai tellitud lõunasöök 45-le inimesele.
Kellele ei jagu, neil tasub sarvedega eesti mehe käest küsida, küllap saab mingit grillikraami osta.Last edited by wiiner; 04.07.18, 14:40.
Leave a comment:
-
Kuna lubasime Armo ära, siis läheb pisut kitsaks, aga hakkama peaks saama. Aga ära isegi mõtle nii tühise asja pärast tulemata jätta
Transpordi leiab kindlasti, ka buss on hädavariant. Kellelgi ikka autos ruumi on ja küllap see selgubki alles reedel.
Leave a comment:
-
mazzil on kõige värskem info, las ta vastab iseAlgselt postitas Gr33nWolf Vaata postitustAii, okei kahju. Pidanuks oma esialgsesse postitusse Tallinna ka märkima. Aga tänud uurimast!
Endiselt avatud pakkumistele.
Ning Veiko, palju Dinodes mängijaid koos on, piisavalt? St. kui mul ära jääb transpordi töttu, poleks hullu (et tiim ikka mängida saab)?
Leave a comment:
-
Aii, okei kahju. Pidanuks oma esialgsesse postitusse Tallinna ka märkima. Aga tänud uurimast!Algselt postitas StokMidagi taolist ma kartsingi. Meie auto stardib Tartust.
Endiselt avatud pakkumistele.
Ning Veiko, palju Dinodes mängijaid koos on, piisavalt? St. kui mul ära jääb transpordi töttu, poleks hullu (et tiim ikka mängida saab)?
Leave a comment:
-
Roosadel pantritel on võistkonna kokkupanek vaevaline ja nad palusid lisaaega. Turniiri ajakava tuleb õhtul.
Võistkonnad:
- Vutisõbrad
- Liverpool
- Soccernet
- Dinosaurused
- Hispaania koondis
- Roosad pantrid?
Leave a comment:
-
Great success! Regan su Hispaania koondise allaAlgselt postitas Armo Vaata postitustOlen küll viimased kaks aastat Dinode eest mänginud. Aga võin see aasta Hispaania võistkonnas mängida, et erinevaid võistkondi ikka rohkem oleks.
Leave a comment:
-
Tule muidugiAlgselt postitas Armo Vaata postitustOlen küll viimased kaks aastat Dinode eest mänginud. Aga võin see aasta Hispaania võistkonnas mängida, et erinevaid võistkondi ikka rohkem oleks.
Leave a comment:
-
Olen küll viimased kaks aastat Dinode eest mänginud. Aga võin see aasta Hispaania võistkonnas mängida, et erinevaid võistkondi ikka rohkem oleks.
Leave a comment:
-
Nonii, kes liitub Hispaania koondise võistkonnaga? Kui ühe huvilise leiame, siis on üks tiim juures
Võistkonda komplekteerib Sambaz
Leave a comment:
-
PraSi pole ju sel korral.Algselt postitas Gr33nWolf Vaata postitustHah, ma poleks selles nii kindel midagi
. Vaatab jooksvalt.
Leave a comment:
-
Hah, ma poleks selles nii kindel midagiAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustMa arvan et suvepäevalistel poleks midagi su jäämise vastu
. Vaatab jooksvalt.
Ei ole, ise elan Kristiine kandis, aga Tallinna piires saan tulla kuhu vaja. (:Algselt postitas StokOn Sul sõidu alguskoha osas ka mingeid eelistusi?
Leave a comment:
-
Sobib. Liverpoolastel on võimalus näidata, et finaali kaotus oli juhus.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPean Zidane särgi selga panema siis
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: