Algselt postitas Shparkz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti vutituriir ja suvepäevad 2018
Collapse
X
-
Justament. Aasta tähtsaim spordigala siiski. Linnupoja võiks näiteks oma vegankooki pakkuda cateringu raames.
-
See aasta ka miskit toimub? Võiks võib-olla varem hakata pihta reklaamiga, et rohkem patsaane jõuaksid kohale.
Leave a comment:
-
https://www.youtube.com/watch?v=yLpY...4uh85v9dK-%3A6 Suvekatest ilmus veel üks video.
Leave a comment:
-
Leidsin telefonist veel ühe video, kus Brandon laulab
Leave a comment:
-
Nike püksid minu omad.Algselt postitas oravrsk Vaata postitustMinuni on jõudnud mõned asjad turniirist, kes tunnistab omaks ?
[ATTACH=CONFIG]5936[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5937[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5939[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5940[/ATTACH]
Kirjutan privasse.
Leave a comment:
-
Minuni on jõudnud mõned asjad turniirist, kes tunnistab omaks ?
DSC_0258.jpgDSC_0259.jpgDSC_0260.jpgDSC_0261.jpgDSC_0262.jpg
Leave a comment:
-
https://www.facebook.com/oksmaa/vide...6312425156259/ Leidsin veel ühe video suvepäevadest.
Leave a comment:
-
Ei, tarbetu võitluse vältimist.Algselt postitas StokÕigustad jääknähtudega sõitmist? :O
Leave a comment:
-
Tunne kodumaad külavahe asfaltteed + waze teekond nr 2 või 3 ftw!Algselt postitas StokPuhumine oli pärast Lagedit, vahetult enne suure teega (Tlna ringtee vmt) ristumist. Kose tuli palju, palju hiljem.
Leave a comment:
-
Oot, kuidaspidi te sõitsite, et kõik puhuda saite?Algselt postitas StokMul oli hommikuni tiksunud Peeter I kõrvalistmel, aga politseile ta huvi ei pakkunud. Ju siis kilekotitäis kasutatud särke + putsad tegid hea kamoflaaži. Kosele, muuseas, sõitsin 57-ga ja sain 9€ trahvi.
Leave a comment:
-
Ära muretse, ma olin ära sõites jummala jääknäht.
Ma muidugi istusin kõrvalistmel.
Leave a comment:
-
Suure kahetsusega pean tõdema, et mina see olin.Algselt postitas wiiner Vaata postitustLisaks mainiti, et keegi olla ärasõites politseile jääknähtudega vahele jäänud?
Läksin küll vara magama ära aga see ei päästnud nagu näha
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: