Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti vutituriir ja suvepäevad 2018
Collapse
X
-
Ei, andke mulle ja Eikale. Analüüsi ajal kõlab Kaelakee hääl.Algselt postitas wiiner Vaata postitustVabalt, paneme Briti filmima ja sa võid videokohtunik olla
Leave a comment:
-
Dinosaurused hetkeseisuga: Gr33nWolf, difender, Qrkood, LaRaBla, mazz. Mahub veel teine samapalju. Kes huvitub, andku märku.
Leave a comment:
-

Võin hoiatada, et olen karm, aga õiglane. Tulekustuti intsidendid vaatame ka VAR-iga üle.
Leave a comment:
-
Vabalt, paneme Briti filmima ja sa võid videokohtunik ollaAlgselt postitas cannuman Vaata postitustLoodetavasti turniiril ikka VAR ka?
Leave a comment:
-
Vutisõbrad on kirjas, Soccernet ka. Ootan kinnitust Dinosaurustelt, Liverpoolilt ja Roosadelt Pantritelt. Loodan, et kuskilt ilmub veel mõni tiim välja
Leave a comment:
-
Võistkondade regitreerimine ei ole väga aktiivne olnud. Võib-olla on üks põhjus see, et ma pole registreerimistähtaega seadnud
Niisiis, palun andke tuld - võistkondade registreerimine lõpeb 3. juulil 23:59!
Leave a comment:
-
pmst saan pakkuda sulle kohta tiimis kui enda VUTISÕPRADE tiimi vähegi kokku saan.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKüsiks uuesti üle, et kellel tiimi mängijat vaja on?
NB! Mängida eriti ei oska, seega oleks tore kui tiimikaaslased ka ei oskaks.
Hetkel olemas umbes täpselt 6+-2 meest, seega kui huvi on siis saab ikka
Leave a comment:
-
Aga paneme kokku. Mina vist natukene oskan. Alla esikoha ei lepi.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKüsiks uuesti üle, et kellel tiimi mängijat vaja on?
Leave a comment:
-
Küsiks uuesti üle, et kellel tiimi mängijat vaja on?
Leave a comment:
-
Kas meie pidu tuleb samasugune?
Leave a comment:
-
Sulle tuleb kindlasti mingi naine tuua, et lihtsalt noh..Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMingid kummalised naised on küll kaasa võetud. Kunagi oli mingi tüüp enda naise kaasa võtnud, kellega siis sauna veeti. Mees saadeti puid tooma ja siis kõik teised olid palja naise üle rõõmsad. Vähemalt nii legend räägib, mina olin toona õnneks kuskil kaugel maal lebotamas.
Maailma hirmsaid lugusi, ei viitsi kuulata hommikuni.
Leave a comment:
-
Mingid kummalised naised on küll kaasa võetud. Kunagi oli mingi tüüp enda naise kaasa võtnud, kellega siis sauna veeti. Mees saadeti puid tooma ja siis kõik teised olid palja naise üle rõõmsad. Vähemalt nii legend räägib, mina olin toona õnneks kuskil kaugel maal lebotamas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: