võiks siis selle pulli ära teha, et 1 päev foorum kinni, et saaks otsingumootori ära updeitida, sest soccernet ilma otsinguta on nagu elu24 ilma justin bieberita
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustvõiks siis selle pulli ära teha, et 1 päev foorum kinni, et saaks otsingumootori ära updeitida, sest soccernet ilma otsinguta on nagu elu24 ilma justin bieberita
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustPakkuge välja suvaline päev alates 21. märtsist ja teeme ära.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Suuremate liigade ja rahvusvaheliste sõprusmängude kalendreid uurides selgub, et viimased liigamängud peetakse 20.03, millele järgnevad koondiste mängud. Seega nädala alguses (21.03-23.03) midagi olulist toimumas pole, mistõttu võiks selles ajavahemikus asja ära teha. 25.03 tuleb juba Uruguay mäng ja enne seda tahan ma Forlani intervjuu ETV-le siia linkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustSuuremate liigade ja rahvusvaheliste sõprusmängude kalendreid uurides selgub, et viimased liigamängud peetakse 20.03, millele järgnevad koondiste mängud. Seega nädala alguses (21.03-23.03) midagi olulist toimumas pole, mistõttu võiks selles ajavahemikus asja ära teha. 25.03 tuleb juba Uruguay mäng ja enne seda tahan ma Forlani intervjuu ETV-le siia linkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustPeale Meistriliiga ja Esiliiga mängude 22. ja 23. märtsil.
No siis 21. märts tehke ära, otsustatud.
Kommentaar
-
"Eestlased välismaal" teemas pole vist õige kodumaale naastes teema kinni panna. Nii tekivad topeltteemad (nood võiks ära kustutada). Näiteks see ja see.
lukus teema, lukus teema ja lukus teema (ja miks on teema all "Sulge teema"?). Mu meelest võiks avada. Tänud.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar