Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Elada pidevatea valedes on hullem kui valede väljatoine... tule Taevas appi, et meie seas selliseid tainaid on.. viva la elx e200 lehtme, terrase ja jürgen ligi tainast fännAlgselt postitas elx Vaata postitust
Minu arvates on hoopis hullem see, et avastasin üllatusega mis meil siin foorumis päevapoliitika teemas toimub - korralik "peavooluvastaste" inkubaator. Kahju, et lamemaalisus nii vaikselt mööda läks. Aga vaba maa, las olla.
Leave a comment:
-
Vähemalt minu post polnud selle vaid konkreetse ettepaneku poolt, kus paistis silma, et modereerimine peaks puudutama just ühe poole postitusi.Algselt postitas Reina Vaata postitust
Kas sulle meeldib et pea iga artikli kommentaarides on delfi-laadne harimatu mulin?
Minu arvates on hoopis hullem see, et avastasin üllatusega mis meil siin foorumis päevapoliitika teemas toimub - korralik "peavooluvastaste" inkubaator. Kahju, et lamemaalisus nii vaikselt mööda läks. Aga vaba maa, las olla.
Leave a comment:
-
Kas sulle meeldib et pea iga artikli kommentaarides on delfi-laadne harimatu mulin?Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Viska endale mulda peale suukorvistaja!
Leave a comment:
-
Viska endale mulda peale suukorvistaja!Algselt postitas Reina Vaata postitustVõtame nüüd natukene sita kokku ja reguleerime postitusi kuni valimised läbi. Arusaadav et mõned trollkontod on ammusest ajast jäetud magamisreziimile et praeguses olukorras need tõstatada. Keegi ei tohiks foorumis postitada kuni kuu aega konto vanust täis ja selle järgselt 4-5 postitust mida ei ole raporteeritud. juhul jui seda ei tehta on tõsine uskumus et soccernet on ikkagi praeguse EJLi juhi otsesel palgalipikul
Leave a comment:
-
Et kui on Pohlakut toetav postitus, peaks kohe raporteerima ja keelama? Ei, nii need asjad ka käima ei peaks.Algselt postitas Reina Vaata postitustVõtame nüüd natukene sita kokku ja reguleerime postitusi kuni valimised läbi. Arusaadav et mõned trollkontod on ammusest ajast jäetud magamisreziimile et praeguses olukorras need tõstatada. Keegi ei tohiks foorumis postitada kuni kuu aega konto vanust täis ja selle järgselt 4-5 postitust mida ei ole raporteeritud. juhul jui seda ei tehta on tõsine uskumus et soccernet on ikkagi praeguse EJLi juhi otsesel palgalipikul
Leave a comment:
-
Võtame nüüd natukene sita kokku ja reguleerime postitusi kuni valimised läbi. Arusaadav et mõned trollkontod on ammusest ajast jäetud magamisreziimile et praeguses olukorras need tõstatada. Keegi ei tohiks foorumis postitada kuni kuu aega konto vanust täis ja selle järgselt 4-5 postitust mida ei ole raporteeritud. juhul jui seda ei tehta on tõsine uskumus et soccernet on ikkagi praeguse EJLi juhi otsesel palgalipikul
Leave a comment:
-
Hädine lugu viimastel päevadel. Aeg-ajalt näitab mulle foorumi asemel üksnes valget lehte.
Leave a comment:
-
d514bdfd74032adcda43b7caf61ed5b5.jpgAlgselt postitas PatrickKaneSoccernet ära ole lillajuukseline värvitud küüntega she/they transboy ja lõpeta enda poliitiliste narratiivide vastaste kommentaaride (loe faktide) kustutamine.. littlebitch
Leave a comment:
-
Tribüüni kohta ei oska ma midagi kosta, aga täpsustaks natuke seda SN foorumi statistikat. Igal juhul on raske eri platvorme üks-ühele võrrelda.Algselt postitas Drogba Vaata postitustMillal Tribüün ametlikult kasutajate poolest soccerneti foorumist möödub? Tribüüni kanalit jälgib telegrämmis 630 kasutajat. Tribüüni tegijate loodud Eesti jalgpalli foorumil on 326 memberit, Soccerneti foorumis on 372 aktiivset liiget. Ühesõnaga pole palju minna. Veel 3 aastat tagasi 14.03.2021 luges foorumit korraga 5000+ inimest. Huvitav mis siis sel ajal nii huvitavat juhtus? Äkki oli see koroonaga seonduv koondise kamm, kus Reim ajutiselt asja üle võttis ja siis oli palju huvi/lugemist. Siis tegid 2 tuttavat/sõpra Tribüüni ja põmaki Eesti jalgpalli põhifoorum on kohe - kohe nende kanalile alla jäämas. Väga huvitavad arengud Eesti jalgpalli fänluse ringkonnas!
SN foorumi aktiivsete liikmete number peaks tähendama registreerunud kasutajad, kes viimase 30 päeva jooksul end sisse on loginud. Foorumi kuldaegadel oli aktiivseid liikmeid üle tuhande ja tollal olid nad ka palju aktiivsemad, eriti kuni foorum täitis veel sotsiaalse läbikäimise funktsiooni (enne sotsiaalmeedia võidukäiku). Täna tarbitakse foorumit paljuski passiivselt ja ma usun, et niisama lugejaid on kordades rohkem kui see aktiivsete liikmete number näitab.
Seda korraga külastatavuse numbrit ei tasu aga tähele panna, bottide levides hakkas see juba ammu aiateibaid näitama. 3 aastat tagasi oli ilmselt mingit sorti küberrünnak vms.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Millal Tribüün ametlikult kasutajate poolest soccerneti foorumist möödub? Tribüüni kanalit jälgib telegrämmis 630 kasutajat. Tribüüni tegijate loodud Eesti jalgpalli foorumil on 326 memberit, Soccerneti foorumis on 372 aktiivset liiget. Ühesõnaga pole palju minna. Veel 3 aastat tagasi 14.03.2021 luges foorumit korraga 5000+ inimest. Huvitav mis siis sel ajal nii huvitavat juhtus? Äkki oli see koroonaga seonduv koondise kamm, kus Reim ajutiselt asja üle võttis ja siis oli palju huvi/lugemist. Siis tegid 2 tuttavat/sõpra Tribüüni ja põmaki Eesti jalgpalli põhifoorum on kohe - kohe nende kanalile alla jäämas. Väga huvitavad arengud Eesti jalgpalli fänluse ringkonnas!
Leave a comment:
-
Sul võib õigus olla. Ei oska kinnitada ega ümber lükata. Kotka võiks keegi endale osta küll. Tegelikult on tegu noorte tarbeks suhteliselt okei taristuga, mis küll natuke tööd vajaks, aga siiski pikas plaanis kasulik oleks.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Ma korra selgitan.
Tolle looga läks valesti see, et inimesed hakkasid eeldama, justkui kirjeldab lugu mingit EJList Florasse raha kantimise skeemi.
Ei kirjeldanud.
Lugu oli sellest, et Flora on rahaliselt kuses ning EJLi ettemakse aitab üldse selle hooaja algust mängida. Eks ka kogu nende koosseis viitab sellele.
Muide, tolle ettemaksega oli veel üks hüpotees, mis küll (vist) tõele ei vasta (või vähemalt mitte sel määral, et oleks võimalik kontrollida), aga tolle jälgede ajamise käigus tuli välja, et majandusaasta aruandes kajastuv ettemakse pole veel kõik – Florale on aasta lõpus veel ettemakset antud. Ilmselt siis mingi paarisaja tuhande ulatuses. Rohkem vist ei saa. Ma ei viitsi praegu hakata arvutama, mis Flora minimaalne euroraha+noorteraha on. Tõenäoliselt võeti see kõik välja.
Mis saab juba selle hooaja lõpus, ma ei tea. Raha saab lihtsalt otsa.
Ma panustaks, et Kotka baas müüakse EJLile. Loodetavasti ausa hinnaga ja ilma 12aastase tasuta kasutusõiguseta vms. Kusjuures, ma arvan, et ideaalis müüks Flora mõnele teisele jalgpalliklubile, sest nii jääks Pohlaku-jutud ära, aga ma kahtlustan, et kellelgi teisel pole selle ostmiseks lihtsalt raha ega soovi. Aga eks me näeme.
Samas on see ka ajutine lahendus, sest kui vaadata viimase paari aasta Flora majandustulemusi, tuleb ikka korralikult midagi ümber teha.
Leave a comment:
-
Hea kui lubataksegi. See aasta mul umbes 3x see aken ette hüpanud ja üldist "Keeldu kõigest" nuppu ei ole siiani näinud.Algselt postitas Jonas Vaata postitust
Anname antud teenuse arendajale info edasi. Ei tohiks olla kõige keerulisem ülesanne.
Leave a comment:
-
Ma korra selgitan.Algselt postitas J81 Vaata postitustÜheti paneb mõtlema. Samas tundub, et EE ei soovi kuidagi vastu võtta ja teadvustada, et nende lugu laenude kohta, oli pooleldi pliiatsist imetud.
Tolle looga läks valesti see, et inimesed hakkasid eeldama, justkui kirjeldab lugu mingit EJList Florasse raha kantimise skeemi.
Ei kirjeldanud.
Lugu oli sellest, et Flora on rahaliselt kuses ning EJLi ettemakse aitab üldse selle hooaja algust mängida. Eks ka kogu nende koosseis viitab sellele.
Muide, tolle ettemaksega oli veel üks hüpotees, mis küll (vist) tõele ei vasta (või vähemalt mitte sel määral, et oleks võimalik kontrollida), aga tolle jälgede ajamise käigus tuli välja, et majandusaasta aruandes kajastuv ettemakse pole veel kõik – Florale on aasta lõpus veel ettemakset antud. Ilmselt siis mingi paarisaja tuhande ulatuses. Rohkem vist ei saa. Ma ei viitsi praegu hakata arvutama, mis Flora minimaalne euroraha+noorteraha on. Tõenäoliselt võeti see kõik välja.
Mis saab juba selle hooaja lõpus, ma ei tea. Raha saab lihtsalt otsa.
Ma panustaks, et Kotka baas müüakse EJLile. Loodetavasti ausa hinnaga ja ilma 12aastase tasuta kasutusõiguseta vms. Kusjuures, ma arvan, et ideaalis müüks Flora mõnele teisele jalgpalliklubile, sest nii jääks Pohlaku-jutud ära, aga ma kahtlustan, et kellelgi teisel pole selle ostmiseks lihtsalt raha ega soovi. Aga eks me näeme.
Samas on see ka ajutine lahendus, sest kui vaadata viimase paari aasta Flora majandustulemusi, tuleb ikka korralikult midagi ümber teha.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: