Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Jonas
    replied
    Katsetasime ja meil töötab ka selle brauseriga.

Vaata pluginad jms üle. Võimalik, et nendega seotud.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Kas teil foorum Opera GX-i ka normaalselt toetab? Iga kord kui foorumi teema all tahan lehte vahetada, siis jääb "töötleb" ketrama ning peab refreshima, et uuele lehele saada.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Pärast spämmifiltri aktiveerimist on jah osad postitused läinud approve'imist ootama. Üldiselt on õnnestunud need approve'ida umbes sama kiiresti/aeglaselt kui varem läks spämmi kustutamise peale. Pigem olgu siis nii.

Postituste muutmisega seose kohta ei oska öelda, aga linkide kasutamine paistab olevat suht läbiv asi, mis postitusi approve'imisele saadab.

Postitamise errorit olen ise ka kohanud, nõme värk.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    mul näitab pidevalt errorit et post ei õnnestunud, aga tegelikult õnnestus taustal, kui refreshida - neid tehnilisi probleeme on teisigi kahjuks

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Tähelepanek, et kui juba tehtud postitust muuta, siis muutub postituse staatus (unapproved). Vähemalt telefonist redigeerides.

+ tundub, et pärast postituse muutmist kipub ka enter mingitel puhul iseseisvalt ära kaduma.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Peaks vist hakkama mingit korjandust tegema Foorumi jaoks, siin on endiselt dinosauruseid (nagu ma ise), kes ei taha kuskile telegrammidesse ja reddit'esse jäädavalt kolida.

Lõhnab et mingit uut platvormi oleks vaja, modernsemat ja võimalusterohkemat ja siis ka reklaamtöö sinna otsa, et ka kasutajad peale saaks.

Aga ma vist unistan liiga ...

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    See spämm on käest läinud mazz
    On. Loodame, et IT-lt tuleb mingi püsivam lahendus, sest käsitsi kustutamine ei ole jätkusuutlik.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    See spämm on käest läinud mazz

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mingi vend lasti kuulipilduriga sisse spam'ima ja isegi copy-paste tuvastamist pole. Väga kurb. Vaikselt tõesti hakkab tunduma kogu see asi siin päästmatu projekt.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Mõttetu foorum täiseti, igasugune modereerimine puudub, see pilt võtab ilusti asjad kokku, mis soccernetist järel

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Selle foorumi firewall on isegi veel nõrgem kui Manchester Unitedi kaitse

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Oi oi mis siin pühapäevahommikul vastu vaatab. Spämmifilter uuendamata?

Leave a comment:

• elx
    replied
    jajah

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt

Minu arvates on hoopis hullem see, et avastasin üllatusega mis meil siin foorumis päevapoliitika teemas toimub - korralik "peavooluvastaste" inkubaator. Kahju, et lamemaalisus nii vaikselt mööda läks. Aga vaba maa, las olla.
    Elada pidevatea valedes on hullem kui valede väljatoine... tule Taevas appi, et meie seas selliseid tainaid on.. viva la elx e200 lehtme, terrase ja jürgen ligi tainast fänn

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Reina poolt

Kas sulle meeldib et pea iga artikli kommentaarides on delfi-laadne harimatu mulin?
    Vähemalt minu post polnud selle vaid konkreetse ettepaneku poolt, kus paistis silma, et modereerimine peaks puudutama just ühe poole postitusi.
    Minu arvates on hoopis hullem see, et avastasin üllatusega mis meil siin foorumis päevapoliitika teemas toimub - korralik "peavooluvastaste" inkubaator. Kahju, et lamemaalisus nii vaikselt mööda läks. Aga vaba maa, las olla.

Leave a comment:

Töötlen...