Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustDuubeldasin postkastid - nüüd peaks mahtuma kuni 800 sõnumit.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee Dubai 2014 reklaam foorumi avalehel. Pange see kaduma. Mu silmad plahvatasid.
Kommentaar
-
Soundcloudi linkimine võiks võimalik olla
ning
Algselt postitas wiiner Vaata postitustFoorumi jaoks on mobiilile sobiv skinn olemas. Portaali mobiiliväljundiga tegeleme tuleval aastal.
Kommentaar
-
Teeks ettepaneku oma kasutajanimega sisenemisel reklaamid jäädavalt kaotada. Küsite miks? Aga otseloomulikult sellepärast et kasutaja "count" on soccerneti üks enim klikke koguv kasutaja - võiks isegi öelda omaette brand.
Toon näite. Suvaline jalgpalli foorum suvalisel hetkel., alateemal on hetkel vaatamisi 20 kandis. Kui mina olen teinud sinna uue postituse, mida näidatakse ka viimase postina, siis selles antud teemas vaatajate (ehk siis klikkide arv) tõuseb u. 25% võrra. Ja nii iganädalaselt postitades toodan teile korraliku arvu klikkerdajaid ja reklaami vaatajaid juurde. See on päris tuntav kogus klikke ja see on üldjuhul minimaalne tõus mis minu nimi-brand endaga kaasa toob(pigem jääb see sinna 50-75% juurde).
Ma ei hakka küsima, et soccernet mulle igakuiselt selle kasuliku teenuse eest raha maksaks, aga vähemalt need tüütud reklaamid võiksite küll ära koristada!
(Tõestuse saamiseks vaadake selle teema klikke ennem minu tehtud postitust ja peale minu tehtud postitust, tõenäoliselt saate tunduvat suurema prtsendi kui 25, aga ma olen tagasihoidlik ja sõbralik!)
Kõike paremat ja tuult tiibadesse!
countFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustOn plaanis ka kuidagi 'Vine' Foorumiga ühendada, et ei peaks selle linke toppima vaid saaks otse postituses seda näha?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar