320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

üritasin just ignoorlisti tekitada, aga avastasin, et see ainult peidab lauseid, ehk täiesti kasutu.
    kunagi juba kurtsin, aga ikka uuesti. et need juutuubi videod otse foorumis on, mulle ei meeldi teps mitte, sest see tõmbab mul arvuti kinni(mõnda teemat ei hakka puutumagi igaksjuhuks).
    kas seda kuidagi muuta ei saaks?
    tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Juutuub pole hull, see ei hakka reeglina ise tööle. Mina ei talu neid pagana giffe.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Õnneks on gif-idel oma teema ja sealt teab eemale hoida. Mujal neid eriti palju ei kohta, või ei külasta ma vastavaid teemasid.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
          Õnneks on gif-idel oma teema ja sealt teab eemale hoida. Mujal neid eriti palju ei kohta, või ei külasta ma vastavaid teemasid.
          Inglise jalka teemadesse neid mängude aegu ikka paraku pannakse.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

GIF-ide spoileri alla peitmisest võiks ehk kasu olla, kuid see nõuaks juba suurema hulga foorumikasutajate vastutulelikkust. Samas vähegi tänapäevased (mitte vanemad kui 8-10 aastat) arvutid ei tohiks ju nende lingitud YT-videode ja gifide pärast streikida. Kui siis vaid teemades, mis on neid algusest lõpuni täis. Ehk on aeg arvuti pahnast vabastada?

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
              GIF-ide spoileri alla peitmisest võiks ehk kasu olla, kuid see nõuaks juba suurema hulga foorumikasutajate vastutulelikkust. Samas vähegi tänapäevased (mitte vanemad kui 8-10 aastat) arvutid ei tohiks ju nende lingitud YT-videode ja gifide pärast streikida. Kui siis vaid teemades, mis on neid algusest lõpuni täis. Ehk on aeg arvuti pahnast vabastada?
              Selle viimasega ma küll päris nõus pole, nimelt on tegemist arutu ressursikasutusega - arvutivõrk pole kummist, piirid tulevad ette.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Noh, spets muusika/videoteemad, gifiteema ja Barca teema ongi mu meelest ainsad, kus see probleemiks on ja kui kuhugi sellisesse regulaarselt asja on, siis vast kannatab ära. Muul juhul annab neid ju vältida ja mujal ette tulev occasional gif või vidjo seda elu nüüd nii rängalt ka ei aeglusta ju?
                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Sa vaatad liiga väikest pilti. Ma pean silmas, et andmeedastusmahud kasvavad tohutu kiirusega, infrastrultuur ei jõua järele.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

gifid saab seadetest maha võtta, juutuubi ei saa
                    tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Jätkuvalt taon soundcloudi rauda. Öelge siis vähemalt ära et ei saa/ei viitsi/pole võimalik.

Kommentaar

Lükkan omakorda seda Vine'i embeddimise asja ettepoole jälle. Sama mis zelee viimase lausega.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Seoses viimase Õhtulehe jalkatoimkonna postitusega Premium liiga teemasse. Kas ei oleks aeg selle kasutaja tegevust veidi piirata? Rumori sai oma teema ning võtab ka aina aktiivsemalt arutelust osa - peaks kõigile sobima. Samas õhtuleht on minevikus postitanud artikleid, mis on täiesti laest võetud ja sisaldavad isegi valesid fakte. Las Järvela teeb omale nimelise konto, võtku arutelust osa ning postitagu siis aeg-ajalt oma artikleid. Praegu käib ju konkreetselt klikkide kogumine. Veidi liialdades võib väita, et sellise moega on varsti kõik Eesti suuremad uudisteportaalid oma "jalkatoimkondadega" siin postitamas. Ometi me ei näe näiteks Vincenti või meesmuistet siia Postimehe või sport.err jalgpalliteemalisi artikleid linkimas.
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Minu arvates nii Rumori kui ka Õhtulehe tegevused siin foorumis ei ole muu kui oma teoste promomine..... Kui Rumori tahab arutelust osa võtta siis kõigepealt peab oma signatuuri muutma ning oma teema ka ära lõpetada.
                            Väga mugav ju promoda end tasuta - kui ta hakkab taas hüsteeriliselt väitma, et ta teeb tasuta ja raha ei saa - siis mis teda siis optibet sponsib ning ta reklaamib optibeti?

Ühesõnaga v.o. mu ettepanek on liiga radikaalne ja mulle siis hakatakse helistama otse sealt Asula uulitsa majast sõimates et mina olen värjdas ja isehakanud tsensor nagu juba see oligi juhtunud

Seega - kui foorumikasutaja tahab reklaamiga ennast või oma mõnusat promoda pöördugu siis soccernet.ee reklaamiosakonna!

Kommentaar

Oh teid maailmaparandajaid. Palju etem on Õhtulehe toimkonna konto, kui mingi tõsise arutleja konto alt linkide postitamine. Ehk praegusel hetkel ma tean, et kui postitab Rumori või Õhtulehe tüübid, siis ma lihtsalt eiran neid. Varasem variant, kus muidu üks parimaid postitajaid Martin enda nime alt postitas, oli palju häirivam, kuna siis läksin mitmel korral tema postitust lugema, aga seal oli jälle mingi pooldebiilne "vaata, mida ott arvab"-keiss.

Kommentaar

Palju etem on reklaami/promo eest maksmine eurovaluutas...... Mine proovi end tasuta promoda selles samas ÕL's - eto noh tehke tasuta reklaam vms - saadetakse metsa jne jne, sest reklaam on peamine tuluallikas... miks soccerneti foorumis peavad teised reeglid olema...... ka soccernetlased tahavad süüa-juua jne....

Kommentaar

Working...
                                X