320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
      jep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.

Kommentaar

Kas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
        Minul ka ei küsinud.

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
        jep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
        Nõus. See foorum jookseb praegu verest tühjaks. Siin on kiiremas korras elustamist vaja.

FIX SOCCERNET
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

appi... äkki see on jalgpalliliidu teadlik katse foorum välja suretada? EJLi enamusosalus, wiiner puksitud kõrvale, Uiboleht juhatuses, Pohlakut siunav teema, Järvela sapised pisted podcastis, Kasperi nurin varikontode üle, mingi uus tüüp (Jonas) tanki lükatud... see kõik meigib senssi.

Kommentaar

Ma kardan, et noored ja vihased on saanud vanemaks ja leplikumaks ning uut põlvkonda peale ei tule... Vanemad saanud aru, et tegelt head poisid kõik, nooremad tiktoikis ja nii on.

Kelle varikonto sa oledki muidu : )?

Kommentaar

Minult ei ole ka küsinud.

Kommentaar

Make Soccernet Great Again!

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

FIX SOCCERNET

Kommentaar

Last updated 23 dec 2009...saab seda tagasi üldse? https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=230892

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

FIX SOCCERNET
                    Kui veebilehe arenduse ja kaasajastamisega ei ole aktiivselt tegeletud aastaid, siis nüüd paari nädala jooksul ei ole võimalik seda X aasta tööd ära teha.

Kommentaar

Postituste muutmine ei toimi. Olen ma ainus?

Probleem on selline, et kui ma vajutan nupule "muuda", siis läheb postitus valgeks.

EDIT! See töötab, ei töödanud selle postitusega: https://foorum.soccernet.ee/forum/v-...33#post2434933
                      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

google
                        best vb5 skins
                        buy

see 30 eurot leiame ju ikka, ei?
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

miks otsingu lehel on avatarid, aga teemades mitte?
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Jälle uus parool.
                            Rip foorum jap.

Kommentaar

appi... äkki see on jalgpalliliidu teadlik katse foorum välja suretada? EJLi enamusosalus, wiiner puksitud kõrvale, Uiboleht juhatuses, Pohlakut siunav teema, Järvela sapised pisted podcastis, Kasperi nurin varikontode üle, mingi uus tüüp (Jonas) tanki lükatud... see kõik meigib senssi.
                              Lol. Mõtlesin just sama asja. Neid paroole on vahetatud siin nagu sokke, ning see viimane...min.12 tähemärki parool. Nahhui on seda vaja nii keeruliseks teha?
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

No kaua võib? Või ongi juba käega löödud?

Kommentaar

Working...
                                X