Kas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustjep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
FIX SOCCERNETThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustjep. Pints tegi viimati postituse 24. novembril, Mõnuagent kirjutab ainult ennustusteemadesse ja plastic ilma Mõnuagendita on nagu Romeo ilma Juliata.
Kelle varikonto sa oledki muidu : )?
Kommentaar
-
Minult ei ole ka küsinud.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas ma olen praeguseks ainus, kelle käest ei küsi? Aga muidu kisub jah sinnapoole, et see sureb varsti välja sellisel kujul.
Kommentaar
-
Last updated 23 dec 2009...saab seda tagasi üldse? https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=230892
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
FIX SOCCERNET
- Likes 1
Kommentaar
-
Postituste muutmine ei toimi. Olen ma ainus?
Probleem on selline, et kui ma vajutan nupule "muuda", siis läheb postitus valgeks.
EDIT! See töötab, ei töödanud selle postitusega: https://foorum.soccernet.ee/forum/v-...33#post2434933
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustappi... äkki see on jalgpalliliidu teadlik katse foorum välja suretada? EJLi enamusosalus, wiiner puksitud kõrvale, Uiboleht juhatuses, Pohlakut siunav teema, Järvela sapised pisted podcastis, Kasperi nurin varikontode üle, mingi uus tüüp (Jonas) tanki lükatud... see kõik meigib senssi.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar