Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

korjandus foorumi toetuseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Arveldusarve on endine:

MTÜ Soccernet 10220051984013 (Ühispank)

Te olete väga numpsikud

Kommentaar

Palju ma maksma peaksin, et uus phpBB siinse olemasoleva rikkis foorumi asemele pandaks?

Kommentaar

Panen ette, et kõik sel aastal annetatavad rahad lähevad inimesele, kes foorumi tõlke lõpuks korda teeb. Omalt poolt lisan kohe oma viimased 15 krooni.

Nii et ühinege julgelt algatusega, raha läheb õigesse kohta.

Kommentaar

Kas 1000 eest saaksin uue foorumi?

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
            Kas 1000 eest saaksin uue foorumi?
            Väga naljakas. Ma pean vatsast lausa kinni hoidma. Tundub, et niisama lobisejaid on tänapäeval siin rohkem kui reaalseid toetajaid. Kahetsusväärne.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Väga naljakas. Ma pean vatsast lausa kinni hoidma. Tundub, et niisama lobisejaid on tänapäeval siin rohkem kui reaalseid toetajaid. Kahetsusväärne.
              Huvitav, miks sa küll arvad et ma nalja teen? Kas summa on liiga väike või pead mind lubaduste poole pealt mitte sõnapidajaks meheks?

Kommentaar

kui raha läheks wiinule viina ostmiseks, siis ma toetaks kasvõi miljoniga. aga mingi lambi jorsile ma küll raha ei anna, et too saaks viina juua ja foorumist suvatõlke teha

Kommentaar

see tõlge on minumeelest jumala suva.... palju tähtsam on, et saaks osad alam foorumid normaalselt tööle. (VIHJE... MADALAMAD LIIGAD)....

Kommentaar

sitta see tõlge. saaks normaalse foorumigi siis kurat. Kas 1500 sobib?

Kommentaar

kui juba üldrahvalike üleskutsete tegemiseks läks:

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

vincu kuss. tahan teada mida wiiner vastab pakutu kohta.

Kommentaar

mul hetkel raha ei ole, kuid hiljem maksan. Aga tahaksin lihtsalt ka väga töökat ja tublit Soccerneti tervitada, soovida juba hiljaks jäänuna häid jõule ja vahvat aastavahetamist, kindlasti ka sama tublit uut aastat!
                          Soccernet.ee on kindlasti eesti jalgpalli lipulaev oma vallas ja see väärib ainult suurelt kiitust!

Kommentaar

Oui. Olen reaalne toetaja. Eelmine aasta ehk isegi kuldsponsor. Kui viitsite anda teada oma kulude suuruse (see võib olla ka PM-iga), ma võin tegelikult ka aidata kuna olen rikas. Hei...
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Oui. Olen reaalne toetaja. Eelmine aasta ehk isegi kuldsponsor. Kui viitsite anda teada oma kulude suuruse (see võib olla ka PM-iga), ma võin tegelikult ka aidata. Hei...
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Foorumit me ei vaheta. Raha võid sellegipoolest anda..

Kommentaar

Working...
                                X