Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Panen ette, et kõik sel aastal annetatavad rahad lähevad inimesele, kes foorumi tõlke lõpuks korda teeb. Omalt poolt lisan kohe oma viimased 15 krooni.
Nii et ühinege julgelt algatusega, raha läheb õigesse kohta.
kui raha läheks wiinule viina ostmiseks, siis ma toetaks kasvõi miljoniga. aga mingi lambi jorsile ma küll raha ei anna, et too saaks viina juua ja foorumist suvatõlke teha
see tõlge on minumeelest jumala suva.... palju tähtsam on, et saaks osad alam foorumid normaalselt tööle. (VIHJE... MADALAMAD LIIGAD)....
mul hetkel raha ei ole, kuid hiljem maksan. Aga tahaksin lihtsalt ka väga töökat ja tublit Soccerneti tervitada, soovida juba hiljaks jäänuna häid jõule ja vahvat aastavahetamist, kindlasti ka sama tublit uut aastat!
Soccernet.ee on kindlasti eesti jalgpalli lipulaev oma vallas ja see väärib ainult suurelt kiitust!
Oui. Olen reaalne toetaja. Eelmine aasta ehk isegi kuldsponsor. Kui viitsite anda teada oma kulude suuruse (see võib olla ka PM-iga), ma võin tegelikult ka aidata kuna olen rikas. Hei...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Oui. Olen reaalne toetaja. Eelmine aasta ehk isegi kuldsponsor. Kui viitsite anda teada oma kulude suuruse (see võib olla ka PM-iga), ma võin tegelikult ka aidata. Hei...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar