Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võhiku mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Võhiku mure\'

Mnjaahh, seekord lähen elan Kadrioru üritusele kaasa, aga ehk järgmine kord tulen ka Kuressaarde Tänan kutsumast igal juhul!

Kommentaar

Kas sa telekast enne üldse vutti vaadanud oled? Kui ei, siis enne statale minekut oleks hea, isegi kui mitmed asjad jäävad selgusetuks.

Sel nädalal laiemale vaatajaskonnale kättesaadavatest kanalitest tulevad järgmised mängud:
      19. juuli Viasat Sport 2 kl 20.55 Taani liiga Esbjerg-OB,
      20. juuli Viasat Sport 2 kl 19.55 Taani liiga AaB-FC Kopenhaagen.
      23. juuli Nelonen kl 16.00 Soome liiga FF Jaro - KuPS.

Algatuseks peaks piisama.

Ära jumala eest vaata selliseid saateid nagu Chelsea TV või MU TV, lähed veel halvale teele.
      Supplies!

Kommentaar

ei noh, aidata ju ikka võib. aga see võtab aega. jalgpall on nagu male - selle mängu taktikalise poole mõistmine võtab aega. kui ma sellest rääkima hakkan siis saab hommikust päev ja päevast õhtu. õhtust aga jällegi öö...

ps. kas sa oma pildi saaksid lisada?
        Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

vandersell, olen ikka vaadanud, aga pole väga suurt tähelepanu sellele pööranud kunagi. Vaatan need mängud ära, mida soovitasid, kindlasti tekib peale vaatamist veel küsimusi.

terroriBanaan, milleks Sulle pilt? Et pildi pealt vaatad kas tasub üldse õpetama hakata või mitte?

Kommentaar

Algselt postitas Mariake
            Et pildi pealt vaatad kas tasub üldse õpetama hakata või mitte?
            just. näib, et tegemist on taibuka tütarlapsega.

tegelikult tahtsin ma lihtsalt demonstreerida, et dzentlmenlikus jalgpallifooromis ei ole mitte päris välja surnud.

edit: ja vanderselliga ma küll ei soovitaks kuhugi hämarasse kohta kahekesi jääda. seda tüüpi ei saa põrmugi usaldada. näiteks paar nädalat tagasi kaotas ta kõrgelt respekteeritud foorumlase rohelineKonn abikaasale kuulunud pedelipu. itaaliast toodud! mõne inimese jaoks lihtsalt ei ole mitte miski püha.
            Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Ära jumala eest vaata selliseid saateid nagu Chelsea TV või MU TV, lähed veel halvale teele.
              miks need halvale teele siis viivad _

Kommentaar

terroriBanaan, Sinu demonstratsioon läks õnnelikult läbi
                Aga kuna pakud nii lahkelt oma abi, siis pühapäeval Kadriorus näeme Tunned mind ära selle järgi, et kuna olen erapooletu kõikide meeskondade suhtes, siis hüppan iga löödud värava korral püsti ja karjun hurraa, sõltumata meeskonnast, kes värava lõi

Kommentaar

Algselt postitas Mariake

terroriBanaan, Sinu demonstratsioon läks õnnelikult läbi
                  Aga kuna pakud nii lahkelt oma abi, siis pühapäeval Kadriorus näeme Tunned mind ära selle järgi, et kuna olen erapooletu kõikide meeskondade suhtes, siis hüppan iga löödud värava korral püsti ja karjun hurraa, sõltumata meeskonnast, kes värava lõi
                  Aga mis siis saab, kui kumbi meeskond väravat ei löö

Kommentaar

Oh, milline jama Vot selle peale ma ei mõelnudki

A ma huilgan siis niisama aeg-ajalt, kui paistab sobiv võimalus olevat

Aga hea tähelepanek Sinu poolt, 17

Kommentaar

kui mängijad kaardid omale saaks ja oleks ka rohelised kaardid, kas siis peaks pükstele taskud külge õmblema või kõhukoti igale mängijale andma. kõhukott oleks muidugi problemaatiline, oleks jälle üks koht, kust vastast tirida.

Kommentaar

lükkab sokisäärde ja asi vask
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Või siis viid mõne sõbra kätte varumeeste pingil hoiule
                          \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
                          Marcello Lippi

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam
                            kui mängijad kaardid omale saaks ja oleks ka rohelised kaardid, kas siis peaks pükstele taskud külge õmblema või kõhukoti igale mängijale andma. kõhukott oleks muidugi problemaatiline, oleks jälle üks koht, kust vastast tirida.
                            Tore, et olete huviline! Täpselt sellisele küsimusele minu loengusari vastabki. Täna saate ära kasutada meie superpakkumise, ainult 499 krooni tund (normaalhind 799 krooni). Kuid see pole veel kõik, lisame selle raha eest paketti võimaluse osta kordusloeng ainult 299 krooni eest. Selline pakkumine langeb teile osaks vaid kord kuus. Tulge ja kõik saab selgeks!

Kommentaar

muide mariake. küsi selle inimese käest, kes sul siia foorumisse soovitas regada

muide pühapäeval pead karjuma tvmk poolt. me okuga näitame ette, sina tee järgi

Kommentaar

Jah, eston maravilha, tema ka harib mind, kuid kohtun temaga alles homme. Mõtlesin seniks aega kasulikult kulutada ja ka teisi jalgpallureid oma küsimustega piinata

Kommentaar

Working...
                                X