Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võhiku mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Võhiku mure\'

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

hihi, 17 flirdib, hihi
    Martinpoiss, ehk vaatad tiba vanusevahet ka? Kui ma arvutada oskan, siis Marike on minust poole vanem
    ega niisama flirtimine ka ju halb pole

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

hihi, 17 flirdib, hihi
      Martinpoiss, ehk vaatad tiba vanusevahet ka? Kui ma arvutada oskan, siis Marike on minust poole vanem

aga võib ka nii!

Kommentaar

Algselt postitas Mariake

eston, ma ei saa tulla, sest hambaklambritega ei saa hambakaitsmeid suhu panna... Lihtsalt ei mahu.. Mul on klambrid nii üleval kui all..
        Näed kui targaks ma juba olen tänase päevaga saanud Tean kaitsmetest ja puha....

Aga sõbranna tahab väga tulla. Talle jalgpall väga meeldib. Tal on raudjalg-sellega peaks saama küll Kas võtate raudjala ja viie kruviga? Ta lööb jalaga pallist läbi ka kui vaja on:P
        ... kusjuures tunnen yhte sellist pallurit kellel tykike metalli jalas legendaarne Lelle mees

Kommentaar

Darren! Miks Sa minu pildi siia üles riputasid??? Ma ju ütlesin, et ei mingeid pilte...

Ja oleksid võinud siis mõne värskema pildi juba võtta, see on nii vana pilt-ma pole enam ammu blond!!!

Kommentaar

kuskil maal siin juba ammu sai nali otsa

Kommentaar

Algselt postitas Mariake

Darren! Miks Sa minu pildi siia üles riputasid??? Ma ju ütlesin, et ei mingeid pilte...

Ja oleksid võinud siis mõne värskema pildi juba võtta, see on nii vana pilt-ma pole enam ammu blond!!!

ilmnenud asjaolude valguses võin tütarlapsele õpetada, kuidas berliinis saksa tekno järgi tantsitakse..
              Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

terroriBanaan, miks ainult tütarlapsele? Äkki teised tahavad ka

Ma arvan, et Sa võiksid SleepWalkinguga ühisettevõtte teha, tema on siin suur ärinina ja korraldab koolitusi sümboolse tasu eest kõigile soovijatele. Jalgpalluritele on muidugi soodustused, nagu ma aru saan

Ja siis tuleks selline asi reeglistikku sisse viia, et iga kord enne mängu pannakse muusika mängima ja kõik jalgpallurid esitavad enne võistluse algust publiku rõõmuks ning soojenduseks väikese etteaste Berliinis tantsitavast saksa teknostiilist

Kommentaar

Algselt postitas Mariake
                  Ma arvan, et Sa võiksid SleepWalkinguga ühisettevõtte teha, tema on siin suur ärinina ja korraldab koolitusi sümboolse tasu eest kõigile soovijatele. Jalgpalluritele on muidugi soodustused, nagu ma aru saan
                  njaa, mulle on elu tõepoolest kätte mänginud suurepärase võimaluse terroriBanaani mainitud teknotantsu selle originaalesituses näha. sellest tulenevalt julgen ma seda soojalt soovitada. tegelikult võiks ju teha nii, et peale terroriBanaani korraldatava \"etenduse\" vaatamist võtaksid uuesti ühendust ja avaldaksid arvamust, et kas potentsiaalse tantsukooli loomise ideel on jumet.

Kommentaar

Jah, miks ka mitte Idee tundub iseenesest ahvatlev

Kommentaar

Algselt postitas Mariake

Jah, miks ka mitte Idee tundub iseenesest ahvatlev
                      oled õnnelik tütarlaps, et terroriBanaan Sinusse nii soosivalt suhtub. tegemist on tõeliselt meeldiva isikuga, kes on üheaegselt inimlik, härrasmehelik ja jahmatamapanevalt intelligentne. kui Sul tõepoolest avaneb võimalus seda tantsu näha, siis võiksid seda fiilingut üritada ka siia foorumisse edastada.
                      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Kahjuks on nii, et kõikidel banaanidel on huvi võhikute vastu. Paraku varjab esimeste härrade huvi nende tegelikku suunitlust, mida väga hästi väljendab mitmevärviline lipp, mida nii mõneski teemas avalikult eksponeeritakse.

Mina isiklikult olen sellise propageerimise vastu ja soovin siiralt, et sina, Mariake, avaldaksin oma foto just mulle, sest Kuivik Banaan on just tõeline banaan. Jah, mina vastan eurostandarditele.

Banaan 4ever!
                        sigpic

Kommentaar

tahaksin väljendada rahulolematust foorumisse siginenud läbustaja suhtes, kes kahandab minu kredibiilsust. säärane tegevus ei ole isegi mitte omakasupüüdlik vaid lihtsalt destruktiivne, kuna selle tulemusena ei saa Mariakset mitte keegi. siinkohal sooviksingi näha moderaatorite jõulist sekkumist plagiaatori ohjeldamisel, mille tulemusena taastataks minu kui sharmantse foorumlase maine ja välistataks tulevased analoogsed foorumijõhkrused. aitäh.

Kommentaar

Teema pealkiri tundus sobivaim...

Miks kannavad osad foorumlased (n roosaelevant - godfather, ja mukii - õeluse kuninganna) mingeid seletamatuid tiitleid.. Samuti; mis alustel neid jagatakse..

Ühtlasi soovin tiitlit: kõige vanem eestlane

tegelikult jäi lihtsalt silma..

Kommentaar

Ausalt öeldes olen jaganud tiitleid suht suva järgi. Kui mõni tuttav on küsinud, siis üldjuhul pole ära öelnud. See aga ei tähenda, et nüüd peaks kõik mulle sooviavaldusi esitama, sest administraator on ka inimene ega viitsi selliste asjade peale poolt päeva raisata.

Küll aga oleks soovi korral ehk mõeldav variant, et igaüks saaks ise omale tiitli valida. Kuigi siis samas kaoks ära selle erilisuse võlu. Kui teised saavad ka igast änksasid nimesid valida, siis ei paista ma enam ju nii hästi silma. Punane värv punaseks värviks, aga mõni inimene on ju värvipime.

Nii et ma kardan, et vastuargumendid kaaluvad pooltargumendid napilt aga kindlalt üle.

Kommentaar

mina tahan ka: part-time perv

Kommentaar

Working...
                                X