Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumi reformimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Foorumi reformimine\'

Algselt postitas Devil

Eston, saa aru, njuubimoded ei saa kustutada.
    Nii see tõesti on. Ise proovisin järele ühe ajast ja arust mõttetusega, mille keegi ajukääbik oli Suurvõistluste all esikohale tõstnud.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mazz

Edit: modedele teadmiseks veel nii palju, et teema esimese postituse kustutamise korral kustub kogu teema!
      See variant ei päästa?
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas mazz

Edit: modedele teadmiseks veel nii palju, et teema esimese postituse kustutamise korral kustub kogu teema!
        See variant ei päästa?
        Isegi postitusi ei saa kustutada

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas Devil

Eston, saa aru, njuubimoded ei saa kustutada.
          Nii see tõesti on. Ise proovisin järele ühe ajast ja arust mõttetusega, mille keegi ajukääbik oli Suurvõistluste all esikohale tõstnud.
          ei ole ju vaja pabistada, ta ei teinud seda ometi sticky\'ks

ka lukustatuna langeb ta just sinna, kus on tema koht
          ehk igatahes- põhja!

Algselt postitas Vincent
          Eks see ongi mode töö, et aeg-ajalt tagantpoolt otsast nö \"surnud\" asju lihtsalt ära koristada.
          kõiki vanu teemasid kuhu pole näit. aasta postitatud, ei saa hakata ometi paaniliselt kustutama kartuses, et mõni loll võib sinna äkki midagi asjassepuutumatut kirjutada
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Et siis meie ülesanne on teemasi lukustada ja elavdada,läbu kustutada ei saa?

Kommentaar

Pärast suurt lärmi tegin tavamoderaatoritele võimalikuks ka postituste ja teemade kustutamise. Ärge siis üle pingutage

Kommentaar

Tegelikult võiksid sa meid ka modede foorumisse lubada. Saaksime mõnusamalt seisukohti ühtlustada. Offtopicu osas tahaks näiteks arutluse alla panna siit korduvalt läbi käinud idee, et nn Püsivad teemad peaks olema see tase, mis preagu on Mittepüsivad ja vastupidi. Playground võiks kusagil sügaval peidus olla. Samuti oleks tore kuidagi ilma PMideta teistega arutleda, kuhu tõmmata triip või hoopis kellega tõmmata triip.
                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees
                  Algselt postitas Vincent
                  Eks see ongi mode töö, et aeg-ajalt tagantpoolt otsast nö \"surnud\" asju lihtsalt ära koristada.
                  kõiki vanu teemasid kuhu pole näit. aasta postitatud, ei saa hakata ometi paaniliselt kustutama kartuses, et mõni loll võib sinna äkki midagi asjassepuutumatut kirjutada
                  http://foorum.soccernet.ee/read.php?TID=3503
                  ma rääkisin muidu varem siukestest teemadest.

Kommentaar

eee ma tahaks et muutmisfunktsiooni kasutades oleks menüü alles või head vastuargumenti?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

No türa. Otsisin mina siis pool tundi pilti püksipissinud Black Eyed Peasi lauljast ning postitasin selle sobivasse teemasse ja ennäe pool tundi hiljem on kogu teema kustutatud. Türa-mai-või.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

No türa. Otsisin mina siis pool tundi pilti püksipissinud Black Eyed Peasi lauljast ning postitasin selle sobivasse teemasse ja ennäe pool tundi hiljem on kogu teema kustutatud. Türa-mai-või.
                        Mina kustutasin muideks.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas Darren

Mina kustutasin muideks.
                          You\'re off the Christmas list.

Kommentaar

Algselt postitas wiiner

Pärast suurt lärmi tegin tavamoderaatoritele võimalikuks ka postituste ja teemade kustutamise. Ärge siis üle pingutage
                            Hmm, teemade kustutamine on ikka päris korralik õigus... Läbu korral OK, aga paljud teemad on siin aastate pikkuse diskussiooni tagajärjel tekkinud. Ja üks solvunud näpuliigutus ja kõik... Või olen milleski valesti aru saanud?
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Algselt postitas wiiner

Hmm, teemade kustutamine on ikka päris korralik õigus... Läbu korral OK, aga paljud teemad on siin aastate pikkuse diskussiooni tagajärjel tekkinud. Ja üks solvunud näpuliigutus ja kõik... Või olen milleski valesti aru saanud?
                              Vello jutus on point sees. Tervete teemade kustutamisel võiks toimuda modede vahel mingi koosolek. Samuti võiks üksikute postituste kustutamisel teavitada postitajat. Tulin õhtul foorumisse ja avastasin et 2 posti on puudu, mitte et see mingi suur kadu oleks aga lihtsalt huvitav oleks teda mis postitused need olid ja miks kustutati.
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

plaah, õhtuni veel neid privileege polnud ja seda kustutas mõni suur mode, mitte mõni uus, seda muidugi, küsimus on kellele lubada sellist privliigi, kellele mitte. Aga siiski, mõndasi asju on parem kohe kustutada ... mitte oodata ntx ndlavahetusel sjuupamoodi kainenemist.

Kommentaar

Working...
                                X