Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
luutik, puust ja punaseks - uue lehe avanemise tõrge on siin olnud iidamast- aadamast. Kõik vanakooli inimesed teavad seda ja ei jaura sellest, kuna asi lihtsalt ei parane.
luutik, puust ja punaseks - uue lehe avanemise tõrge on siin olnud iidamast- aadamast. Kõik vanakooli inimesed teavad seda ja ei jaura sellest, kuna asi lihtsalt ei parane.
No vot ometi suvatses keegi ausalt, keerutamata vastata. Aitähh, Markko. Mina olen küll vana, aga siinses keskkonnas veel noor.
<ah ära mängi lolli....
eston seletas sulle juba ammu,
aga nagu vastusest näha, mitte eriti tulemuslikult
Algselt postitas luutik
Algselt postitas eston maravilha
lihtsalt bug foorumis. tuleb lihtsalt kannatada, sest mingi aja pärast avaneb uus leht. ning vajutades uue vastuse peale on võimalik postituse kirjutamise lehte allapoole kerides lugeda eelnevaid postitusi, mida foorumis ei näe
Tänan, et võtsid vaevaks selgitada. Veits keeruline, aga eks ma kustuta oma postitusi edasigi ära, seni neid siin veel jätkub. Nii, et kirjutage palju tahate, ikka on siin 16 lehekülge.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
<ah ära mängi lolli....
eston seletas sulle juba ammu,
aga nagu vastusest näha, mitte eriti tulemuslikult
Algselt postitas luutik
Algselt postitas eston maravilha
lihtsalt bug foorumis. tuleb lihtsalt kannatada, sest mingi aja pärast avaneb uus leht. ning vajutades uue vastuse peale on võimalik postituse kirjutamise lehte allapoole kerides lugeda eelnevaid postitusi, mida foorumis ei näe
Tänan, et võtsid vaevaks selgitada. Veits keeruline, aga eks ma kustuta oma postitusi edasigi ära, seni neid siin veel jätkub. Nii, et kirjutage palju tahate, ikka on siin 16 lehekülge.
Nojah, nüüd ma tean küll. Tookord mõtlesin, et vaid mina ei saa neid lugeda. Mina mõtlesin, et see bug on mingi karistus.Palun mõistvalt suhtuda.
Kommentaar