Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hoiatused ja bännid\'

Väike puhkepaus ei teeks vist halba.

Algselt postitas Jyrka

MINE MUNNI MA OLIN NNII TÄIS!
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Väike puhkepaus ei teeks vist halba.

Algselt postitas Jyrka

MINE MUNNI MA OLIN NNII TÄIS!
      Milles probleem?

Kommentaar

Vaba teema nüüd päris peldikupott ka ei peaks olema.

edit: ah mida iganes, las adminnid teevad omad järeldused.

edit 2: ja huumorimeelest on siin asi küll kaugel. ära otsi lolle vabandusi.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Nononononoh sa võid oma elitaarse huumorimeelega siis näiteks peldikupotist eemale hoida.

Kommentaar

moderaatoritel võiks mingi ühine joon ikka olla!!!

osad on täiesti soodad. eriti pettunud olen ma ikka selle hokiteema pärast!!! mujal lällatakse ja rõvetsetakse, seal aga kustutatakse nii, kuidas tuju on!!!

Kommentaar

Algselt postitas taku*

moderaatoritel võiks mingi ühine joon ikka olla!!!

osad on täiesti soodad. eriti pettunud olen ma ikka selle hokiteema pärast!!! mujal lällatakse ja rõvetsetakse, seal aga kustutatakse nii, kuidas tuju on!!!
              Ühinen takuga.Uusmodedel võiks kustutamisõigus alles jääda aga konsulteerugu enne kellegagi.See mis hokiteemas toimus oli täielik pullikaka.Polnud roppusi\"suhu saamine ja piss püksis soome keeles on mahedad laused võrreldes mõnes muus teemas kasutatud sõnavaraga.Ja teiseks kustutati sealt näiteks päin perseettä tsiteerimine koos teema jutuga aga päin perseettä posti ei kustutatud.sama ka egotripi parandusega tre kronori suhtes kus kustutati tre krone ära ja siis keset teemat jäi mingi lambi \"kroner ikka\" post alles.Ja samas teemas on uusmode enda mõttetu postitus alles
              Tehke tembule vähemalt koolitus või keelake tal teatud päevadel kuus foorumi külastus ära...
              Reeglid olgu ühtsed igas teemas,igale foorumikülastajale ja moderaatorile.Pole vaja topeltstandardeid
              Tänan!
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Mida? Miks muidu ma selle postitasin?

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas vincent

Mida? Miks muidu ma selle postitasin?
                  pange bänn

Kommentaar

Algselt postitas marcello
                    Reeglid olgu ühtsed igas teemas,igale foorumikülastajale ja moderaatorile.Pole vaja topeltstandardeid
                    Tänan!
                    Eri alamfoorumite erinevad moderaatorid kaotavad sellise suhtumise puhul oma mõtte täielikult. Igal inimesel on oma tõekspidamised ja nähtavasti ka oma valuväli. Kui tahate, et oleks ühtemoodi igal pool, määrake igale poole üks ja sama inimene, kes korda loob.
                    Või veel parem pange tööle masin. Tema saab siis kõige paremini hakkama.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mis kuradi tõekspidamised, kui oma suva järgi hakatakse postitusi kustutama... ja mujal teemades kus lendavad munndi ja putsid, et tehta sittagi. türa. ebanormaalne.

Kommentaar

Algselt postitas taku*

mis kuradi tõekspidamised, kui oma suva järgi hakatakse postitusi kustutama... ja mujal teemades kus lendavad munndi ja putsid, et tehta sittagi. türa. ebanormaalne.
                        Ära ulu. Mine otsi siis teema, kus sul ropendada lubatakse ja ole õnnelik.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Seljuhul ei sobi selline inimene nagu tembu modeks-polnud roppusi,solvanguid,jutt käis teemast e. hokist.Ja et keegi valesti aru ei saaks siis ei nuta oma postitusi taga,minu omi läks vist ainult 1.asi on põhimõttes.Kui model on sitt päev või ta lihtsalt aru ei saa millest jutt käib siis ei TOHIKS ta valimatult kustutama hakata.aga nagu näha siis hoiavad moded siin kokku ja õigus jääb ikka neile.Seega jäävad meie ettepanekud või palved \"hüüdja hääleks kõrbes\"
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

ma ei ulu siin ja õnnelik olen ma koguaeg!!! Ropendamine ei puutu asjasse. kui sinu arust on pissa housuissa ropp, siis palju õnne. lihtsalt ma ei saa aru sellest, et miks neid moderaatoreid siis nii palju siia vaja oli, kui osad neist teevad täiesti absurdseid otsuseid ja teised... ma ei teagi mis teised teevad

enivei. ma ei oota nüüd, et jumalapärast need minu kustutatud postitused kuidagi heastatakse. ei. aga seda tahaks küll teada, et mille alusel üldse seda kustutamist/tsenseerimist siin läbi viiakse..... kas ongi oma suva järgi või on asi nii, et kui sa oled minu sõber, siis ma lasen sul pohhui mida kirjutada ja ei tee sulle midagi... või mis?

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Lihtne macca,onju-\"ära ulu\".Varsti tulevad teised tegelinskid ja ütlevad \"mis te kiunute,ei meeldi,otsige teine foorum\"
                              Palju õnne.Ja üldse,unustage ära,mis kirjutasin.jätkake samas vaimus...
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

takule bänn!!!
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X