Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jah kasutaja BENNY bännida palun

Kommentaar

bänn magniscole ja hofnarile

Kommentaar

Kaua võib?

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Kuna minu intelligents nii kõrgele ei ulatu (croissant) pean tunnistama et viimane kommentaar peaks kõigile mõtlemisainet andma (eriti cannumunn ja marrekkkk)
        Samuti seletas ta midagi just Miku püksi sittumisest, aga keegi just kustutas selle...

Kõik teavad, et Uuu on paras tülinorijast laps, aga miks keegi ei tee midagi, kellel need õigused on?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
          bänn magniscole ja hofnarile
          Oled lahe tõesti. Mina olen muidugi see foorumi suurim lagastaja ja ropendaja.
          Algselt postitas Cule
          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

raido#78-le võiks midagi teha.

Kommentaar

teeks ettepaneku real madridi foorum kustudada

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                raido#78-le võiks midagi teha.
                Duubeldan.

See ei ole ju normaalne.
                Algselt postitas raido#78
                ma teeks ettepaneku reali foorum eemaldada(punaste pükstega politsei ütles mulle adida moi,mina ei mõistnud seda keelt,keerasin selja ja näitasin keelt)
                Palun võtke midagi ette.
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

ignore nupp on täiesti olemas, misasja te sügelete.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                    ignore nupp on täiesti olemas, misasja te sügelete.
                    ignore on nõrkadele

aga seda, et ... bänn sellele, kelle pärast ma Mods alamfoorumit ei näe ja üleüldse võiks ma admin olla, tra kus oleks kord majas

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                      ignore on nõrkadele

aga seda, et ... bänn sellele, kelle pärast ma Mods alamfoorumit ei näe ja üleüldse võiks ma admin olla, tra kus oleks kord majas
                      Selline kord, et kõik võtavad sinust eeskuju ja kellegi poste ei kustutata?Kõik ainult spämmivad? Lahee.
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

krdi adminnid võiks võiks jah midagi teha..muidu hakkame kõik läbustama,VOT!

Ja Raidole teeme kambaka

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                          Selline kord, et kõik võtavad sinust eeskuju ja kellegi poste ei kustutata?Kõik ainult spämmivad? Lahee.
                          Väline ilme on petlik

Kommentaar

Algselt postitas Fännieetika

*Suhtu vastasvõistkonda respektiga.Lihtsaim viis seda teha on vastaste riigihümni kõlades püsti tõusta ning vait olla.Kui nad aga platsil tegutsemisega hukkamõistu ära on teeninud,siis tee end kuuldavaks.Pea siiski igas olukorras meeles,et väljakul viibib üks teine meeskond,kes palju enam sinu tähelepanu väärib.Kontsentreeru parem omade toetamisele kui vastaste sõimamisele.
                            *Ka vastasmeeskonna fännid väärivad aatekaaslastena respekti.Oma olemuselt on nad sulle tihtipeale hoopis hingelähedasemad kui enamik
                            kaasmaalasi,kes ainult aeg-ajalt tribüünidele sattuvad.Eelda,et tegu on toredate ja normaalsets inimestega ja proovi nendega suhelda.Seeläbi võid saada palju häid tuttavaid,kel on kasind hea meel enda juures külas näha.Loomulikult võib selguda kavastupidine,sest eks inimesi ole igasuguseid.Väiklased ja ebameeldivad inimesed on läbi aegade põlguse ja viha ära teeninud.
                            raido#78 eksib fännieetikas nende kahe punkti vastu, sest ta mitte ei keskendu oma lemmikklubi ManU toetamisele, vaid teiste klubide, eriti Real Madridi ja AC Milani sõimamisele, mahategemisele ning fännide solvamisele.

Sest oma toetatud klubi teemas on ta teinud 10 postitust, Milani ja Reali teemas vastavalt 11 ja 37 postitust, millest valdav enamus (kui mitte kõik) on sellised, mis eksivad eeldootud kahe punkti vastu. See peaks nagu näitama, mis puust mehega tegu. Bännida!
                            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

cannuman, kes siin teemas uljalt sõna võtnud, nurub nähtavasti ise bänni.

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              Kuidas kodanik Thierry "Must Sitt" Henry ka mänginud on?

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                                cannuman, kes siin teemas uljalt sõna võtnud, nurub nähtavasti ise bänni.
                                Ära võta väikest nalja ühe lolli peatreeneri ja tema tsitaadi pihta kohe maksimaalse rassismina.

Kommentaar

Working...
                                X