jah kasutaja BENNY bännida palun
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Kaua võib?
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKuna minu intelligents nii kõrgele ei ulatu (croissant)pean tunnistama et viimane kommentaar peaks kõigile mõtlemisainet andma (eriti cannumunn ja marrekkkk)
Kõik teavad, et Uuu on paras tülinorijast laps, aga miks keegi ei tee midagi, kellel need õigused on?
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustbänn magniscole ja hofnarileAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustraido#78-le võiks midagi teha.
See ei ole ju normaalne.
Algselt postitas raido#78ma teeks ettepaneku reali foorum eemaldada(punaste pükstega politsei ütles mulle adida moi,mina ei mõistnud seda keelt,keerasin selja ja näitasin keelt)Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustignore nupp on täiesti olemas, misasja te sügelete.
aga seda, et ... bänn sellele, kelle pärast ma Mods alamfoorumit ei näe ja üleüldse võiks ma admin olla, tra kus oleks kord majas
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustignore on nõrkadele
aga seda, et ... bänn sellele, kelle pärast ma Mods alamfoorumit ei näe ja üleüldse võiks ma admin olla, tra kus oleks kord majasKõik ainult spämmivad?
Lahee.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustSelline kord, et kõik võtavad sinust eeskuju ja kellegi poste ei kustutata?Kõik ainult spämmivad?
Lahee.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fännieetika
*Suhtu vastasvõistkonda respektiga.Lihtsaim viis seda teha on vastaste riigihümni kõlades püsti tõusta ning vait olla.Kui nad aga platsil tegutsemisega hukkamõistu ära on teeninud,siis tee end kuuldavaks.Pea siiski igas olukorras meeles,et väljakul viibib üks teine meeskond,kes palju enam sinu tähelepanu väärib.Kontsentreeru parem omade toetamisele kui vastaste sõimamisele.
*Ka vastasmeeskonna fännid väärivad aatekaaslastena respekti.Oma olemuselt on nad sulle tihtipeale hoopis hingelähedasemad kui enamik
kaasmaalasi,kes ainult aeg-ajalt tribüünidele sattuvad.Eelda,et tegu on toredate ja normaalsets inimestega ja proovi nendega suhelda.Seeläbi võid saada palju häid tuttavaid,kel on kasind hea meel enda juures külas näha.Loomulikult võib selguda kavastupidine,sest eks inimesi ole igasuguseid.Väiklased ja ebameeldivad inimesed on läbi aegade põlguse ja viha ära teeninud.
Sest oma toetatud klubi teemas on ta teinud 10 postitust, Milani ja Reali teemas vastavalt 11 ja 37 postitust, millest valdav enamus (kui mitte kõik) on sellised, mis eksivad eeldootud kahe punkti vastu. See peaks nagu näitama, mis puust mehega tegu. Bännida!"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
cannuman, kes siin teemas uljalt sõna võtnud, nurub nähtavasti ise bänni.
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuidas kodanik Thierry "Must Sitt" Henry ka mänginud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustcannuman, kes siin teemas uljalt sõna võtnud, nurub nähtavasti ise bänni.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar