Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

vaata asi ongi selles, et teda on korduvalt hoiatatud ja sittagi pole muutunud. Ta juba teab et midagi ei tehta talle...Kusagil peab piir olema.

Kui moded ja adminn kavatsevad seda ignoreerida ja loodavad et asi maha rahuneb siis nad eksivad.

Koondame vägesid ja läheb tegutsemiseks...

Kommentaar

Sten21 võiks hoiatuseks ühe nädalase pausi foorumist saada. Poiss on oma käitumisega pisut üle piiri läinud.
      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

kasperile bänni, sest ta allkiri on lubatust pikem!!!

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
          kasperile bänni, sest ta allkiri on lubatust pikem!!!
          Kui pikk on lubatud? Vat selles on küsimus.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Üldiselt võiks vana foorumi säädused edasi kehtida, ehk siis mitte üle 4-5 rea.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Nii et Kasper, tõmba koomale.
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

põnn omadega ei plõksita!

Kommentaar

Austatud Mazz,

Viimast korda palun Uuu ära bännida. Kaua ma pean mingi sitaratta mölisemist kuulama ilma et midagi vastu ütleks? Ja kui roomlased vastu hakkavad ütlema siis tead küll mis sellest välja tuleb. Ma ei saa aru miks teda hoitakse nagu sitta pilpa peal...
                  Palu midagi ette võtta. Moded käsivad sinu poole pöörduda sest neil pole volitusi vms.

Algselt postitas Uuu
                  Ja cannuMU** sa lahkud siit ennem mul selline sooja fekaali tunne.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Austatud Mazz,

Viimast korda palun Uuu ära bännida. Kaua ma pean mingi sitaratta mölisemist kuulama ilma et midagi vastu ütleks? Ja kui roomlased vastu hakkavad ütlema siis tead küll mis sellest välja tuleb. Ma ei saa aru miks teda hoitakse nagu sitta pilpa peal...
                    Palu midagi ette võtta. Moded käsivad sinu poole pöörduda sest neil pole volitusi vms.
                    Kas sa tunned end tõesti Uuu nöökimisest puudutatuna? Ignore funktsioon töötab ja vägagi hästi.

Kommentaar

mille jaoks foorumis reeglid on? krt adminn..tee oma tööd.

Kommentaar

mille jaoks foorumis reeglid on? krt adminn..tee oma tööd.
                        olen nõus, mõni kes spämmib saab bänni, samas võiks ka ju siis kõik ignoreerida spämmereid kes puudutatuna tunnevad end, mitte et adminn kohe jalaga per*se virutab. Anarhia seeme on mullas!
                        AILTON

Kommentaar

bännige see Uuu alias Gialorossi juba ära

Kommentaar

bännige see Uuu alias Gialorossi juba ära
                            Pooldan kahe käega. IP pidavat ka klappima.

Ütlesin talle, et pidagu reeglitest kinni, sest tüüp oli järjest 3 postitust teinud ning ennem 4 postitust.
                            Tema vastus mulle:

Algselt postitas Gialorossi Vaata postitust
                            mix ma peaks läbi lugema sellise foorumis reegleid kus ei käida jalgpalli pärast vaid et saaks isu täis sõimata kellegil ja isis päev korda saaks?? Ja üldjuhul on igas foorumis see reegel et üle 1 posti ei või järjest postitada.. suht suva.
                            slimm.ee

Kommentaar

cannuman, rahune maha, hale on lugeda su vingumist

ma b2nniks sinu 2ra yhe ja sama postituse KORDAMISES, kui vaid saaks
                              Last edited by RoBoS17; 05.04.08, 18:42. Põhjus: ...
                              Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

bännige see totakas jalgrattaga reklaam ära mis ekraani risustab! nilbe lihtsalt.
                                Which ship has never docked at Liverpool?
                                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Working...
                                X